“We geloven in de titel en kunnen het zelfs in eigen handen hebben”: de droom bij Riemer en Anderlecht groeit

“Waarom zouden wij niet in de titel geloven? Als we met vier punten achterstand aan de play-offs beginnen, hebben we het zelfs in eigen handen.” Brian Riemer zag dat Anderlecht geen overschot had tegen Eupen, maar zag zijn ploeg wel voor de vijfde keer op rij winnen. Dat is van onder Weiler geleden… 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG HEIDENHEIM-LEIPZIG. Openda stuit op doelman Müller, scoort hij nog zijn 23e?

Loïs Openda blijft scoren aan de lopende band. Vorig weekend scoorde hij nog zijn 22e goal van het seizoen in een 3-0 overwinning tegen de Wolfsburg-Belgen. Bij winst tegen middenmotor Heidenheim zet het Dortmund onder druk in de strijd voor het vierde en laatste Champions League-ticket. De Borussen spelen zondag tegen de nieuwbakken kampioen Bayer Leverkusen. Volg de wedstrijd in

Lees meer »

“Ik heb Veronique iets aangedaan”: Jürgen M. (41) zocht zijn ex op in stadion Club Brugge, enkele uren later was ze dood

Op 4 december vorig jaar werd Veronique Nobus (36) met geweld om het leven gebracht. De dader, haar ex-partner Jürgen M., had haar enkele uren eerder nog opgezocht tijdens een wedstrijd van Club Brugge. Toen de man later die avond ook naar haar appartement kwam, ging het helemaal fout. De reconstructie donderdag moet uitwijzen wat zich heeft afgespeeld. “Tegen Veronique

Lees meer »

KIJK. Zo ziet het natuurlijke haar van Beyoncé eruit: zangeres deelt dagelijkse haarroutine

Fans van Beyoncé hebben een unieke glimp gekregen van de haarroutine van de Amerikaanse artieste. Op Instagram laat ze het volledige proces zien, van haar natuurlijk krullend haar tot het in stijl brengen en föhnen. De ‘Texas Hold ‘Em’-zangeres gebruikt de producten van haar eigen haarverzorgingslijn Cécred. “25 jaar lang kleur ik mijn natuurlijke haar blond”, schrijft de zangeres bij

Lees meer »

“Deze haast compleet anonieme kandidaat lijkt bij élke proef op de juiste plaats te zitten”: onze man speurt mee naar ‘De mol’

Halfweg ‘De mol’, met nog vijf kandidaten en één saboteur in het spel, schrapt onze man al flink wat deelnemers van zijn verdachtenlijstje. Waarom was de pizzatocht cruciaal? Welke proef uit aflevering één blijkt belangrijk? En welke invloed had de tussenkomst van de mol tijdens de eliminatie? Onze molwatcher speurt mee. “De tattoo die Stéphanie liet zetten is wel héél

Lees meer »

Bruggeling Fernand Bonte met pensioen: de wijkagent die Chinese president Xi Jinping redde

De Brugse wijkinspecteur Fernand Bonte (63) is met pensioen. Hij is niet alleen de vriendelijke politieman die burenruzies op Male in der minne regelde, maar ook de agent die een Tibetaan in een judogreep hield, toen die de Chinese president Xi Jinping aanviel.
The post Bruggeling Fernand Bonte met pensioen: de wijkagent die Chinese president Xi Jinping redde appeared first

Lees meer »

Darren Degryse (KSV Oostkamp A): “Ik betreur het vertrek van Delaere”

Het vertrek van hoofdcoach Kurt Delaere na nieuwjaar heeft nogal wat opschudding verwekt op de Valkaart. Kevin Deslypere, ex-speler en kenner van het huis, nam over, maar hield het luttele weken later al voor bekeken. Nu is Nigel Smith aan zet. De voormalige T2 vertrekt na dit kampioenschap en vervoegt zijn voormalige sportieve baas naar Harelbeke.
The post Darren Degryse

Lees meer »

Parkenplan voor veiliger en meer leefbare parken en pleinen

Het stadsbestuur geeft binnenkort groen licht voor het parken- en pleinenplan van schepen van Samenleven Maxim Donck (N-VA). “Met kleine aanpassingen kunnen we het verschil maken naar leefbaarheid en veiligheid”, luidt het. Het is voor het eerst dat er zo’n parkenplan komt.
The post Parkenplan voor veiliger en meer leefbare parken en pleinen appeared first on KW.be.

Lees meer »

VDAB zet busjes in om werkzoekenden naar opleiding in Bilzen te brengen: “Om vervoersarmoede tegen te gaan”

De VDAB zet sinds kort shuttlebusjes in om cursisten naar hun opleiding in Bilzen te brengen. In het proefproject worden 12 mensen met een leefloon uit Bocholt, Hechtel-Eksel, Herk-de-Stad en Beringen elke dag gratis opgehaald en weer naar huis gebracht, omdat ze er zelf niet geraken met het openbaar vervoer. "We zien heel veel vervoersarmoede, waar mensen die weinig mogelijkheden

Lees meer »