Ongezien: twee dagen na start voorverkoop zijn alle combitickets voor Pukkelpop de deur uit

In slechts twee dagen tijd zijn alle combitickets voor Pukkelpop de deur uit. Sinds zaterdag 2 maart kunnen festivalgangers hun ticket bestellen, maar vanaf nu zijn enkel nog dagtickets beschikbaar. 

Meer krantenkoppen in België

Eerste festivalconcert van de Fanfare van Mesen: “Mesen opnieuw doen leven”

Op zaterdag 20 april organiseert de fanfare van Mesen voor het eerst een festivalconcert op de weide van oc Het Oud Schooltje. Het belooft een avond vol muzikale verrassingen te worden, met optredens van de drumband van de fanfare, de groep Doofpit en ’t Mezik van Mesen, die festivalnummers zullen brengen, variërend van TW Classic tot Kamping Kitsch.
The post

Lees meer »

Zaakvoerder Gistels koerierbedrijf krijgt celstraf met uitstel omdat hij ruim 51.000 euro lonen niet uitbetaalde

De zaakvoerder van een koerierdienst uit Gistel heeft voor de Brugse rechtbank vijftien maanden celstraf met uitstel gekregen voor zwartwerk en looninbreuken. S.V. (46) riskeerde ook een beroepsverbod, maar daar ging de rechtbank niet op in.
The post Zaakvoerder Gistels koerierbedrijf krijgt celstraf met uitstel omdat hij ruim 51.000 euro lonen niet uitbetaalde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert: “We hadden een akkoord over Højlund, twee dagen later belden ze: ‘Hij gaat toch naar Atalanta’”

Vincent Mannaert (49) wilde graag zijn afscheidsinterview toestaan aan onze huisanalist Marc Degryse. Een paar weken geleden kwam Marc met een idee: “Vincent, als ik jou nu eens uitnodig voor de Champions League-wedstrijd Real Madrid-Manchester City.” Zo ontstond het reisverhaal van Vincent Mannaert, die terugblikt op zijn strafste transfers, maar ook vooruitkijkt: “Ik ga mijn rol als aandeelhouder bij Club

Lees meer »

DE GROTE JONGERENPEILING. Carl Devos over steun van linkse jongeren voor rechtse standpunten: “Het idee ‘voor wat, hoort wat’ zit ingebakken”

Jonge kiezers die voor linkse partijen stemmen, steunen vaak erg rechtse standpunten over migratie. Dat blijkt uit De Grote Jongerenpeiling van HLN en ‘VTM NIEUWS’. Zo vindt meer dan de helft van de 18- tot 23-jarige Vooruit-stemmers dat immigranten eerst moeten werken voor ze van onze sociale zekerheid kunnen genieten. Opmerkelijk, maar niet verrassend, vindt prof Carl Devos. Hoezo? En

Lees meer »

Klein geschut versus grote kanonnen: wie zijn de vier Belgische tennisdames die Team USA bekampen? “Angst is niet het juiste woord”

Als dat maar niet op een ‘afslachting’ uitdraait: de beste Belgische tennisdames in de kwalificaties van de Billie Jean King Cup cirkelen rond de 300ste plaats op de wereld en staan tegenover Team USA met kanonnen uit de top-30. Wie zijn de vier speelsters die zich ‘opofferen’ voor België? “Postief of negatief, we kunnen veel leren uit deze wedstrijden.”

Lees meer »

Wandelaarster die schedel van Émile (2,5) vond, vertelt haar kant van het verhaal: “Ik wist meteen dat hij het was”

“Mentaal en fysiek uitgeput”: zo voelt de wandelaarster die de schedel van de vermiste Émile (2,5) aantrof zich op dit moment. Dat vertelt de vrouw zelf aan de Franse nieuwszender ‘BFM TV’, in haar eerste interview sinds de gruwelijke ontdekking. “Tijdens mijn wandeling zag ik plots iets wit liggen in het midden van de weg. Ik wist meteen dat het

Lees meer »

Wandelaarster die schedel van Émile (2,5) terugvond, vertelt voor het eerst haar kant van het verhaal: “Ik wist meteen dat hij het was”

“Mentaal en fysiek uitgeput”: zo voelt de wandelaarster die de schedel van de vermiste Émile (2,5) aantrof zich op dit moment. Dat vertelt de vrouw zelf aan de Franse nieuwszender ‘BFM TV’, in haar eerste interview sinds de gruwelijke ontdekking. “Tijdens mijn wandeling zag ik plots iets wit liggen in het midden van de weg. Ik wist meteen dat het

Lees meer »

“Diezelfde biljarttafel staat al ruim 100 jaar op dezelfde plek”: Marijke Vanhaverbeke (70) groeide op in café Belle-Vue

Waardin Marijke Vanhaverbeke woont nog altijd op plaats waar ze ‘op de voute’ is geboren de stek waar nu ook nog haar bed staat. Het café dat al door haar grootvader werd open gehouden, is nu nog altijd haar habitat. Iedere weekdag ontvangt ze in café Belle-Vue nog met de glimlach haar klanten. Al heeft het leven haar ook niet

Lees meer »

LIVE. ‘Bedrijvendokter’ Guido Dumarey heeft vanmorgen een nieuw bod gedaan op Van Hool en maakt zich sterk dat hij meer jobs kan redden

Busbouwer Van Hool is vandaag officieel failliet verklaard. Deze ochtend vroeg het bedrijf het faillissement aan. Het bedrijf uit Koningshooikt wordt overgenomen door de Nederlandse VDL Groep (autocars en bussen) en het Duitse Schmitz Cargobull (opleggers). 1.550 tot 1.850 van de 2.500 jobs verdwijnen, dat zijn er méér dan verwacht. Volgens VTM NIEUWS bracht zakenman Guido Dumarey in alle vroegte

Lees meer »

N-VA pleit voor rem op leeflonen en werkloosheidsuitkeringen

De N-VA wil maatregelen treffen zodat werken minstens 500 euro netto meer oplevert dan niet werken. Dat staat in het verkiezingsprogramma van de partij. De Vlaams-nationalisten stellen onder meer voor om de werkloosheidsuitkeringen en leeflonen niet te verhogen en de leeflonen in bepaalde gevallen zelfs te verlagen.

Lees meer »

Spoedoverleg tussen mijngemeenten over opvang van ondergedoken Koerdische familie

Vanmiddag heeft Alain Yzermans, burgemeester van Houthalen-Helchteren (Vooruit) een spoedoverleg samengeroepen om noodopvang te vinden voor 5 Koerdische gezinnen uit Houthalen-Helchteren, Heusden-Zolder en Beringen. Sinds de rellen van 24 maart tussen de Turkse gemeenschap en aanhangers van de Koerdische PKK leven zij ondergedoken, omdat ze zich niet langer veilig voelen in hun eigen gemeente.

Lees meer »