Na spraakmakende scheiding van Sophie Turner: Joe Jonas bevestigt nieuwe romance met publiekelijke kus

Joe Jonas (34) verstopt niet langer dat hij nieuwe liefde heeft gevonden bij Amerikaans model Stormi Bree (33). Het koppel heeft nog niet publiekelijk gereageerd op hun romance, maar bevestigde hun relatie dit weekend wel met een dikke kus tijdens een potje bowlen. 

Meer krantenkoppen in België

Feestelijke salonopening bij Barbershop Kurd: “We knippen ook op zondagen”

Sinds zaterdag 6 april kunt u aan de Kerkstraat 32 in Kuurne terecht bij Barbershop Kurd. Bezoekers werden het afgelopen weekend verwelkomd met een drankje, Turkse zoetigheden en Belgisch snoep. Het team achter Barbershop Kurd bestaat uit Nihat en Ocalan Arslan, samen met Can Gültekin.
The post Feestelijke salonopening bij Barbershop Kurd: “We knippen ook op zondagen” appeared first on

Lees meer »

Vier jongeren aangeklaagd na dood 15-jarige in buitenwijk Parijs

Twee broers en twee andere jongeren zijn in de nacht van zondag op maandag aangeklaagd voor moord na de dood van een tiener in Viry-Châtillon, een buitenwijk ten zuiden van Parijs. De 15-jarige scholier werd ernstig mishandeld. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, maar kwam vrijdag te overlijden.

Lees meer »

KIJK. 1 miljoen mensen kijken naar Nederlandse ‘visdeurbel’ om voorbijzwemmende vissen te helpen

Mensen over de hele wereld zitten aan hun scherm gekluisterd door de Nederlandse ‘visdeurbel’ in Utrecht. In de Weerdsluis hangt er een onderwatercamera die voorbijzwemmende vissen filmt. Dat wordt allemaal gelivestreamd op YouTube en de website ‘visdeurbel.nl’ om de dieren te helpen. De sluis gaat namelijk niet zo vaak open, waardoor de vissen niet verder kunnen zwemmen. Wanneer een aandachtige

Lees meer »

Nederlander overleden die zonder het te weten de terroristen van 9/11 opleidde: na 2001 werd zijn leven een hel

De voormalige Nederlandse zakenman Rudi Dekkers (67), die wereldnieuws werd nadat op 11 september 2001 terroristen de Twin Towers in New York invlogen, is afgelopen week overleden in de Filipijnen. De vermogende zakenman raakte aan lager wal toen bleek dat de aanslagplegers van de terreurgroep Al Qaida tot piloot waren opgeleid in de vliegschool van Dekkers in Florida. Hij kampte

Lees meer »

LIVE. Busbouwer Van Hool vraagt faillissement aan

Het faillissement is officieel aangevraagd bij busbouwer Van Hool in Koningshooikt. Dat meldt VRT nieuws. Bij het bedrijf staat maandag om 11 uur een bijzondere ondernemingsraad gepland, daarna wordt op een persconferentie een nieuwe stand van zaken gegeven. Volg alle ontwikkelingen hier LIVE.

Lees meer »

Vier jaar cel gevorderd voor veroordeelde verkrachter die 10-jarig meisje betastte in zwembad: “Ik ben wat onvoorzichtig geweest”

Zestien jaar nadat hij een jarenlange celstraf kreeg voor de verkrachting van zijn eigen dochter, betastte Ronny D. (52) een 10-jarig meisje in het zwembad van Bredene. Naar eigen zeggen wou de Bruggeling haar enkel op een drijfmat helpen, maar was hij daarbij wat ‘onvoorzichtig’. Achter gesloten deuren eiste het parket maandagochtend vier jaar effectieve celstraf.

Lees meer »

Precies, verwoestend en goedkoop: dit zijn de glijbommen waarmee Poetin Charkiv onleefbaar wil maken

Poetin is erop gebrand Charkiv onleefbaar te maken. En dat doet hij met een bijzonder smerig wapen: glijbommen. De gevleugelde bommen van 1.500 kilogram zaaien dood en verderf in de op één na grootste stad van Oekraïne. Waarom moet net Charkiv eraan geloven? Hoe werkt zo’n bom precies? En hoe kan Oekraïne zich ertegen verdedigen? “Eén glijbom kan hele gebouwen

Lees meer »

Deze week stakingen in gevangenissen Leuven Centraal, Gent, Hasselt en Mechelen

Ook deze week wordt nog gestaakt in de Belgische gevangenissen, maar nu per provincie. Maandag is het de beurt aan Leuven Centraal en de Brusselse gevangenissen, dinsdag aan Gent, woensdag aan Hasselt en vrijdag aan Mechelen. In Wallonië zijn geen gecoördineerde acties, maar ook daar loopt de stakingsaanzegging door. Dat hebben de vakbonden maandag gemeld.

Lees meer »

Stoffel Vandoorne wordt tiende in eerste ePrix in Misano

Stoffel Vandoorne (DS Penske) is zaterdag op de tiende plaats geëindigd in de eerste ePrix van Misano, de zesde manche van het wereldkampioenschap Formule E. De Portugees Antonio Felix da Costa (TAG Heuer Porsche) pakte de zege in Italië.
The post Stoffel Vandoorne wordt tiende in eerste ePrix in Misano appeared first on KW.be.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Bedrijvendokter Guido Dumarey scherp in eerste interview na mislukt bod op Van Hool: “Het overnameplan kon niet Vlaams zijn”

De West-Vlaamse ondernemer Guido Dumarey wierp zich op als het Vlaamse alternatief voor een buitenlandse overname van busbouwer Van Hool, maar moest – ondanks een ultiem bod – in het zand bijten. Een scenario dat volgens hem al lang vastlag. “Het overnameplan moest met die specifieke partners doorgaan en kon niet Vlaams zijn”, zegt hij in z’n eerste interview. “Bovendien

Lees meer »

Apple verdubbelt productie van iPhones in India

Apple heeft de productie van iPhones in India verdubbeld. Een op de zeven telefoons van het Amerikaanse techbedrijf wordt nu in India vervaardigd. Apple voert zijn productie in India snel op om minder afhankelijk te worden van China, wegens de toenemende geopolitieke spanningen.

Lees meer »