Jonge vrouw lichtgewond na kermisongeval in Diepenbeek

Een jonge vrouw van in de twintig jaar is lichtgewond geraakt bij een incident in een ronddraaiende kermisattractie in Diepenbeek. Ze liep lichte verwondingen op aan het hoofd en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeval precies gebeurd is, wordt momenteel onderzocht. 

Meer krantenkoppen in België

Milieumisdrijf vastgesteld op Tomorrowland door gebruik wegwerpbekers: festival riskeert boete van 2 miljoen euro

Milieutoezichthouders hebben afgelopen zaterdag een milieumisdrijf vastgesteld op Tomorrowland in Boom, dat laat het Departement Omgeving weten. Het festival gebruikt deze zomer als enig grootschalig muziekfestival een voorraad wegwerpbekers op, ondanks de wettelijke verplichting om herbruikbare bekers in te zetten. De organisatie riskeert daardoor een boete tot 2 miljoen euro.

Lees meer »

Aymeric houdt van feesten in Saint-Tropez, Nicolas van wetenschap: wie zijn de zonen van prins Laurent?

Racen met dure sportwagens en uit de bol gaan op feestjes in Saint-Tropez. Prins Aymeric, de 18-jarige zoon van prins van Laurent (60) en Claire (50), toont het allemaal op sociale media. Hij is de enige die de wereld een inkijk geeft in zijn privéleven, want zijn tweelingbroer Nicolas (18) houdt zijn bezigheden liever verborgen. Meteen een tekenend voorbeeld van

Lees meer »

KIJK. Man springt van brandend flatgebouw in Oostende, recht op dak van buren: “Je hoorde de kinderen op straat schreeuwen”

Bij een hevige brand in een appartementsgebouw in Oostende heeft een 35-jarige man maandagnamiddag van het dak moeten springen om aan de vlammen te ontsnappen. Hij raakte zwaargewond. Ook een 34-jarige vrouw en twee meisjes van 12 en 14 jaar moesten naar het ziekenhuis. Opvallend: het vuur ontstond mogelijk tijdens het vullen van een of meerdere gasflesjes. “Bij mij is

Lees meer »

Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge

Club Brugge heeft dinsdag zijn zesde zomertransfer aangekondigd. Blauw-zwart versterkte zich met rechtsachter Hugo Siquet. Die kwam het voorbije anderhalf seizoen, op huurbasis van Freiburg, uit voor stadsrivaal Cercle Brugge. Nu volgt een definitieve overstap naar Club Brugge.
The post Hugo Siquet maakt gevoelige overstap van Cercle naar Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vader vermoorde Michiel wil dat justitie lessen trekt uit drama: “Een magistraat kan onvoldoende inschatten of iemand geweld zal gebruiken”

De dubbele moord op Miren Eynatten (54) en haar zoon Michiel Dutilleux (22) in Denderhoutem eind vorig jaar, had vermeden kunnen worden. Dat vindt de vader van Michiel. Hij wil dat er lessen getrokken worden, nu het onderzoek wordt afgesloten. “De dader was enkele uren eerder vrijgelaten met een zakje kleren en een contactverbod. Een jurist kan zo’n delicate beslissing

Lees meer »

Marsrobot ontdekt verrassend (en bij toeval) pure zwavel: “Een oase in de woestijn, we kunnen dit niet verklaren”

De rijdende robot Curiosity heeft een opmerkelijke ontdekking gedaan op Mars en dat bij toeval. Curiosity reed over een steen die daardoor openbarstte, waarna een hoeveelheid puur zwavel zichtbaar werd. Het gaat om een primeur, meldt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. "We kunnen dit niet verklaren", klinkt het daar. "Maar dat maakt het net zo boeiend."

Lees meer »