Israël gaat liedjesteksten aanpassen om aan Songfestival te kunnen deelnemen

Israël gaat met de European Broadcasting Union (EBU) samenwerken om ervoor te zorgen dat een nummer van het land wordt goedgekeurd voor deelname aan het Eurovisiesongfestival in mei. Dat meldt ‘The Times of Israël’. 

Meer krantenkoppen in België

Vietnamese zakenvrouw (67) ter dood veroordeeld “in showproces van ongeziene omvang” voor oplichten van bank voor miljarden

De 67-jarige Vietnamese vastgoedtycoon Truong My Lan zou elf jaar lang een van de grootste banken van het land hebben opgelicht voor miljarden. Voor die aanklacht moest de zakenvrouw voor de rechter verschijnen. Een ongezien spektakelproces, zo klonk het bij waarnemers. Het ging om een van de grootste bankfraudes ooit wereldwijd. Ze riskeerde de doodstraf en dat verdict heeft ze

Lees meer »

LIVEBLOG ATLETICO-DORTMUND (21u). Dortmund-fans overspoelen straten van Madrid, politie checkt nog even de riolen

Vanavond spelen Atlético Madrid en Borussia Dortmund tegen elkaar. De supporters van Dortmund zijn helemaal klaar voor de eerste ontmoeting van beide ploegen in een knock-outfase van de Champions League. Ze palmen de straten van Madrid in. Kunnen Axel Witsel en Arthur Vermeeren hun steentje bijdragen? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder.

Lees meer »

LIVEBLOG LIVERPOOL-ATALANTA. 0-2 voor de Italianen: De Ketelaere met een geweldige assist voor Scamacca

Atalanta kijkt in de kwartfinales van de Europa League Liverpool in de ogen. Een moeilijke opgave voor de ploeg uit Bergamo, want de troepen van Jürgen Klopp zijn de topfavoriet voor de eindzege. Kan een net teruggekeerde Charles De Ketelaere voor een shock zorgen met een overwinning op Anfield? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande liveblog. Voorlopig staat

Lees meer »