Israël gaat liedjesteksten aanpassen om aan Songfestival te kunnen deelnemen

Israël gaat met de European Broadcasting Union (EBU) samenwerken om ervoor te zorgen dat een nummer van het land wordt goedgekeurd voor deelname aan het Eurovisiesongfestival in mei. Dat meldt ‘The Times of Israël’. 

Meer krantenkoppen in België

Tadej Pogacar is als een held onthaald in thuisland Slovenië, blik gaat nu volledig op WK (en niet op Olympische Spelen)

Het zijn drukke dagen voor Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Zondag kroonde de Sloveen zich nog met veel overmacht tot eindwinnaar in de Tour de France, twee dagen later kwam hij in actie tijdens het Natourcriterium in het Nederlandse Surhuisterveen. Pogacar won daar voor Jasper Philipsen. Vandaag volgde er een huldiging in zijn thuisland. Pogacar komt niet in actie op

Lees meer »

Een droomstart voor Igor Thiago: Braziliaan scoort meteen twee doelpunten voor nieuwe club in voorbereidingswedstrijd

Beginnen met een knaller. Twee eigenlijk. Igor Thiago (23) heeft zijn start bij zijn nieuwe club Brentford niet gemist. Bij zijn debuut was de ex-Club Brugge-speler goed voor twee doelpunten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen vierdeklasser Wimbledon. De spits maakte in juni de oversteek naar de Premier League voor een slordige 37 miljoen euro.

Lees meer »

Zoveelste inbraakpoging in automaat in Waregem: “Vermoedelijk steeds zelfde dader, gelukkig sloeg buurvrouw alarm”

Een onbekende dief ondernam in de nacht van dinsdag op woensdag een mislukte poging om de voedselautomaten bij Grasrobots open te breken. Vermoedelijk gaat het om dezelfde persoon die de afgelopen weken al meerdere gelijkaardige feiten pleegde in de streek.
The post Zoveelste inbraakpoging in automaat in Waregem: “Vermoedelijk steeds zelfde dader, gelukkig sloeg buurvrouw alarm” appeared first on

Lees meer »

21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende

De Brugse onderzoeksrechter heeft een 21-jarige man aangehouden voor zijn aandeel in een cannabisplantage in Oostende. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De plantage werd maandag ontdekt naar aanleiding van een brand in een aanpalend gebouw.
The post 21-jarige man aangehouden nadat spectaculaire brand cannabisplantage aan het licht brengt in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Moordstrookjes’ op N12 in Malle worden veiliger gemaakt: “Meer ruimte voor fietsers door schrappen rijstrook”

In Malle starten begin september werken op de N12 om die weg veiliger te maken voor fietsers. Op dit moment is de afstand tussen de fietspaden en de rijvakken erg klein op de verbindingsweg tussen Westmalle en Sint-Antonius (Zoersel). Pas over enkele jaren komen er volledig afgescheiden fietspaden, maar het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) gaat de Antwerpsesteenweg in afwachting

Lees meer »

Vroegere en extra bussen moeten scholieren in de Westhoek tijdig op school krijgen: “We hopen dat bussen zullen rijden zonder defecten”

De Lijn voorziet vanaf volgend schooljaar vroegere en extra buscapaciteit in de Westhoek na aanhoudende problemen van scholieren die te laat op school kwamen. “We hopen dat de bussen zullen rijden zonder defecten”, aldus het gemeentebestuur van Zonnebeke.
The post Vroegere en extra bussen moeten scholieren in de Westhoek tijdig op school krijgen: “We hopen dat bussen zullen rijden

Lees meer »