DOVO ter plaatse voor verdacht pakket in appartementsgebouw in Willebroek: “Enkele verdiepingen geëvacueerd”

De hulpdiensten zijn momenteel ter plaatse aan de Ringlaan in Willebroek. Op de negende verdieping van Residentie Groenlaar werd een verdacht pakket aangetroffen. DOVO is ook ter plaatse. “Er volgt nu een eerst evaluatie”, meldt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. 

Meer krantenkoppen in België

IMF-topvrouw Georgieva volgt zichzelf op

Topvrouw Kristalina Georgieva krijgt een tweede termijn als hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF). Haar herbenoeming was al zeker, omdat ze de enige kandidaat was om de internationale financiële instelling te leiden na september. Dan loopt haar eerste termijn van vijf jaar af.

Lees meer »

Een jaar geleden meldden meer dan 10.000 mensen zich aan als kandidaat, nu heeft zieke Rachèle (3) eindelijk stamceldonor: “We zijn ontzettend dankbaar”

Na een maandenlange zoektocht is het eindelijk zover: er is een stamceldonor gevonden voor Rachèle (3). In mei vorig jaar lanceerden haar ouders een campagne waarin ze zo veel mogelijk mensen aanmoedigden om zich te registreren als stamceldonor om hun dochter te redden, met als resultaat meer dan 10.000 kandidaten.

Lees meer »

Moeder van André jr. krijgt alle inkomsten van merk ‘Hazes’: “Als zij dat wil, moet ik mijn artiestennaam veranderen”

Rachel (54), de moeder van André Hazes jr. (30) en de weduwe van wijlen André Hazes sr., is de eigenaar van de merknaam ‘Hazes’. Dat onthulde de Nederlandse zanger donderdagavond in ‘De tafel van Gert’. Hij kan trouwens niet zeggen hoeveel die merknaam nu nog opbrengt, want Rachel ziet er als enige de inkomsten van binnenstromen.

Lees meer »

Neymar, die uitpakt met peperduur t-shirt van ‘Antwerpen’, door het stof nadat hij zélfs op feestje van dochtertje poker speelt

Een onschuldig Instagram-verhaal heeft heel wat stof doen opwaaien voor Neymar (32). De speler van Al-Hilal vierde met zijn ex-vrouw Bruna Biancardi dat zijn dochter een halfjaar werd. Tijdens het zingen voor zijn dochter zie je Neymar online poker spelen op zijn gsm. Dat is bij vele mensen in het verkeerde keelgat geschoten. Eerder deze week ging Neymar om een

Lees meer »

“Ballet is echt topsport”: Zaakvoerder Amélie Allaert van Prima Donna Events

In nauwelijks vijf jaar tijd heeft het productiehuis Prima Donna Events zich ontpopt tot een vaste waarde in de wereld van ballet- en operavoorstellingen. De drijvende kracht achter het succes van uitverkochte theaterzalen is onderneemster Amélie Allaert (32) uit Menen.
The post “Ballet is echt topsport”: Zaakvoerder Amélie Allaert van Prima Donna Events appeared first on KW.be.

Lees meer »

Danscafé patron. bestaat één jaar: “En dat moet gevierd worden”

Vorig jaar, op dinsdag 18 april 2023, knipte gewezen burgemeester Ruth Vandenberghe het lint door tijdens de officiële opening van patron. in de Burgemeester Reynaertstraat. “Waarvan ik het meest heb genoten afgelopen jaar? Zien hoe de mensen zich hier amuseren”, zegt uitbater Ibn Demanet.
The post Danscafé patron. bestaat één jaar: “En dat moet gevierd worden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Doden bij nieuwe Israëlische luchtaanval op Rafah in zuiden Gaza – Hezbollah: drie commandanten gedood bij Israëlische aanval in Libanon

Er is een nog onbekend aantal mensen omgekomen bij een Israëlische luchtaanval op Rafah, de meest zuidelijke stad in Gaza. Dat meldt ‘Al Jazeera’. Bij de aanval zou een woongebouw in het centrum van Rafah getroffen zijn. Op een door ‘Al Jazeera’ bemachtigde video is te zien hoe minstens vijf lichamen, waaronder kinderen, bij het Kuwaiti-ziekenhuis in Rafah worden gebracht.

Lees meer »