Belgian Tornados dragen gouden medaille op aan ploegmaat met kanker: “We hadden een ongelofelijk vuur in ons”

 

Uitgeschakeld in de reeksen op het WK outdoor in Boedapest vorige zomer. Het tijdperk van de Belgian Tornados leek over, maar een halfjaar later zijn ze met een gouden medaille indoor helemaal terug. Dankzij de bloedvorm van slotloper Alexander Doom, maar ook voor de met teelbalkanker hervallen Julien Watrin.

 

Meer krantenkoppen in België

Minister Crevits sluit ‘illegaal woonzorgcentrum’ Serving You in Bredene: “Dit is een bijzonder moeilijke beslissing”

In februari bracht onze krant enkele getuigenissen over de schrijnende situatie bij Serving You, een woonzorgcentrum dat eigenlijk nooit als woonzorgcentrum uitgebaat mocht worden. Van versleten matrassen en poetsvrouwen die medicatie verdeelden, tot zorgkundigen die injecties gaven: het rijtje was lang. Minister Hilde Crevits (CD&V) kwam vrijdagmiddag naar Bredene om bekend te maken dat Serving You nu definitief dicht moet.<br

Lees meer »

Lichtmast valt op hoofdterrein KV Eendracht Aalter: “Gelukkig waren er geen trainingen of wedstrijden bezig”

In Aalter is een zware lichtmast omgewaaid op het hoofdveld van voetbalclub KV Eendracht Aalter. Er vielen geen gewonden, maar het voetbalcomplex blijft voorlopig helemaal afgesloten. Een expert moet eerst de getroffen mast en ook de andere masten op het veld controleren. De club bekijkt intussen of ze voor trainingen en wedstrijden kan uitwijken naar omliggende clubs.

Lees meer »