Bedrijven worden steeds klantvriendelijker omdat consumenten mondiger worden

Consumenten worden alsmaar mondiger en dwingen bedrijven op die manier om klantvriendelijker te worden. Zo verwachten klanten steeds vaker een goede service en ventileren ze hun klachten op sociale media. Michel Stevens is de oprichter van goCX, een bedrijf dat andere bedrijven bijstaat om klantvriendelijker te worden. "Sinds 2018 is er een evolutie, meer en meer bedrijven worden klantvriendelijker." 

Meer krantenkoppen in België

Eric Snoeck legt eed af als commissaris-generaal federale politie

Eerste hoofdcommissaris Eric Snoeck heeft de eed afgelegd als commissaris-generaal van de federale politie. Hij bekleedde de functie al sinds juni vorig jaar ad interim. Snoeck was, volgens de federale politie, ook een dragende kracht onder het Sky ECC-project, de grootste gerechtelijke politieoperatie ooit in ons land.

Lees meer »

Medezaakvoerder Pakawi Park krijgt vier jaar cel voor aanranding werkneemsters

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een vijftiger uit Zwijndrecht tot een gevangenisstraf van 4 jaar, waarvan 2 jaar met uitstel, veroordeeld voor aanranding. De man is medezaakvoerder van dierentuin Pakawi Park in Olmen en werd schuldig bevonden aan aanranding van meerdere vrouwen. De slachtoffers waren werkneemsters van Pakawi Park en van een bioscoop in het Antwerpse waar de vijftiger

Lees meer »

Merho, geestelijke vader van de Kiekeboes, geniet van zijn pensioen in Wenduine: “Ik wil me niet meer bemoeien met de toekomstige verhaallijnen, zolang het karakter van de figuren gerespecteerd wordt”

Met het nieuwe album ‘Uranium-235’ geeft stripauteur Merho zijn Kiekeboes, Vlaanderens bekendste stripfamilie, definitief uit handen. Voortaan beleven Fanny en co spannende avonturen uit de kokers van Marnix ‘Nix’ Verduyn en Charel Cambré. Tijd voor vernieuwing, ook voor Merho zelf: hij reist, luistert naar Jacques Brel, geniet van familie en vrienden en waagt zich aan het schrijven van een thriller,

Lees meer »

Gent test bril voor kleurenblinde museumbezoekers uit 

Gent zal in 2 musea experimenteren met een speciale bril voor kleurenblinde bezoekers. Als het project een succes blijkt, belooft de stad de brillen aan te kopen. Onder meer in KMSKA in Antwerpen, het Van Gogh Museum in Amsterdam en het Centre Pompidou in Parijs worden de brillen nu al gebruikt.

Lees meer »

LIVEBLOG KVK-RWDM. Thuisploeg zoekt naar aansluitingstreffer

KV Kortrijk en RWDM staan tegenover elkaar in de play-downs. Charleroi lijkt uit het zicht met zes punten voorsprong op de Brusselse club en acht op KVK. Beide ploegen strijden voor de barragewedstrijden die nog een kans geven op het behoud. Kunnen de West-Vlamingen met een overwinning over RWDM springen? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Russisch buitenlandminister Lavrov geeft toe: Rusland plant aanval op Charkiv

De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov heeft in een interview toegegeven dat Rusland de stad Charkiv in het oosten van Oekraïne wil innemen bij een nieuw offensief. De pas goedgekeurde Amerikaanse hulp van 57 miljard euro voor Oekraïne die lang op zich liet wachten, zal volgens NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg niet te laat komen. “De Oekraïners zijn al maanden

Lees meer »