Amerikaanse militair verdacht van lekken topgeheimen VS pleit toch schuldig

Jack Teixeira, de jonge militair die werd aangeklaagd in een van de grootste Amerikaanse inlichtingenschandalen in jaren, heeft dan toch schuld bekend. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische aanval op Iraanse stad Isfahan, “geen grote schade” volgens Iraanse staatsmedia

Iraanse en Amerikaanse media melden dat Israël raketten heeft afgevuurd op de stad Isfahan in Iran, waar zich een nucleaire onderzoeksfaciliteit bevindt. Het internationale vliegverkeer naar de Iraanse hoofdstad Teheran is volgens Iraanse media opgeschort. Ook zouden op verschillende plaatsen in het land batterijen van de luchtverdediging zijn afgevuurd. De VS spreken later donderdag in de Veiligheidsraad hun veto uit

Lees meer »

EXCLUSIEF. Pommelien of Camille? Die boek je niet voor minder dan 25.000 euro. Dit vragen Vlaamse artiesten voor een optreden deze zomer

De zomer lonkt en dus staan onze Vlaamse artiesten – net als hun prijzen – op scherp. Pommelien Thijs verdubbelde zelfs haar tarief, anderen mikken op meer nullen en met ‘Liefde voor muziek’ ging alweer een goudmijn open. Onze muziekexpert duikt in de facturen. Van Clouseau tot Bart Peeters en van Christoff tot Metejoor. Zoveel kosten onze Vlaamse artiesten.

Lees meer »

Kopecky eindigt voorjaar met 38ste plaats in Luik en is streng voor zichzelf: “Ik geef mijn campagne een zeven op tien”

Net zoals bij de mannen was bij de vrouwen de laatste klassieker van dit voorjaar van het goede te veel voor de wereldkampioene. Lotte Kopecky (28) eindigde achtendertigste na haar eerste kennismaking met koersen tussen Bastenaken en Luik. Een first date met optie op meer. “Met meer frisheid in de benen ligt ook deze koers binnen mijn mogelijkheden.” Grace Brown

Lees meer »

Camille helpt Rode Kruis pleisters te verkopen: “Zo kan je het verschil maken”

De nieuwe voorjaarsactie ten voordele van het Rode Kruis schoot uit de startblokken. Nog tot en met donderdag 2 mei verkopen vrijwilligers van Rode Kruis-Vlaanderen voor de tweede keer pleisters op kruispunten, parkings, in warenhuizen en shoppingcentra.
The post Camille helpt Rode Kruis pleisters te verkopen: “Zo kan je het verschil maken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nederland had ook koningin Emily kunnen hebben: dit is het burgermeisje dat Willem-Alexander veroverde vóór Máxima

Koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) vieren dit jaar 25 jaar liefde. Maar het had niet veel gescheeld of Nederland had een heel andere koningin gekend. Nog geen jaar voordat hij Máxima ontmoette, was de toenmalige kroonprins samen met Emily Bremers (53), de dochter van een tandarts. Zijn moeder Beatrix zat echter niet op haar te wachten en de

Lees meer »

Zorgbedrijf Harelbeke en vzw Rebelle lanceren ‘het Stekjesplekje’

Vanaf nu heeft de mini-serre ‘het Stekjesplekje’ een plaats aan het wijkhuisje in de Korenbloemstraat, een initiatief van Zorgbedrijf Harelbeke samen met vzw Rebelle. Hiermee trachten ze de buurt samen te brengen en het enthousiasme voor planten te verspreiden. “Het zal de buurt versterken en laten groeien.”
The post Zorgbedrijf Harelbeke en vzw Rebelle lanceren ‘het Stekjesplekje’ appeared first on

Lees meer »