Aannemer gaat per ongeluk door gevel appartementsgebouw tijdens sloopwerken in Blankenberge

Een appartementsgebouw op de Zeedijk is tijdelijk deels onbewoonbaar verklaard. Tijdens de sloop van een aanpalend pand ging een aannemer per ongeluk dwars door de gevel. Vier verdiepingen liepen zo schade op. “De gevel zal nu eerst gestut worden”, zegt politiecommissaris Jan Maertens.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Internationale gemeenschap veroordeelt Iraanse aanval

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft drones en raketten richting Israël gelanceerd, zo meldt eveneens de Iraanse staatstelevisie. Het land waarschuwt tevens dat elk land dat het luchtruim of grondgebied opent voor een Israëlische tegenaanval kan rekenen op een “gedecideerd antwoord”. Ook de Houthi’s vanuit Jemen en

Lees meer »

30 miljoen of niks: waarom zelfs de derde van Champions’ play-offs mogelijk niet zeker is van Europees ticket

De Belgische competitie op z’n best. Door een speling van het lot is er een scenario mogelijk waarbij de derde van de Champions’ play-offs naast Europees voetbal kan grijpen. Zeker zijn van 30 miljoen of helemáál niets krijgen. Nooit eerder waren de financiële belangen zo groot voor onze topclubs. Daarom zal de zenuwachtigheid de komende weken alleen maar toenemen.

Lees meer »

LIVE. “Ik heb het eens kunnen zeggen. Nu kruip ik weer in mijn schulp”: Bart De Pauw geeft eerste interview in ‘De tafel van Gert’

“Ik heb die vrouwen nooit bewust pijn willen doen.” Bart De Pauw (55) geeft dinsdagavond zijn eerste interview in zeven jaar. Dat doet de televisiemaker in een open en uitgebreid gesprek met Gert Verhulst in ‘De tafel van Gert’. Volg hier live de hoogtepunten van de uitzending. “Mijn grootste fout? Ik heb heel veel vervelende berichtjes gestuurd.”

Lees meer »