Politie pakt vier tieners op die aanslag planden: ze spraken al over een concrete plaats en datum

De vier tieners die zondagochtend door de federale politie van hun bed werden gelicht omdat ze mogelijk een aanslag planden, zullen de nacht bij de politie moeten doorbrengen. Ze worden pas maandag voorgeleid. De vier spraken al over een concrete datum waarop ze zouden toeslaan.

 

Meer krantenkoppen in België

Win een ticket voor de 90s party op W-festival op 23 augustus

Vrijdag 23 augustus 2024 wordt een gigantisch dance-walhalla voor alle 90s-liefhebbers op W-festival. Maak je klaar voor de ene na de andere hitvolle set van Jenny Berggren van Ace of Base, 2 Unlimited, Snap!, Culture Beat, C+C Music Factory en Nightcrawlers. Met als afsluitende act Adamski. Wij mogen 200 tickets weggeven voor de 90s party …
The post Win

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »

Zuid-Korea: “Noord-Korea stuurde opnieuw ballonnen met afval de grens over”

Noord-Korea heeft volgens Zuid-Korea opnieuw meerdere ballonnen met afval de grens over gestuurd. De ballonnen zijn volgens het Zuid-Koreaanse leger onderweg naar de provincie Gyeonggi, die aan Noord-Korea grenst en de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel omringt, meldt het persagentschap Yonhap zondag. De bevolking krijgt de raad de ballonnen niet aan te raken en aangifte te doen bij de politie.

Lees meer »

Walvis doet boot kapseizen en gooit twee mensen overboord

Een bultrugwalvis heeft bij New Hampshire een boot doen kapseizen en twee mensen het water in laten vliegen. Twee broers van 16 en 19 die in een nabijgelegen bootje vaarden, konden het tafereel vastleggen. Op de video is te zien hoe de bultrugwalvis plotseling uit het water opduikt voordat hij een klein vaartuig van 7 meter omgooit. Bekijk de beelden

Lees meer »

Israël kijkt nerveus naar Kamala Harris

Kamala Harris werd in Israël lange tijd gezien als “veilige kaart” door haar huwelijk met een Joods-Amerikaanse advocaat. Maar doordat ze zich stelliger opstelt over Gaza dan president Biden, wordt Israël zenuwachtig.

Lees meer »