Politie pakt vier tieners op die aanslag planden: ze spraken al over een concrete plaats en datum

De vier tieners die zondagochtend door de federale politie van hun bed werden gelicht omdat ze mogelijk een aanslag planden, zullen de nacht bij de politie moeten doorbrengen. Ze worden pas maandag voorgeleid. De vier spraken al over een concrete datum waarop ze zouden toeslaan.

 

Meer krantenkoppen in België

Erfgoeddag in Eperon d’Or

Op zondag 21 april is het Erfgoeddag met dit jaar als thema ‘Thuis’. Maar op die dag moet je zeker niet thuis blijven, want in museum Eperon d’Or is er een pop-upexpo ‘Pantoffelhelden’ met een opmerkelijke selectie schoenen voor binnen en uitzonderlijke verhalen. En een wedstrijd pantoffelschieten.
The post Erfgoeddag in Eperon d’Or appeared first on KW.be.

Lees meer »

Véronique start massagepraktijk Relax & Renew

Véronique Bonte heeft in de Papestraat haar massagepraktijk Relax & Renew geopend. Ze specialiseerde zich in Thailand in therapeutische massages. “Ik volgde een opleiding in Gent, maar trok ook naar het mekka van de massages om er bij te leren.”
The post Véronique start massagepraktijk Relax & Renew appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jaarbeurs Roeselare wordt lifestylebeurs Living Today

De jaarbeurs van Roeselare wordt een lifestylebeurs met de nieuwe naam Living Today. De organisatoren vonden dat de jaarbeurs met een oubollig imago kampte. Er was ook geen echt thema. Voortaan kiest de beurs voor hedendaagse thema’s zoals bijvoorbeeld mode, interieur en gezondheid. De beurs wordt ook ingekort van 11 naar 6 dagen.

Lees meer »

Remco Evenepoel, die binnenkort alweer op rollen kan rijden, spreekt voor het eerst sinds zware crash: “De revalidatie is eigenlijk ijsjes eten”

Remco Evenepoel (24) herstelt goed van zijn blessures (sleutelbeenfractuur en breukje in het schouderblad), die hij twee weken geleden opliep bij een zware val in de Ronde van het Baskenland. In de podcast ‘The Wolfpack Howls’ van z’n eigen ploeg praat hij voor het eerst. “Ik mag echt niet klagen. Ik voel elke dag dat mijn lichaam beter wordt en

Lees meer »

Nu Meghan Markle nieuwe lifestylesite lanceert: dit stond er op haar vorige blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht

Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde

Lees meer »

Duo ontkent inbraak bij ondernemer en diefstal dure ring: “Ik gebruik bivakmuts tijdens mijn job”

600 euro cash, maar vooral een gouden ring met diamanten van 31.500 euro. Dat verdween op 28 september 2023 bij een inbraak in de woning van een ondernemer in Marke bij Kortrijk. Twee Nederlandse verdachten riskeren voor de rechtbank tot één jaar cel, maar ontkennen hun betrokkenheid.
The post Duo ontkent inbraak bij ondernemer en diefstal dure ring: “Ik gebruik

Lees meer »