Onze man ging naar allerlaatste concert van U2 in The Sphere in Las Vegas: “Zelfs mevrouw Joe Biden was er niet goed van”

Tot wel 1,3 miljoen euro. Zoveel kregen de heren van U2 betaald per optreden in de ondertussen iconische The Sphere in Las Vegas. Doe dat maal veertig en je weet dat de rockgroep een financieel record heeft gezet. Maar niet alleen U2 is er wel bij gevaren, ook de bonzen van The Sphere kijken tevreden naar de bankrekening: ‘Achtung Baby, Live at The Sphere’ was goed voor een omzet van 250 miljoen euro. Maar was de spektakelshow even duizelingwekkend als deze cijfers? Onze man ging naar het allerlaatste optreden kijken en zag hoe U2 live muziek heeft heruitgevonden. 

Meer krantenkoppen in België

Guldepoort en Ontmoetingscentrum Olsene krijgen vaatwasser

Verenigingen die gebruik maken van de Guldepoort in Machelen of het Ontmoetingscentrum in Olsene, moeten sinds kort niet meer zelf afwassen. Het gemeentebestuur investeerde 6.650 euro in twee vaatwasmachine voor de gemeentelijke zalen.
The post Guldepoort en Ontmoetingscentrum Olsene krijgen vaatwasser appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dreambeats neemt Krekemeersen volledig in

Zaterdag 29 juni trapt Dreambeats de festivalzomer op gang op domein de Krekemeersen. Kleine festivalbroer Popmasters is er niet meer bij, maar de organisatie streeft dit jaar naar een totaalbelevenis op het volledige domein, mét grote namen op de affiche.
The post Dreambeats neemt Krekemeersen volledig in appeared first on KW.be.

Lees meer »

NMBS-reisplanner toont nu ook samenstelling van je trein

Sinds vandaag kan je via de reisplanner op de NMBS-website de samenstelling van een trein bekijken. Zo kan je op voorhand bijvoorbeeld al zien waar het fiets- of het eersteklasrijtuig zich bevinden en of de trein uitgerust is met airco. In de komende maanden zal deze informatie ook toegevoegd worden aan de reisplanner in de NMBS-app.

Lees meer »

Michel Hoornaert en Suzanne Leplae vieren platina huwelijk: “We kregen met de taxi wel een lekke band op weg naar de kerk”

Rollegemnaars Michel Hoornaert (94) en Suzanne Leplae (96) kregen woensdagvoormiddag bezoek van raadslid Stephanie Demeyer in het Woon- en Zorgcentrum De Zon in Bellegem. Dit naar aanleiding van hun briljanten huwelijksverjaardag: ze zijn 70 jaar getrouwd. “We hebben veel gewerkt en veel geluk gehad”, zegt het echtpaar.
The post Michel Hoornaert en Suzanne Leplae vieren platina huwelijk: “We kregen met

Lees meer »

Nieuwe polikliniek en onthaal in Heilig Hartziekenhuis Leuven: “Patiënten verwelkomen in moderne zorgomgeving”

In het Heilig Hartziekenhuis in Leuven kunnen patiënten vanaf vandaag terecht in de nieuwe polikliniek en het nieuwe onthaal, met ingang aan de Naamsestraat. "Het is een prachtig gebouw met veel licht en ruimte, met warme elementen zoals hout en pastelkleuren", klinkt het. "We zijn erg blij dat we onze patiënten nu kunnen verwelkomen in een moderne zorgomgeving."

Lees meer »

Inwoners van dorp waar Émile (2,5) verdween, vermoeden dat “zijn botten daar neergelegd zijn”

De rust lijkt inmiddels weergekeerd in het Franse bergdorpje Le Vernet nu onderzoekers en journalisten zijn vertrokken nadat een wandelaarster lichaamsresten had ontdekt van de kleine Émile. Maar dat is slechts schijn. Onderhuids borrelt het. “Ze gaan concluderen dat het een ongeluk was, ook al denk ik daar diep vanbinnen anders over”, geeft een boer toe die het gebied door

Lees meer »

Na de renovatie van 1,5 miljoen: dit is de nieuwe kleedkamer van de Rode Duivels

De facelift van het Koning Boudewijnstadion blijft duren. Na het vervangen van de 50.000 zitplaatsen en het vernieuwen van de atletiekpiste, zitten nu ook de persruimtes en de kleedkamers in een nieuw jasje. De Rode Duivels baden alvast in luxe tijdens hun thuiswedstrijden met een ruime kleedruimte inclusief koperen douches. De Stad Brussel financierde het volledige project. Het kostte 5

Lees meer »