Onze man ging naar allerlaatste concert van U2 in The Sphere in Las Vegas: “Zelfs mevrouw Joe Biden was er niet goed van”

Tot wel 1,3 miljoen euro. Zoveel kregen de heren van U2 betaald per optreden in de ondertussen iconische The Sphere in Las Vegas. Doe dat maal veertig en je weet dat de rockgroep een financieel record heeft gezet. Maar niet alleen U2 is er wel bij gevaren, ook de bonzen van The Sphere kijken tevreden naar de bankrekening: ‘Achtung Baby, Live at The Sphere’ was goed voor een omzet van 250 miljoen euro. Maar was de spektakelshow even duizelingwekkend als deze cijfers? Onze man ging naar het allerlaatste optreden kijken en zag hoe U2 live muziek heeft heruitgevonden. 

Meer krantenkoppen in België

Mads (9) én Ewout (13) komen met De Romeo’s én ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’ in ‘Tien om te Zien’: “Gesigneerde VIP-badge als souvenir”

Op zondag 28 juli begint vanaf 20.35 uur ‘Tien om te Zien’ op VTM. Tijdens deze uitzending treden De Romeo’s op aan de zijde van acht muzikanten van ‘Drum & Muziekkorps KDF Bavikhove’. Voor de jongste muzikanten Mads Verschoot uit Harelbeke en Ewout Lommers uit Bavikhove – respectievelijk negen en dertien jaar – was die opnamedag een onvergetelijke ervaring.

Lees meer »

Dimitri Vegas opent tweede weekend Tomorrowland met gesmaakte vinyl only-set en stelt prangende vraag

Belofte maakt schuld. En dus zette Dimitri Vegas (42), zoals hij zondag had aangekondigd, het tweede weekend van Tomorrowland in met een knal. Een fel gesmaakte vinyl only-set, speciaal voor de twintigste verjaardag van ‘s werelds mooiste dancefestival. Draai of keer het hoe je wil: een statement van de dj/producer, richting de criticasters als zou hij – en veel van

Lees meer »

Gewezen directie-secretaris van VTI Ieper Luc Vangheluwe (85) is overleden

In Huize Sint-Jozef in Ieper is Luc Vangheluwe (85) overleden. Hij begon als leerkracht aan het VTI Ieper en eindigde er als directie-secretaris. Hij is ook secretaris van Rijschool VTI Ieper en Koninklijke Harmonie De Kerels VTI Ieper geweest.
The post Gewezen directie-secretaris van VTI Ieper Luc Vangheluwe (85) is overleden appeared first on KW.be.

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Albert Heijn geeft flinke kortingen op Cornetto’s, Calippo’s en Magnums

Opnieuw tropische temperaturen vandaag en wat is er dan heerlijker dan jezelf trakteren op een ijsje? Voor de liefhebbers pakt Albert Heijn uit met 40 procent korting op Magnums, Cornetto’s en Calippo’s van Ola, met dank aan de Bonusknallers van de warenhuisketen. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

Lees meer »

Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale begeleiding van DrumSpirit uit Moorslede

Maandagavond stond ook Metejoor op het podium van ‘Tien om te Zien’ aan de Rotonde in Westende. Deze bekende zanger zong zijn jongste hit ‘Groot. Metejoor alias Joris stond niet alleen op het podium. Hij werd begeleid door acht muzikanten van DrumSpirit uit Moorslede.
The post Metejoor zingt ‘Groot’ op podium van ‘Tien om te Zien’ en krijgt muzikale

Lees meer »

Achter de schermen op Tomorrowland, bij het testlab voor in beslag genomen drugs: “141 stalen getest, vooral XTC, cocaïne en ketamine”

Nieuw in de backstage van Tomorrowland: een testlab van het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC). Alle in beslag genomen drugs tijdens het festival worden er getest op hun samenstelling: 141 stalen al op vrijdag. “Vooral stimulerende middelen, zoals XTC, cocaïne en ketamine, maar ook cannabis”, zegt het NICC aan VRT NWS. “Voorlopig hebben we festivalgangers nog niet rechtstreeks

Lees meer »

Jan Boone, coach U13 Mehoni, is performance manager van olympische roeiers: “Ik moet ervoor zorgen dat onze roeiers goed presteren in Parijs”

Dat de Olympische Spelen in Parijs op vrijdag 26 juli officieel van start gaan, weet wellicht iedereen. Dat onze olympische roeiers al enkele jaren begeleid worden door de coach van de U13-meisjes van Mehoni Zuienkerke is ongetwijfeld minder bekend.
The post Jan Boone, coach U13 Mehoni, is performance manager van olympische roeiers: “Ik moet ervoor zorgen dat onze roeiers

Lees meer »

PS “diep gekwetst” door toespraak van koning Filip op 21 juli

PS kon de toespraak van koning Filip naar aanleiding van de nationale feestdag niet smaken. Dat laat voorzitter Paul Magnette woensdag blijken in een interview met La Libre. De vorst zei dat de verkiezingsuitslag een kans biedt op een “nieuw samenhangend project”, maar daar maken de Franstalige socialisten voorlopig geen deel van uit.

Lees meer »

Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden

In Ten Patershove werd er een dementiebeurs georganiseerd. Deze beurs stond open voor iedereen die op de een of andere manier met dementie te maken heeft zoals mantelzorgers, mensen die iemand van dichtbij kennen die aan dementie lijdt, maar ook voor mensen die meer willen weten over dementie.
The post Dementiebeurs in Diksmuide lokt heel wat geïnteresseerden appeared first

Lees meer »

Afdaling Kluisberg wordt fietser fataal

Zaterdagavond om 20.40 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval beneden de Kluisberg. Een fietser reed de Kluisberg naar beneden. De eerste scherpe bocht kon hij wel nemen, bij de tweede haakse bocht ter hoogte van Boskouter reed hij rechtdoor in de omheining. De hulpdiensten kwamen nog ter plekke maar hulp kon niet meer baten. De man was op

Lees meer »

Annelies Verlinden (CD&V) zet rem op ambitie om tegen 20 september nieuwe regering te hebben: “Wij zijn hier niet alleen om blijde boodschappen te brengen”

Ze roemt de discretie van formateur Bart De Wever (N-VA) én zijn ambitie om tegen 20 september met een nieuwe regering te landen, maar toch wil Annelies Verlinden (CD&V) iets duidelijk maken: “Er zit marge op die datum. Europa houdt rekening met onze gemeenteraadsverkiezingen.” En die worden óók voor haar en haar partij belangrijk, want wie woont er nog in

Lees meer »

Christoff wil nog één keer verhuizen: “Ik wil rust in mijn hoofd. En m’n auto’s thuis kunnen stallen”

“Een familiefeest of een terrasje doen met vrienden? Mijn agenda laat dat nu toe.” Decennialang stond de zomer voor Christoff (48) gelijk aan hard werken. Maar nu hij en zus Lindsay zelf z’n planning beheren, is er ook meer ruimte voor ontspanning. In ‘Dag Allemaal’ blikt de zanger terug op z’n meest memorabele vakantieherinneringen en verklapt hij hoe het met

Lees meer »