Man van 29 overleden bij verkeersongeval in Zeebrugge

Bij een verkeersongeval in Zeebrugge is een man van 29 uit Landen om het leven gekomen. Zijn passagier van 22 uit Bornem raakte levensgevaarlijk gewond. 

Meer krantenkoppen in België

Kopecky eindigt voorjaar met 38ste plaats in Luik en is streng voor zichzelf: “Ik geef mijn campagne een zeven op tien”

Net zoals bij de mannen was bij de vrouwen de laatste klassieker van dit voorjaar van het goede te veel voor de wereldkampioene. Lotte Kopecky (28) eindigde achtendertigste na haar eerste kennismaking met koersen tussen Bastenaken en Luik. Een first date met optie op meer. “Met meer frisheid in de benen ligt ook deze koers binnen mijn mogelijkheden.” Grace Brown

Lees meer »

Grote phishingprovider offline gehaald na internationale operatie

Politie- en veiligheidsdiensten van maar liefst negentien landen hebben deze week een in het Verenigd Koninkrijk opgerichte, internationale phishingprovider uit de lucht gehaald. De operatie, waaraan voor ons land de federale gerechtelijke politie Brussel meewerkte, werd op internationaal niveau gecoördineerd door Europol. Criminelen gebruikten LabHost om persoonsgegevens van mensen te achterhalen.

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Zelensky: “Miljardenhulp VS zal duizenden en duizenden levens redden”

Lees hier al het nieuws van zaterdag 20 april terug over de oorlog in Oekraïne. De Amerikaanse hulp van 57 miljard euro voor Oekraïne zal duizenden en duizenden levens redden. Dat verklaarde de Oekraïense president Volodymyr Zelensky zaterdag na de stemming in het Huis van Afgevaardigden. “Democratie en vrijheid zullen nooit falen zolang de Verenigde Staten ze helpen beschermen. Deze

Lees meer »

André Cosemans wint ‘Carnaval Fotogeniek’

Op zondag 21 april werden in exporuimte De Meridiaan de winnaars van de fotowedstrijd ‘Carnaval Fotogeniek 2024’ bekendgemaakt. De eerste en tweede plaats waren weggelegd voor André Cosemans, de derde plaats én publieksprijs gingen allebei naar Johan Pettens.
The post André Cosemans wint ‘Carnaval Fotogeniek’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee vermoedelijke Russische spionnen opgepakt in Duitsland

In Bayreuth, een stad in de Duitse deelstaat Beieren, zijn twee vermoedelijke Russische spionnen opgepakt. Dat heeft het Duitse openbaar ministerie laten weten. De twee, die ook de Duitse nationaliteit hebben, worden ervan verdacht sabotage-acties te hebben gepland met het doel de Duitse militaire steun voor Oekraïne te ondermijnen.

Lees meer »

Frankrijk wil moeilijke jongeren naar kostschool sturen: “Ver weg van hun buurt en de mensen die hen op een dwaalspoor brachten”

Frankrijk wil jongerengeweld aanpakken met strengere en snellere straffen, maar ook met preventie en opvoedingsondersteuning. “We moeten het gezag versterken”, zei premier Gabriel Attal donderdag in Viry-Châtillon. Begin april werd in de Parijse voorstad een 15-jarige doodgeslagen door andere jongeren. Het misdrijf was er een in een reeks van soortgelijke, soms fatale, gewelddadige aanvallen onder jongeren die Frankrijk momenteel op

Lees meer »

“Ze zeiden dat ik moest zwijgen, ik werd fysiek bedreigd”: klokkenluiders aan het woord over Boeing tijdens senaatscommissie

In de VS is een speciale senaatscommissie van start gegaan, over vliegtuigbouwer Boeing. Na een reeks incidenten klagen verschillende klokkenluiders dat Boeing het niet zo nauw neemt met de veiligheid, dat ze zelfs problemen in de doofpot proberen te steken. “Ik heb mijn bezorgdheden intern aangekaart, maar ik werd aan de kant geschoven”, vertelt klokkenluider Sam Salehpour. Eind maart kondigde

Lees meer »

Automobilist moet opnieuw slagen voor rij-examens na duik in vijver na kerstmarkt: “Thuis nog gedronken”

Na een uitje naar de Roeselaarse kerstmarkt belandde een 43-jarige automobilist op de parking van sportwinkel Decathlon met zijn Land Rover in een vijver. Het leverde hem behalve een nat pak nu ook een boete van 1.600 euro en een rijverbod van 45 dagen op. Voor zijn rij-examens zal hij opnieuw moeten slagen.
The post Automobilist moet opnieuw slagen voor

Lees meer »