LIVEBLOG ATLETICO-BETIS. Dubbele voorsprong voor Atlético: Morata mist strafschop, maar pikt toch doelpuntje mee

Atletico Madrid ontvangt, in het eigen Metropolitano, Real Betis. De Madrilenen gingen afgelopen donderdag pijnlijk onderuit in de Copa del Rey tegen Bilbao. Hebben ze deze kater al kunnen wegspoelen? En sprokkelt Vermeeren opnieuw wat speelminuten? Volg alles op de voet via onze liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Waarom New Yorkers hun voormalige stadsgenoot Trump haten

Woensdagnamiddag aan de Trump Tower op Fifth Avenue, New York. Het kruispunt is met dranghekken afgezet. Donald Trump heeft als presidentskandidaat grote privileges, zelfs al woont hij hier enkele maanden omdat hij de beschuldigde is in een strafproces. Toeristen krijgen een glimp te zien van Trump die thuiskomt. Maar tientallen New Yorkers jouwen luidkeels naar de stoet geblindeerde limousines.

Lees meer »

LIVEBLOG UNION-CLUB BRUGGE. Springt Union opnieuw naar de leidersplaats?

Union verloor vorig weekend de Brusselse derby tegen tien Anderlecht-spelers en is zo zijn leidersplek kwijt. Kunnen ze tegen ploeg-in-vorm Club Brugge wél winnen en zo terug een gooi doen naar die leidersplaats? Blessin wijzigt op drie plekken. Bij blauw-zwart verdwijnt Jutglá weer naar de bank. Volg de wedstrijd in onderstaande liveblog.

Lees meer »

INTERVIEW. Wat Bart De Pauw niet vertelde op televisie: “Om half drie ‘s nachts, als je helemaal op bent, wil je alleen nog maar dat het stopt”

Is Bart De Pauw (55) werkelijk gelouterd? Of waren z’n publieke excuses, eerder deze week bij Gert Verhulst, schone schijn? “Ik kruip weer in mijn schulp”, zei hij aan ‘De Tafel’. Maar niet voor hij nog één laatste keer praat, ook over wat hij niet zei op tv. Drie uur lang. Kwetsbaar, intiem en breekbaar. “Er waren momenten, diep in

Lees meer »

Stad Oostende brengt hulde aan vissers en zeelieden die het leven lieten op zee

Zaterdagochtend eerde Stad Oostende de vele vissers en zeelieden die hun leven lieten op zee. Zowel aan het Maritiem Instituut Mercator en aan het Nationaal Monument voor de zeelieden op het Zeeheldenplein werden kleurrijke bloemenkransen gelegd. Heel wat bestuursvertegenwoordigers en familieleden van omgekomen vissers woonden de plechtigheid bij.
The post Stad Oostende brengt hulde aan vissers en zeelieden die het

Lees meer »

LIVEBLOG HEIDENHEIM-LEIPZIG. Openda en co zetten Dortmund onder druk in eindsprint om Champions League-ticket

Loïs Openda blijft scoren aan de lopende band. Vorig weekend scoorde hij nog zijn 22e goal van het seizoen in een 3-0 overwinning tegen de Wolfsburg-Belgen. Bij winst tegen middenmotor Heidenheim zet het Dortmund onder druk in de strijd voor het vierde en laatste Champions League-ticket. De Borussen spelen zondag tegen de nieuwbakken kampioen Bayer Leverkusen. Volg de wedstrijd in

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Twee doden bij Israëlische operatie op Westelijke Jordaanoever – Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosieven

Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen om “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied direct afgezet en speciale eenheden hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties

Lees meer »

Mauri Vansevenant zesde in Luik-Bastenaken-Luik ondanks stevige valpartij: “Ik mag niet klagen”

Net als vorige week in de Amstel Gold Race reed Mauri Vansevenant (Soudal Quick-Step) een erg opgemerkte Luik-Bastenaken-Luik. Na de massale valpartij reed hij al vroeg in zijn koers een eerste ‘finale’, om nadien toch nog bij de beste klimmers te zijn op La Redoute en uiteindelijk zesde te worden. “Ik mag zeker niet klagen”, evalueerde hij zichzelf.
The post

Lees meer »

Matthias (30) start als zelfstandig masseur: “Met dank aan een kans tijdens fietsvakanties”

Matthias Verheye is fulltime zorgkundige in het woonzorgcentrum Sint-Vincentius in Deinze. Daarnaast was hij een 10-tal jaar sportverzorger voor een wielerteam Hij deed er sportverzorging en is nu zelfstandig masseur met sport-, relax- en bodymassages aan huis en binnenkort thuis.
The post Matthias (30) start als zelfstandig masseur: “Met dank aan een kans tijdens fietsvakanties” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nooit eerder vielen zoveel tranen in één aflevering van ‘Boer zkt vrouw’: boerin Sanne moet hart luchten bij boer Martijn

Emoties alom in ‘Boer zkt vrouw’ deze week. Vooral bij boerin Sanne (33), die moet kiezen tussen drie mannen die voluit voor haar gaan. Voor die hartverscheurende keuze zoekt Sanne steun bij jeugdvriend en ‘Boer zkt vrouw’-collega Martijn (35). Die kan haar met een brede glimlach weer wat opbeuren, maar krijgt het achteraf minstens even moeilijk. Er lijkt maar geen

Lees meer »