Lage opkomst door regen tijdens openingsweekend Halfvastenfoor in Gent

Tijdens het eerste weekend van de jaarlijkse Halfvastenfoor in Gent zijn een pak minder bezoekers geweest dan normaal. Dat bevestigt de stad. Door de vele regen zijn veel mensen thuis gebleven. Maar de stad gelooft dat de komende dagen beterschap zullen brengen. De Halfvastenfoor loopt nog tot 24 maart. 

Meer krantenkoppen in België

Grijnzend door de nucleaire woestenij

16:30 Valt er nog plezier te beleven in een postnucleaire woestenij? Als we de eerste reviews van de tv-serie ‘Fallout’ mogen geloven, is het antwoord een enthousiaste ‘ja’. De fictiereeks van Amazon wordt …

Lees meer »

EXCLUSIEF. Marc Degryse interviewt Vincent Mannaert: “Bij de deal van Thiago vielen alle puzzelstukjes in elkaar”

Vincent Mannaert (49) wilde graag zijn afscheidsinterview toestaan aan onze huisanalist Marc Degryse. Een paar weken geleden kwam Marc met een idee: “Vincent, als ik jou nu eens uitnodig voor de Champions League-wedstrijd Real Madrid-Manchester City.” Zo ontstond het reisverhaal van Vincent Mannaert, die terugblikt op zijn strafste transfers, maar ook vooruitkijkt: “Ik ga mijn rol als aandeelhouder bij Club

Lees meer »

Elisabeth Scholaert stopt binnenkort met volleybal

Na een volleybalcarrière van meer dan 16 jaar is het mooi geweest voor libero Elisabeth Scholaert. De Langemarkse van Sportiva A neemt na volgende week afscheid van haar geliefde hobby.
The post Elisabeth Scholaert stopt binnenkort met volleybal appeared first on KW.be.

Lees meer »

180 hotelgasten opgelicht door hackers, uitbater is radeloos: “Mijn klanten zijn hun geld kwijt en niemand kan ons helpen”

Robin Schluter (58), uitbater van driesterrenhotel St. Pol in Knokke-Heist, zit met de handen in het haar. Op 2 april kregen 180 hotelgasten een bericht – zogenaamd afkomstig van Booking.com – waarin hen werd gevraagd om hun betaling opnieuw te bevestiging. Minstens zes klanten werden op deze manier voor honderden tot bijna 2.000 euro opgelicht. “Hackers gaan tegenwoordig zo zorgvuldig

Lees meer »

“Hij lijkt sprekend op zijn vader”: zo ziet Moses, de 18-jarige zoon van Chris Martin en Gwyneth Paltrow, er nu uit

“Ik ben zo trots op de persoon die je vandaag bent.” Moses, de zoon van Gwyneth Paltrow en Chris Martin, is 18 jaar oud geworden. Naar aanleiding van deze bijzondere verjaardag heeft de Amerikaanse actrice haar jongste telg in de bloemetjes gezet op Instagram. De volgers van Paltrow is er echter wel één ding opgevallen: de jongen lijkt als twee

Lees meer »

Nederlandse presentator nog maar eens in opspraak door uitspraken, maar toch klapt en lacht Nederlands publiek hartelijk

Ongenuanceerd. Niet empathisch. Ronduit racistisch. En ook: lomp, bot, stompzinnig, platvloers. Alweer ligt Johan Derksen onder vuur en sparen de Nederlanders geen woord om hun bekende tv-gezicht te omschrijven. De incidenten die hij ‘meetorst’ zijn intussen niet meer op één hand te tellen. Maar toch is Derksen nog altijd op tv en mag hij blijven zeggen én tonen wat hij

Lees meer »

Chantal Vande Vyvere trekt nieuwe politieke lijst ‘Stroom’ in Ardooie

Huidig onafhankelijk gemeenteraadslid en gewezen schepen Chantal Vande Vyvere wordt bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober lijsttrekker voor ‘Stroom’, de nieuwe beweging waar iedereen, van welke mening ook, op de lijst welkom is. De nieuwe lijst ‘Stroom’ werd al in april van vorig jaar aangekondigd. De initiatiefnemers hadden het eerder over een ‘beweging’ waar iedereen – ongeacht je politieke mening –

Lees meer »