KIJK. Regi en Kristel oog in oog met roofdier tijdens huwelijksreis: dj verliest petje aan jachtluipaard

Kristel Hubeny (35) en Regi Penxten (47) gaven elkaar niet alleen het jawoord voor het oog van televisiekijkend Vlaanderen, de fans mogen ook meegenieten van de bijhorende huwelijksreis in Zuid-Afrika. Al liep het tijdens een safari ei zo na mis voor de Limburgse dj. 

Meer krantenkoppen in België

Van ‘covid-prins’ tot ‘koning der investeerders’: prins Joachim richt indrukwekkende financiële bedrijven op

Joachim de Belgique, zo heet de managing partner van het nieuwe Brusselse financiële bedrijf Innesto. Volgens ‘Story’ gaat de jongste zoon van prinses Astrid (61) – en haar enige kind dat in België woont – zijn vader Lorenz (68) achterna als bankier. Dat doet de prins (32) meteen met schijnbaar groot succes én met zijn zus Luisa Maria (28) in

Lees meer »

Na de wekelijkse markt verhuist ook de Meifoor in Houthulst

Door de werken voor de heraanleg van de markt in Houthulst verhuisde de wekelijkse markt al een tijdje geleden naar de Broeders Xaverianenstraat. Nu het weldra mei wordt, is het tijd om ook een geschikte locatie te vinden voor de Meifoor.
The post Na de wekelijkse markt verhuist ook de Meifoor in Houthulst appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG L-B-L VROUWEN. Gigante is de enige koploper, wat kan Kopecky bij haar debuut in ‘La Doyenne’?

Met Luik-Bastenaken-Luik klinkt vandaag het eindsignaal van het klassieke wielervoorjaar. Demi Vollering toonde zich vorig jaar het sterkst, en is nu ook één van de favorieten voor de zege. Het is natuurlijk ook opnieuw uitkijken naar wereldkampioene Lotte Kopecky, die voor het eerst de wedstrijd rijdt. Wie trekt er aan het langste eind? Volg de koers op de voet in

Lees meer »

Lidl breidt supermarktoorlog uit naar de versrayon: zijn groenten en fruit er écht het goedkoopst?

De supermarktoorlog heeft zich naar een nieuwe rayon verplaatst: die van groenten en fruit. Lidl toetert sinds kort: “Elke dag vers, aan de laagste marktprijs.” Maar de concurrentie steigert: “Niet correct en mogelijk zelfs misleidend voor de klant.” Wat is er aan de hand? Waar zijn groenten en fruit echt het voordeligst? En is Lidl enkel op dinsdag de goedkoopste,

Lees meer »

Stijn Meuris over het beeld van de week: Heersers

Twee mannen van een bepaalde mature leeftijd in innige vriendschap verzameld achter laptops. Voor u zich daar iets onwelvoeglijks bij fantaseert: in Heers is het precies dat wat Georges en Elie dezer dagen uitvoeren. Met een nobele, zichzelf opgelegde taak overigens. Georges en Elie zijn er immers bezig met het digitaliseren van duizenden doodsprentjes, iets wat in een krantentitel al

Lees meer »

Hoogspanningsnetbeheerder Elia plant komende 10 jaar geen nieuwe hoogspanningslijnen boven grond in Limburg

Hoogspanningsnetbeheerder Elia verwacht een toename van de elektriciteitsconsumptie met 50 procent tegen 2032. Belangrijkste reden daarvoor in Limburg is de elektrificatie van de industrie, zoals bijvoorbeeld in het Nolimpark in Pelt en het Kristalpark in Lommel. In Limburg krijgen verouderde verbindingen een krachtiger alternatief onder de grond, maar nieuwe bovengrondse hoogspanningslijnen plant Elia niet.

Lees meer »

Track krijgt unieke verticale tuin: “Meest natuurinclusieve van het land”

Muziekcentrum Track heeft een prominente plek in de transformatie van de stationsomgeving. De kopgevel ondergaat nu een grondige restauratie en krijgt een unieke verticale tuin van 13 op 16 meter die een nieuwe biotoop creëert in de stad. “Ook voor de inwoners biedt deze tuin voordelen op het vlak van geluid, verkoeling en luchtkwaliteit”, zegt Bert Herrewyn, schepen van Natuur

Lees meer »

Branko uit ‘Boer zkt vrouw’ geeft zijn vader weinig hoop op verzoening: “Hij heeft mij nog verder weggeduwd”

De eerste, definitieve keuze is gemaakt in ‘Boer zkt vrouw’: boer Robbe (29) gaat voluit voor Branko (23). “Maar verhuizen is een heel grote stap”, twijfelt Branko in ‘Dag Allemaal’. De twintiger vertelt er hoe hij z’n toekomst met Robbe ziet én reageert voor het eerst op de rechtzetting van z’n vader, met wie hij geen contact meer heeft. “Het

Lees meer »

Kamer keurt verlenging levensduur jongste kerncentrales goed

De plenaire Kamer heeft donderdag de verlenging van de levensduur van de twee jongste kerncentrales met tien jaar goedgekeurd. De hervorming, misschien wel de meest besproken maatregel van de afgelopen legislatuur, schrijft voor dat Doel 4 en Tihange 3 ten laatste op 31 december 2037 sluiten.

Lees meer »

Ongezond veel PFAS in een op de zes Vlaamse drinkwaterstalen, minister Demir (N-VA): “Geen reden tot paniek”

Een op de zes drinkwateranalyses in Vlaanderen voldoet niet aan de strengste PFAS-normen. Dat schrijft ‘De Tijd’ woensdag op basis van recente cijfers van de Vlaamse Milieumaatschappij (VMM). De kosten om het water voldoende te zuiveren lopen in de miljoenen. In een reactie benadrukt de VMM dat het niet om wettelijke normen gaat, wel om streefwaarden.

Lees meer »