Kijk bij HLN exclusief live naar topaffiches in het amateurvoetbal: blijft Sporting Hasselt leider na duel met Racing Mechelen?

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. 

Meer krantenkoppen in België

Cercle Brugge treft Noorse Molde of Deense Silkeborg bij kwalificatie voor derde voorronde van Europa League

Cercle Brugge ontmoet in een mogelijke derde voorronde van de Europa League de winnaar van het duel tussen het Noorse Molde en het Deense Silkeborg. Dat is het resultaat van de loting van maandag in het Zwitserse Nyon. Cercle moet zich wel nog plaatsen voor die derde voorronde. Het treft de komende weken het Schotse Kilmarnock in de tweede voorronde

Lees meer »

Trump opent juridisch “bombardement” op Kamala Harris

Republikeins presidentskandidaat Donald Trump zet een meervoudige juridische aanval op Kamala Harris in. Centrale vraag daarbij: mag Harris het campagnegeld van Joe Biden wel gebruiken? En tegelijk proberen Trumps advocaten te verhinderen dat Amerikaanse staten op hun kiesbiljetten de naam Biden alsnog in die van Harris veranderen. Maar of het veel uithaalt?

Lees meer »

Hubert Rubbens leidt mee opening Olympische Spelen in goede banen

De openingsceremonie van de Olympische Spelen, vrijdagavond 26 juli in Parijs, belooft bijzonder spectaculair te worden. Geen klassieke opvoering in een stadion, maar wel een grote bootshow op de Seine zal het grootse sportevent opluisteren. Daarbij mag één Belg – een Oostendenaar dan nog – de handen uit de mouwen steken: Hubert Rubbens (60), bekend als bezieler van Oostende voor

Lees meer »

Kwieke Maria Denoo viert in Torhout haar 100ste verjaardag

In het Torhoutse woonzorgcentrum Sint-Augustinus, waar ze sinds februari 2017 verblijft, heeft Maria Denoo haar 100ste verjaardag gevierd. Ze werd gefeliciteerd door onder meer schepen Annick Vanderspurt en rusthuisdirecteur Françoise De Vreeze.
The post Kwieke Maria Denoo viert in Torhout haar 100ste verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Kat Kerkhofs draait broeierige set in volle Rave Cave op Tomorrowland

Het is ook vandaag warm op Tomorrowland, en dat hebben de fans van Kat Kerkhofs (35) geweten. De presentatrice mocht – na twee eerdere passages in De Schorre – opnieuw het beste van zichzelf geven in de Rave Cave, zowat het kleinste podium op het terrein. Heel wat feestvierders moesten de set van Kat noodgedwongen buiten volgen. “Maar dat hebben

Lees meer »

Jean Pierre speelt al 60 jaar accordeon voor zijn Ingrid

Jean Pierre Kindt en Ingrid Casteleyn zijn zestig jaar gehuwd: de perfecte gelegenheid voor Jean Pierre om op zijn accordeon nog eens alle registers open te trekken, want het is feest in de Brabantstraat. Al zestig jaar zijn Jean Pierre en Ingrid onafscheidelijk, maar ook zijn accordeon heeft de gelegenheidsmuzikant steeds bij de hand.
The post Jean Pierre speelt

Lees meer »

Noël en Anna varen in een briljanten huwelijksbootje

Noël Vantomme en Anna Claeys uit de Ouderdomseweg vierden hun briljanten huwelijksjubileum. Schepen Ives Goudeseune bracht hen een bezoek om hen te feliciteren met dit jubileum.
The post Noël en Anna varen in een briljanten huwelijksbootje appeared first on KW.be.

Lees meer »