Israël dan toch bereid om liedje voor Eurosongfestival aan te passen

Israël gaat de tekst van zijn inzending voor het Eurovisiesongfestival aanpassen. Dat heeft de publieke omroep KAN zondag meegedeeld. Het land is bereid om mogelijke verwijzingen naar politiek te schrappen om zijn deelname aan het liedjesfestival te garanderen.

 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. Spice Girl wordt 50. David Beckham deelt nooit eerder vertoonde beelden van jonge Victoria

David Beckham (48) deelt op Instagram een lief filmpje voor de vijftigste verjaardag van zijn vrouw Victoria. Een jonge Brooklyn en Romeo Beckham wensen hun moeder een gelukkige verjaardag, waarna we ook een piepjonge Victoria zien doorheen de jaren. Van kinderfoto’s tot filmpjes van haar popcarrière bij de Spice Girls tot haar dagen als modeontwerpster. Ook de andere leden van

Lees meer »

Boetiek Ruth viert tiende verjaardag

Ruth Niville van de naar haar genoemde boetiek Ruth viert dit weekend samen met haar klanten de tiende verjaardag van de zaak in de Sint-Jakobsstraat 55. Het was voor Ruth een grote carrièreswitch toen ze in 2014 van start ging met haar damesboetiek. Voorheen was ze immers vijftien jaar actief in de psychiatrie als beeldend
The post Boetiek Ruth viert

Lees meer »

Cliënten hARTwerk maken potten voor Arreli Keukens

Tijdens het opendeurweekend van 20 en 21 april bij Arreli Keukens & Interieur in Roeselare pakt het bedrijf uit met handgemaakte attenties voor hun klanten.
The post Cliënten hARTwerk maken potten voor Arreli Keukens appeared first on KW.be.

Lees meer »

Acht twintigers terecht voor cannabishandel in Kortrijkse regio: “Die rondtoerende jongen op zijn e-step was wel heel verdacht”

Een 24-jarige jongeman uit Kortrijk verhandelde in twee jaar tijd zo’n 167.000 euro drugs, goed voor ruim 30 kilogram cannabis. Zeven anderen, waaronder zijn toenmalig vriendinnetje, hielpen met verpakken, rondvoeren, verkopen, incasseren en stockeren. Tot de politie een wel heel verdachte e-stepper opmerkte… Hun verhaal eindigde voor de correctionele rechtbank van Kortrijk.
The post Acht twintigers terecht voor cannabishandel in

Lees meer »

Divo gaat als kampioen naar Promo 2: “Hoogtepunt in vijftien jaar”

Ze waren al zeker van promotie, de meisjes van Divo in Promo 3 in Ingelmunster, maar de kers op de taart ontbrak nog: de titel. Die hebben ze binnengehaald, na een spannende wedstrijd in een zinderende sfeer. “Dit is het hoogtepunt in vijftien jaar volley!”
The post Divo gaat als kampioen naar Promo 2: “Hoogtepunt in vijftien jaar” appeared first

Lees meer »

Minder keuzestress voor Tedesco? UEFA neemt maandag beslissing over deadline EK-selectie en mogelijke uitbreiding naar 26 spelers

De Europese Voetbalconfederatie UEFA neemt maandag een besluit over de definitieve deadline van de selecties voor het EK. Dit op vraag van verschillende landen die vinden dat de deadline van 7 juni, een week voor het EK, te vroeg komt. Verschillende bondscoaches hadden ook eerder al gepleit voor het uitbreiden van het aantal spelers in de selecties voor het komende

Lees meer »