30 Kempische Heideschapen gestolen uit weide in Mol: “Financieel verlies loopt op tot 6.000 euro”

In Mol-Ezaart zijn onlangs 23 ooien gestolen uit een weide, die afgemaakt was met netten. Dat meldt Kemp vzw, die daar een schapenboerderij heeft. Twee weken geleden werden in de buurt ook al eens 7 schapen van de vzw gestolen. Kemp vzw vraagt aan iedereen om heel attent te zijn en om verdachte personen of handelingen te melden aan de politie. 

Meer krantenkoppen in België

Emma Meesseman opnieuw uitgeroepen tot beste speelster van Europa, zet ze vandaag kers op de taart?

Belgian Cat Emma Meesseman is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Most Valuable Player (MVP) in de EuroLeague, de belangrijkste Europese clubcompetitie in het vrouwenbasket. Vandaag kan ze die prijs van beste speelster van Europa nog eens extra in de verf zetten in de finale van de EuroLeague, waarin ze het met Fenerbahçe opneemt tegen het Villeneuve d’Ascq

Lees meer »

ONZE OPINIE. “Al lachend zeggen we dat enkel zotten werken, maar eigenlijk valt er niks te lachen”

Dat het verschil tussen werken en niet werken voor sommige mensen in ons land hooguit dertig euro bedraagt – zoals economen in opdracht van N-VA becijferden – zou iedereen die de voorbije decennia in de Wetstraat heeft rondgelopen het schaamrood op de wangen moeten bezorgen. Zij hebben een land gebouwd waarin mensen die werken en ondernemen onvoldoende naar waarde geschat

Lees meer »

Valse huurmoordenaar probeert mensen via mail op te lichten

Politiezone Het Houtsche – actief in Oostkamp, Beernem en Zedelgem – waarschuwt via Facebook voor een weerkerende vorm van oplichting. Iemand die zich voordoet als een huurmoordenaar stuurt mails rond met als doel om geld af te troggelen van onschuldige mensen door hen bang te maken. “We kunnen inwoners niet genoeg waarschuwen, elke dag trappen mensen in een phishing-val”, aldus

Lees meer »

Een bloemetje voor memé Rita die altijd in de bres springt

“Memé verdient een bloemetje want ze staat altijd paraat voor ons”, schrijft Andy Van Nieuwkerke naar de redactie van KW. “Elk weekend komt ze met de fiets eens langs om haar achterkleinkinderen te zien, door weer en wind.”
The post Een bloemetje voor memé Rita die altijd in de bres springt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hij is veel te vroeg van ons heengegaan”: ‘A Tribute to Tijl’ brengt zaterdag eerbetoon aan overleden hoofdinspecteur in Oostende

Op 2 juli 2022 nam de wereld afscheid van de 45-jarige Tijl Carrein, hoofdinspecteur bij politiezone Oostende en een gedreven gitarist in hart en nieren. Samen met zijn vriend Jimmy Capelle was hij medeoprichter van de metalband FixXxer. Hij was ook goed bevriend met de rockgroep Out Of Service. Beide bands organiseren op zaterdag 13 april een eerbetoon, ter nagedachtenis

Lees meer »

Zeker acht doden bij schipbreuk voor kust van Lampedusa

Voor de kust van Lampedusa zijn woensdag zeker acht mensen, onder wie een kindje, om het leven gekomen na een schipbreuk. Zo meldt de Italiaanse kustwacht. Een bootje met meer dan dertig migranten aan boord kapseisde op ongeveer dertig zeemijl ten zuidoosten van het Italiaanse eiland. Het drama voltrok zich in internationale wateren.

Lees meer »

Emma Meesseman houdt Fenerbahçe tegen thuisploeg Mersin op koers voor tweede titel op rij in EuroLeague

Fenerbahçe en Belgian Cat Emma Meesseman hebben zich vrijdagavond geplaatst voor de finale van de EuroLeague basketbal voor vrouwenteams. De grote favoriet in de Final Four won in de Servet Tazegul Arena met 89-80 van de Turkse thuisploeg CBK Mersin.
The post Emma Meesseman houdt Fenerbahçe tegen thuisploeg Mersin op koers voor tweede titel op rij in EuroLeague appeared first

Lees meer »

Flames verliezen ook tegen Denemarken en blijven achter met 0 op 6

De Flames hadden voor aanvang van de match maar één doel, de 0-7-pandoering tegen Spanje doorspoelen. Maar daar sloegen ze niet in. In de eerste helft incasseerden ze drie goals en leek het kalf al verdronken. Na rust slikten ze nog een vierde goal, maar scoorden de Flames er wel nog twee. De Flames druipen af met een 0 op

Lees meer »

Remco Evenepoel werd na succesvolle operatie gisteren ontslagen uit het ziekenhuis

Na zijn pijnlijke val in de Ronde van het Baskenland is Remco Evenepoel succesvol geopereerd. De Belgische kampioen liep een sleutelbeen- en schouderbladbreuk op. “De operatie werd zonder complicaties uitgevoerd.” Zaterdag kreeg hij in het ziekenhuis bezoek van echtgenote Oumi, die ook koffiekoeken meenam. Gisteren werd Evenepoel vervolgens ontslagen uit het ziekenhuis.

Lees meer »