170 mensen geëxecuteerd in dorpen Burkina Faso

De autoriteiten in Burkina Faso onderzoeken berichten dat zowat 170 mensen zijn omgekomen bij aanvallen op drie noordelijke dorpen. Een aanklager zegt dat slachtoffers vorige week zijn “geëxecuteerd”.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG PREMIER LEAGUE DARTS (20u op VTM 2). Luke Littler kan meteen zijn spullen pakken, hij verliest zijn partij van Michael Smith

De Premier League darts houdt vanavond halt in Nederland. Ahoy in Rotterdam is het decor en Michael van Gerwen heeft er wat recht te zetten, want vorig seizoen sneuvelde hij er al in de kwartfinale. ‘MvG’ is wel in vorm: hij won vorige week in Birmingham. Toont hij dat meteen tegen wereldkampioen Luke Humphries? En wat kan Luke Littler? Volg

Lees meer »

LIVEBLOG KVK-RWDM. Thuisploeg zoekt naar aansluitingstreffer

KV Kortrijk en RWDM staan tegenover elkaar in de play-downs. Charleroi lijkt uit het zicht met zes punten voorsprong op de Brusselse club en acht op KVK. Beide ploegen strijden voor de barragewedstrijden die nog een kans geven op het behoud. Kunnen de West-Vlamingen met een overwinning over RWDM springen? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

102-jarige Maria Snauwaert gaat zus Rachel (104) achterna

Maria Snauwaert mocht begin deze week liefst 102 kaarsjes uitblazen. De naaister op rust deed dat in het woonzorgcentrum Klaverveld. “We mogen stellen dat een lang leven in de genen zit, want Maria’s zus Rachel is 104 jaar geworden”, vertelt burgemeester Annick Vermeulen.
The post 102-jarige Maria Snauwaert gaat zus Rachel (104) achterna appeared first on KW.be.

Lees meer »

6,75 procent rijdt te snel tijdens flitsmarathon van politiezone Grensleie: “Onze inzet voor veiliger verkeer stopt niet”

De politiezone Grensleie (Menen-Wevelgem-Ledegem) maakte de resultaten van de flitsmarathon van vrijdag 9 tot zaterdag 9 uur bekend. In totaal zijn 4.387 voertuigen gecheckt, waarvan er 296 werden geflitst voor te snel rijden. Dat komt neer op een totaal overtredingspercentage van 6,75 procent. Zeven bestuurders met een buitenlandse nummerplaat werden beboet voor snelheidsovertredingen.
The post 6,75 procent rijdt te snel

Lees meer »