“Wat is deze 39 jaar oude Oosterse worst?”: Miss Germany van Iraanse afkomst mikpunt van racisme en seksisme

De nieuwe Miss Germany Apameh Schönauer (39) uit Berlijn ziet haar droom veranderen in een nachtmerrie. Ze wordt belaagd met seksistische en racistische opmerkingen. Maar de Duitse met Iraanse roots snoert de cyberpesters meteen de mond. “Je kunt haat niet bestrijden met haat, maar met liefde.” 

Meer krantenkoppen in België

Boshyacinten in Hallerbos zijn niet de enige: hier kan je ook – en rustiger – van blauw bloementapijt genieten

Er werden kilometers touw gespannen, er zijn extra toiletten geplaatst en er zijn shuttlebussen ingelegd: Halle is voorbereid op de komst van duizenden bezoekers die de boshyacinten in het Hallerbos willen bewonderen. Maar ook op minder gekende plaatsen kleurt de bodem dezer dagen paars. Wie de grote massa liever vermijdt, kan ook op deze plekken genieten van de bloemenpracht.

Lees meer »

Spelers van Scor rekenen af met degradatiespook en nestelen zich op veilige plaats: “Inzetten op training en betere afwerking”

Het zag er lange tijd heel penibel uit voor de voetbalvereniging Scor in Oostrozebeke. Gelukkig wist trainer Kenzo Dejonghe het roer om te gooien zodat in korte tijd en misschien wel met een beetje bijval door verlies van de concurrenten, Scor zich voor de eerste keer genesteld heeft in de linkerkolom.
The post Spelers van Scor rekenen af met degradatiespook

Lees meer »

Steve Ryckier komt met zilveren jubileumshow één keer naar zijn geboortestad Brugge: “Het begon met één sketch van mijn voorbeeld Willy Lustenhouwer”

Steve Ryckier zag het levenslicht in Brugge, groeide op in Sint-Andries, volgde school in Brugge. In 2019 verliet hij Brugge. Nu woont hij in het zonnige Spanje. De band met Brugge zal echter nooit verdwijnen. Steve heeft hier nog vrienden wonen. Het is logisch dat hij voor zijn éénmalige zilveren jubileumshow een locatie koos in Brugge. Hij vond die in

Lees meer »

De soap Conner Rousseau

19:23 Geen Vlaamse politicus die de aandacht beter naar zichzelf weet te zuigen dan Conner Rousseau. Afgelopen week maakte hij zijn politieke comeback. Zijn talent is onmiskenbaar, maar de vraag is of hij d…

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Gisteravond was er een meteoor te zien boven België en Nederland, die vervolgens is opgebrand. Bij de eerste berichten was er even paniek.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kan nieuw stukje bot van Emile (2,5) zorgen voor doorbraak in mysterie? “Ook als er geen letsels zijn, is geweld niet uitgesloten”

Een schedel, boventanden en een stukje bot: dat is wat er tot nu is teruggevonden van de kleine Emile (2,5). De schedel alleen was onvoldoende om de doodsoorzaak of datum van overlijden vast te stellen, maar kan de vondst van een nieuw bot het mysterie wel ophelderen? En wanneer heb je genoeg botten van een skelet om de doodsoorzaak te

Lees meer »

Frauke Naessens fotografeert gezinsgeluk met Studio Juline: “Al van jongs af aan passie voor fotografie”

Frauke Naessens uit Ingooigem is onlangs haar eigen zaak begonnen: Studio Juline. Haar shoots focussen vooral op ‘gezinsgeluk’. Daarmee wil ze anderen helpen om mooie herinneringen op beeld vast te leggen.
The post Frauke Naessens fotografeert gezinsgeluk met Studio Juline: “Al van jongs af aan passie voor fotografie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jurgen Dewaele van FC Veldegem blikt vooruit: “Een pure zespuntenmatch”

Niemand had gerekend op puntengewin in Pittem maar toen de ingevallen Laurens Maenhout de 2-1 op het bord bracht, even voor het uur, kregen de Houtlanders hoop. Het uiteindelijke 3-1 verlies komt hoe dan ook hard binnen want Westkapelle won tegen Aarsele en wipt over Veldegem naar stek 13.
The post Jurgen Dewaele van FC Veldegem blikt vooruit: “Een pure

Lees meer »