PORTRET. Wie is de Indiase familie die Beyoncé en Rihanna zomaar op trouwfeesten kan vragen?

De zoon van de rijkste familie van India gaat trouwen. En dus mag het wat kosten. Rihanna kwam gisteravond optreden, Bill Gates en Mark Zuckerberg zijn present, en eigenlijk was dit nog maar de aanloop naar het échte huwelijk over vier maanden. Wie is de familie Ambani? Waar komt hun geld vandaan? En hoe extravagant zijn hun feestjes? “Er is rijk, rijker en dan is er hen.” 

Meer krantenkoppen in België

Procureur Guido Vermeiren neemt afscheid van Limburgs parket: “Onze aanpak van drugs moet overal worden toegepast”

Het Limburgse parket heeft de laatste jaren zwaar ingezet op het bestrijden van drugslabs en cannabisplantages. Dat doet ze onder andere door het gebruik van een ‘Anoniem Drugsmeldpunt’ en infoavonden waar burgers een lab of een plantage kunnen herkennen aan de hand van bijvoorbeeld de geur. Procureur Guido Vermeiren pleit ervoor dat de andere Belgische parketten de Limburgse werkwijze overnemen.

Lees meer »

“Het was mijn droom om met een auto te rijden”: zware celstraf na joyride met twee gestolen wagens in Knokke-Heist

Een 29-jarige Algerijn heeft voor de Brugse rechtbank 37 maanden effectieve celstraf gekregen voor een reeks diefstallen in Knokke-Heist. Ahmed C. ging ook joyriden met twee gestolen auto’s. En daar had hij een bijzondere uitleg voor.
The post “Het was mijn droom om met een auto te rijden”: zware celstraf na joyride met twee gestolen wagens in Knokke-Heist appeared first

Lees meer »

Hij zei “dit nooit meer” na 450 km lange ultramarathon in poolgebied, maar maand later wil Chris (43) voor extremere tocht gaan

“Dit nooit meer”, zwoer Izegemnaar Chris Seynaeve op 1 maart na als eerste over de finish van de 450 kilometer lange 6633 Arctic Ultra gestapt te zijn. Maar zie, een goede maand verder laat hij zich verleiden door een nog extremere variant in datzelfde arctische gebied. “De Horror Stage, 650 km door de bergen en dan de oceaan over.”

Lees meer »

Nepalese familie neemt De Koetse over: “Klassieke keuken blijft, maar hier en daar wel eigen toets brengen”

Restaurant De Koetse heeft nieuwe uitbaters. Na 35 jaar uitbating door Piet Vanderyse en Ann Coppens neemt de Nepalese familie Sunar, met de jonge Bibas Sunar (21) als chef-kok, de zaak in handen. “We blijven de klassieke keuken brengen, maar hier en daar wel met mijn eigen toets”, zegt Bibas.
The post Nepalese familie neemt De Koetse over: “Klassieke keuken

Lees meer »

Waarom de meest grofgebekte Nederlander op tv mag blijven zeggen wat hij denkt

Ongenuanceerd. Niet empathisch. Ronduit racistisch. En ook: lomp, bot, stompzinnig, platvloers. Alweer ligt Johan Derksen onder vuur en sparen de Nederlanders geen woord om hun bekende presentator te omschrijven. De incidenten die hij ‘meetorst’ zijn intussen niet meer op één hand te tellen. Maar toch is Derksen nog altijd op tv en mag hij blijven zeggen én tonen wat hij

Lees meer »

Waar staat Vooruit voor?

Vooruit is een socialistische partij die zich in het begin uitsluitend richt op de arbeider. Maar waar staan ze vandaag voor? Ontdek het in ons handige overzicht.

Lees meer »

Lijst Dedecker maakt comeback, ook al sloot Jean-Marie deal met De Wever: bij N-VA vallen ze uit de lucht

Lijst Dedecker maakt een comeback. Zonder Jean-Marie, maar mét zijn zoon Dimitri. En met een andere naam: Gezond Verstand. Dimitri Dedecker staat vandaag mee aan de aftrap van een nieuwe afdeling in Kortrijk. LDD keert alleen terug met lokale lijsten, voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Maar bij N-VA vallen ze uit de lucht. Zet dit de deal tussen Dedecker senior

Lees meer »