Ook de VS stuurt humanitaire hulp naar Gaza, Biden hoopt op staakt-het-vuren voor ramadan

Joe Biden hoopt dat een staakt-het-vuren in Gaza bereikt kan worden voor de ramadan, de islamitische vastenmaand die begint op de avond van 10 of 11 maart, afhankelijk van de islamitische maankalender. Dat heeft de Amerikaanse president vrijdag gezegd tegen de pers toen hij het Witte Huis verliet.

 

Meer krantenkoppen in België

IN BEELD – Om trots op te zijn: interactief theaterstuk ‘Aspe – Moord in de studio’ haalt kaap van 11.000 verkochte tickets tijdens premièreweekend in Play Zuid

Op zondag 19 mei vond de feestelijke voorstelling plaats van het interactieve theaterstuk “ASPE – MOORD IN DE STUDIO”, waarbij bekend Vlaanderen zich verzamelde langs de rode loper van Play Zuid om samen met de legendarische inspecteur Van In een moordzaak op te lossen. Het publiek kwam terecht in de setting van een grootse tv-studio waarin Herbert Flack, Bert Verbeke,

Lees meer »

Prinses Claire doet videogesprek met koningin Paola tijdens werkbezoek, omstaanders krijgen ook even Albert te zien

Prinses Claire (50) heeft via Facetime een videogesprek gevoerd met koningin Paola (86) tijdens een werkbezoek aan Verviers. Ook koning Albert (89) kwam in beeld, enkele dagen nadat hij onwel was geworden en ten val was gekomen in Frankrijk. Getuigen zagen een vrolijke Albert verschijnen op de smartphone van Claire. De prinses toonde de beelden aan omstaanders en aan een

Lees meer »

Betalen ruim 1,2 miljoen gezinnen te veel voor energie? “We hebben twijfels bij de cijfers en missen nuance”

Meer dan 1,2 miljoen gezinnen betalen tot 1.000 euro per jaar te veel voor elektriciteit en gas. Dat zegt de federale energieregulator CREG, die zijn internettoepassing vernieuwde waarmee consumenten kunnen nagaan of ze te veel betalen. De energieleveranciers zijn echter niet opgezet met deze boodschap. “We hebben twijfels bij de cijfers en missen nuance”, klinkt het.

Lees meer »