Nieuwe Action is helemaal klaar om morgen te openen, maar controle steekt er stokje voor

De nieuwe Action langs de Vaart in Schoten is helemaal ingericht en volgeladen, maar gaat zaterdag dan toch niet open. Normaal om 9 uur wilde de bekende Nederlandse prijsbreker zijn eerste klanten ontvangen in de Zaatstraat, maar de winkel kreeg vrijdagavond plots ambtenaren van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (Vlaio) over de vloer, vergezeld van politie-inspecteurs.

 

Meer krantenkoppen in België

Auto knalt op terras café Stad Torhout in Ruddervoorde

Woensdagavond even over 17:00 uur gebeurde er in de Sijslostraat in Ruddervoorde een ongeval. De bestuurder van een personenwagen verloor er in de bocht van de Veldegemsestraat de controle over zijn stuur.
The post Auto knalt op terras café Stad Torhout in Ruddervoorde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bestuurder (21) die zich aangaf na ongeval met vluchtmisdrijf in Wilrijk is bekende bij gerecht: “Ik zal je beenderen breken”

Meermaals slagen en verwondingen aan zijn ex-vriendin, het afbreken van zijn ouderlijke huis en een veroordeling voor het dealen van cannabis. De 21-jarige bestuurder die zich bij de politie meldde voor het ongeval met vluchtmisdrijf in Wilrijk, waarbij de 17-jarige Abdullah van zijn fiets gereden werd, is allesbehalve een onbekend figuur bij justitie.

Lees meer »

Hoe staat het nu met ‘Rust’, 2,5 jaar na het schietincident en wie draagt de gevolgen?

De openbare aanklagers die de leiding hebben in de rechtszaak rond ‘Rust’, hebben begin deze week opnieuw stevig uitgehaald naar Alec Baldwin (66). Ze beweren dat de acteur “schaamteloos heeft gelogen” om zichzelf vrij te pleiten. Dit is de zoveelste twist sinds het fatale schietincident op 21 oktober 2021. Bijna 2,5 jaar later blijft het incident de Amerikaanse acteur achtervolgen.

Lees meer »

Lonkt na de promotie een Chinese overname voor Beerschot?

De schlager ‘Op ’t Kiel is het carnaval’ zal weer in de hoogste klasse klinken. 1A is met Beerschot een stukje historisch voetbalerfgoed rijker, maar al snel rijst de vraag hoe lang de houdbaarheidsdatum nu zal zijn. Analyse van een mirakelpromotie met erg hoge hordes om naar een stabiele eersteklasser uit te groeien: komt de overname uit Aziatische hoek snel

Lees meer »

Grote brand bij firma Vadegro in Zwevegem-Knokke

In de pannenbakkersstraat in Zwevegem-Knokke woedde vrijdagavond laat een grote brand bij de firma Vadegro. Een bedrijf gespecialiseerd in grond-, afbraak- en omgevingswerken.
The post Grote brand bij firma Vadegro in Zwevegem-Knokke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Frauke Naessens fotografeert gezinsgeluk met Studio Juline: “Al van jongs af aan passie voor fotografie”

Frauke Naessens uit Ingooigem is onlangs haar eigen zaak begonnen: Studio Juline. Haar shoots focussen vooral op ‘gezinsgeluk’. Daarmee wil ze anderen helpen om mooie herinneringen op beeld vast te leggen.
The post Frauke Naessens fotografeert gezinsgeluk met Studio Juline: “Al van jongs af aan passie voor fotografie” appeared first on KW.be.

Lees meer »

N-VA pleit voor rem op leeflonen en werkloosheidsuitkeringen

De N-VA wil maatregelen treffen zodat werken minstens 500 euro netto meer oplevert dan niet werken. Dat staat in het verkiezingsprogramma van de partij. De Vlaams-nationalisten stellen onder meer voor om de werkloosheidsuitkeringen en leeflonen niet te verhogen en de leeflonen in bepaalde gevallen zelfs te verlagen.

Lees meer »