Na diagnoses van borst- en huidkanker ontvangt Sarah Ferguson eindelijk goed nieuws

Sarah Ferguson (64) – de voormalige echtgenote van prins Andrew – heeft eindelijk goed nieuws ontvangen. Ze onderging in januari een operatie voor huidkanker en de ziekte lijkt zich sindsdien niet meer te verspreiden. Ferguson kreeg het de afgelopen jaren al hard te verduren op gezondheidsvlak. Afgelopen juli kreeg ze de diagnose borstkanker, die ze inmiddels ook al overwonnen heeft. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG AA GENT-KV MECHELEN. Wie grijpt de macht in de Europe Play-offs?

KV Mechelen wist vorige week in eigen huis te winnen tegen een tienkoppig Westerlo. Gent daarentegen ging met 2-1 onderuit tegen OHL. Mechelen zal er ongetwijfeld alles aan doen om de leidersplaats te pakken en zich in poleposition te nestelen om mee te dingen om een Europees ticket. Kan AA Gent KV Mechelen iets in de weg leggen? Volg het

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Minstens 11 doden en 50 gewonden bij nieuwe raketaanval: “Wereld is niet vastberaden genoeg om Russische terreur te stoppen”

Bij de Russische raketaanval op de Oekraïense stad Tsjernihiv zijn al zeker 11 doden en 50 gewonden geteld. Drie mensen zijn nog vermist, laat minister van Binnenlandse Zaken Ihor Klymenko weten. “De wereld is niet vastberaden genoeg om de Russische terreur te stoppen”, stelt president Volodymyr Zelensky in een bericht op X. Volg hier alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

De Bruyne krijgt straks met zekerheid een standbeeld van de sjeik, maar die bal van eeuwige roem liet hij liggen

De strafschophelden van Real Madrid heetten Andriy Lunin en Antonio Rüdiger. De mannen die de kogels incasseerden en de Koninklijke uiteindelijk in een bloedstollende reeks voorbij Manchester City loodsten. De uittredend winnaar droop met gebogen hoofd af. Onze man in Manchester zag hoe De Bruyne strijdend ten onder ging. Zijn ploeg boog voor zijn boeman.

Lees meer »

COLUMN. “Lof voor prinses Amalia bij staatsbanket, maar waarom wél feesten en amper koninklijke taken?”

Een donkerblauwe jurk en opmerkelijke familiejuwelen. Meer had Amalia (20) niet nodig om te schitteren op het staatsbanket ter ere van de Spaanse koning. Een welgekomen afwisseling, want de Nederlanse kroonprinses krijgt vaak kritiek te slikken over haar kledingkeuzes. Al valt het onze koninklijke mode-expert Jelka Van Duyse wel op hoe Amalia zich amper laat opmerken tijdens officiële koninklijke activiteiten.

Lees meer »

Zo klinkt ‘Before the party is over’ live: Mustii geeft voorproefje voor Songfestival-optreden in ‘The Voice Belgique’

Mustii (33) is zich volop aan het voorbereiden om het publiek van het Eurovisie Songfestival in te pakken en als extra repetitie probeerde hij dat dinsdagavond al een keer ‘The Voice Belgique’. Daar gaf hij al een voorproefje van zijn optreden met ‘Before The Party’s Over’, met behoorlijk succes. Online kan onze inzending alvast rekenen op heel wat positieve reacties.

Lees meer »

Nieuwe interieur- en geschenkwinkel op komst

Uiterlijk tegen het einde van de lente opent Ewoud Timmermans (42), daarin gesteund door echtgenoot Tim Van Peteghem (40), een interieur- en geschenkenwinkel in het centrum van Damme. “We zullen er natuurlijk meubelen verkopen, maar ook kleine geschenkjes om mee te nemen op bezoek”, zegt Ewoud.
The post Nieuwe interieur- en geschenkwinkel op komst appeared first on KW.be.

Lees meer »

Gilbert en Magda vieren 60 jaar liefde in Gistel

Van een mooie liefdesverjaardag gesproken: Gilbert Dekeyser (82) en Magda Derynck (79) zijn zo maar eventjes zestig jaar getrouwd. Hij is afkomstig uit Koekelare, zij uit Ichtegem, maar ze leerden elkaar kennen op de lokale kermis.
The post Gilbert en Magda vieren 60 jaar liefde in Gistel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Als de darmen veranderen in een brouwerij

De Brugse rechtbank sprak een man vrij voor rijden onder invloed, omdat hij aan het ‘auto-brouwerij-syndroom’ lijdt. Wat betekent dat, en kun je er iets aan doen? “Soms blijkt iemand toch een verdoken alcoholist te zijn.”

Lees meer »