LIVEBLOG WK INDOOR. Rani Rosius zesde in finale 60m

In het Schotse Glasgow vindt het WK indooratletiek plaats. Volg de prestaties van de Belgen op de voet in onderstaande liveblog. Alexander Doom kroonde zich zaterdagavond tot wereldkampioen op de 400m. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

Breaking: Joe Biden laat de presidentsverkiezingen voor wat ze zijn en gaat vol voor een andere populariteitswedstrijd waar het om stemmen gaat: the Voice!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Zoon van Karen Damen reist voor het eerst alleen naar Zuid-Afrika om Kathleen Aerts en haar kinderen te bezoeken

Sky (13), de zoon van Karen Damen (49) heeft voor de eerste keer alleen het vliegtuig genomen om de zonen van Kathleen Aerts (45) in Zuid-Afrika te bezoeken. Zijn vader, Anthony Van der Wee, stond hem dinsdag enthousiast op te wachten op de luchthaven en bedankte daarbij ook manager William Vaesen en voormalige K3-lid Kathleen Aerts voor de goede zorgen.

Lees meer »

Nieuw schandaal rond Russische beïnvloeding door ‘Voice of Europe’ treft Europees Parlement: deze namen worden genoemd

Volgens onze info worden Nederlands Europarlementslid Marcel de Graaff (Forum voor Democratie) en de Duitse politici Maximilian Krah en Peter Bystron van Alternative für Deutschland genoemd in een onderzoek naar Russische beïnvloeding. Vandaag raakte bekend dat het federaal parket onderzoekt of Europese politici betaald werden om Russische propaganda te verspreiden. De drie parlementsleden ontkennen alvast.

Lees meer »

ANALYSE. “Overhaaste reacties op elke verontrustende boodschap maken van de overheid een speelbal voor labiele individuen”

“Ook al gaat het in 99 gevallen om een valse melding, je zal maar de pech hebben dat die 100ste keer wel een echte aanslag is”, zegt HLN-terreurexpert Faroek Özgünes, naar aanleiding van de reeks bommeldingen en terreurdreigingen de afgelopen week. “Maar als je als overheid op elke verontrustende boodschap preventief reageert, riskeer je een speelbal te worden van labiele

Lees meer »

LIVEBLOG PSG-BARCELONA (Woe, 21u). Gavi en De Jong reizen mee af naar Parijs

Vanavond om 21u begint de heenwedstrijd tussen PSG en FC Barcelona. Beide ploegen strijden voor een plaats in de halve finale van de Champions League. De laatste keer dat de twee ploegen tegenover elkaar stonden trok PSG aan het langste eind. Wie zet zichzelf in polepositie voor een mogelijke halve finale? Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog

Lees meer »

G-baanwielrenner Lennert Vanlathem na WK-deelname: “Paralympische Spelen van 2028 zijn een doel”

Lennert Vanlathem (24) is opnieuw in het land na zijn eerste WK-deelname in het Braziliaanse Rio de Janeiro. De G-baanwielrenner nam deel in de MC1-categorie. De volgende doelen zijn de wereldbekers op de weg in Oostende en Maniago.
The post G-baanwielrenner Lennert Vanlathem na WK-deelname: “Paralympische Spelen van 2028 zijn een doel” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kaster Keukens palmt gloednieuw gebouw op Krommebeekpark in

Ruim vijf jaar nadat Bert Catteeuw Kaster Keukens opstartte langs de Populierstraat heeft het bedrijf haar intrek genomen in een gloednieuw gebouw op het Krommebeekpark. Wat begon met vier is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een vijftigtal medewerkers. “Een van de pronkstukken van onze nieuwbouw is ons showroomgedeelte met dertig keukens.”
The post Kaster Keukens palmt gloednieuw gebouw op

Lees meer »