LIVEBLOG VALENCIA-REAL. De Koninklijke op dubbele achterstand! Club-huurling Yaremchuk zet 2-0 op het bord

Competitieleider Real Madrid neemt het op tegen Valencia. Na een halfuur spelen staat Valencia op een dubbele voorsprong. Hugo Duro en Club-huurling Yaremchuk brachten de Koninklijke in een moeilijke situatie. Hoe loopt het vervolg van de match? Volg het hier op de voet. 

Meer krantenkoppen in België

Overnemer Euronews heeft banden met Orbán

Geldschieters met banden met de Hongaarse premier Viktor Orbán hebben twee jaar geleden deelgenomen aan de overname van de internationale nieuwszender Euronews. Dat blijkt uit een onderzoek door Hongaarse, Franse en Portugese media.

Lees meer »

Betere terugbetaling treinabonnement voor 100.000 pendelaars

Werknemers die de trein nemen naar het werk en geen recht hebben op een derdebetalersregeling, zullen vanaf deze zomer minder moeten betalen voor hun treinabonnement. De Nationale Arbeidsraad (NAR) heeft daarvoor maandagavond een nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (cao) goedgekeurd, zo zegt minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) dinsdagochtend.

Lees meer »

Buschauffeur loopt verbrijzelde oogkas op bij brutale afranseling door man met pitbull in Brugge: 37 maanden effectieve celstraf

Toen hij zijn halte miste, sloegen bij Diksmuideling Jens B. de stoppen door. De dertiger, die vergezeld werd door een pitbull, verbrijzelde de oogkas van de buschauffeur en ging vervolgens ook nog de politie te lijf. De rechter gaf hem maandag 37 maanden effectieve celstraf.
The post Buschauffeur loopt verbrijzelde oogkas op bij brutale afranseling door man met pitbull in

Lees meer »

LIVEBLOG PSG-BARCELONA (21u). “Ach ja, je kent hem”: Xavi reageert koeltjes op (mentaal) steekje van Luis Enrique

Vanavond staat de heenwedstrijd tussen PSG en FC Barcelona op het programma. Beide ploegen strijden voor een plaats in de halve finale van de Champions League. De laatste keer dat de twee ploegen tegenover elkaar stonden, trok PSG aan het langste eind. Wie zet zichzelf in polepositie voor een mogelijke halve finale? Kijk vanavond live op VTM2 of VTM GO,

Lees meer »

LIVEBLOG ATALANTA-VERONA (ma, 20u45). Sluipt De Ketelaere met een overwinning dichterbij in de stand op Lukaku?

Atalanta speelt maandagavond tegen laagvlieger Verona. Het team van Charles De Ketelaere komen van een prestigieuze overwinning op Anfield in de Europa League. Het hoopt om op dit elan verder te gaan tegen een op papier gemakkelijke tegenstander. Met een overwinning houdt de druk hoog op As Roma, dat vijfde staat. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog

Lees meer »

Lijst Dedecker maakt comeback, ook al sloot Jean-Marie deal met De Wever: bij N-VA vallen ze uit de lucht

Lijst Dedecker maakt een comeback. Zonder Jean-Marie, maar mét zijn zoon Dimitri. En met een andere naam: Gezond Verstand. Dimitri Dedecker staat vandaag mee aan de aftrap van een nieuwe afdeling in Kortrijk. LDD keert alleen terug met lokale lijsten, voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober. Maar bij N-VA vallen ze uit de lucht. Zet dit de deal tussen Dedecker senior

Lees meer »