LIVEBLOG GENK-CLUB BRUGGE (13u30). Nieuwe tegenslag voor blauw-zwart: Thiago en Nusa zakken niet af naar Limburg

‘t Is van moeten, zowel voor Racing Genk als voor Club Brugge. Geen van beide ploegen kan zich straks (13u30) in de topper in de Cegeka Arena puntenverlies veroorloven. Volg de match vandaag op deze pagina! 

Meer krantenkoppen in België

Annelies Huyghe start met Lift Me Up nieuwe zaak op in Ledegem

In de Papestraat in Ledegem startte Annelies Huyghe vorige week in hetzelfde pand waar ze vroeger nog een welnesscenter runde met Lift Me Up een nieuwe zaak op. Het is een concept waarin zowel innerlijke als uiterlijke natuurlijke schoonheid centraal staan.
The post Annelies Huyghe start met Lift Me Up nieuwe zaak op in Ledegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie nieuwe flitspalen actief in Kortrijk en deelgemeenten

Vanaf volgende week, maandag 22 april, worden er in de politiezone Vlas drie nieuwe ‘flitspalen’ operationeel. De installatie gebeurde al een tijdje geleden zodat een uitgebreide testfase mogelijk was. Vanaf komende maandag wordt elke overtreding wegens te snel rijden geregistreerd, verwerkt en beboet.
The post Drie nieuwe flitspalen actief in Kortrijk en deelgemeenten appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We zijn van hier en werken dus met mensen van hier”: Ghislaine (73) staat al ruim 30 jaar op de markt met kaas

April is Maand van de Markt. Tijdens die maand worden de West-Vlaamse lokale markten extra in de kijker gezet. Deze week stellen we De Kaasbolle voor. Voor Andy Claus en zijn moeder Ghislaine Poot is de wekelijkse vrijdagmarkt in Wervik een thuismatch.
The post “We zijn van hier en werken dus met mensen van hier”: Ghislaine (73) staat al ruim

Lees meer »

LIVEBLOG WESTERLO-STANDARD. Frigan kopt de bordjes weer gelijk!

Zowel Westerlo als Standard wisten deze play-offs nog niet te winnen. Standard speelde vorige week 3-3 gelijk tegen STVV. Westerlo ging dan weer met 3-2 de boot in tegen KV Mechelen. Allebei de ploegen zijn dus uit op hun eerste overwinning. Wie pakt zijn eerste overwinning van het seizoen? Volg het op de voet in de liveblog hieronder.

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Pijpajuin

06:01 Vorige week waren er verkiezingen in Zuid-Korea. Wat een chaos was me dat. In vergelijking met de stembusgang in het noorden was die in het zuiden het toonbeeld van wanorde en bedrog. Hier is er weini…

Lees meer »

Vlaams onderwijsminister Ben Weyts reikt BUSO Ravelijn in Brugge de hand: “Overleg om eventueel extra plaatsen te creëren”

Vlaams onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) reikt de directie van BUSO Ravelijn in Brugge de hand en wil in overleg proberen om extra plaatsen te creëren voor zwaar zorgbehoevende tieners. Woensdag voelde Vlaams parlementslid Loes Vandromme (CD&V) de minister in het Vlaams Parlement aan de tand over de capaciteitsproblemen in het buitengewoon onderwijs en over de kamperende (groot)ouders aan de schoolpoort

Lees meer »

Gemeenteraad keurt het definitieve ontwerp van dossier Duinhoekstraat unaniem goed

Op de gemeenteraad van De Panne werd het definitieve ontwerp voor de wegenis- en rioleringswerken in de Duinhoekstraat (N386) unaniem goedgekeurd nadat schepen Wim Janssens nog eens de hele lijdensweg van het langst lopende dossier ooit in de gemeente had geschetst.
The post Gemeenteraad keurt het definitieve ontwerp van dossier Duinhoekstraat unaniem goed appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe kijken Iraanse Belgen naar de escalaties in het Midden-Oosten? “Iraniërs willen geen oorlog, maar we hebben er niets over te zeggen”

"We vrezen voor een oorlog die we niet willen." Heel wat Iraniërs staan kritisch tegenover de geweldescalaties tussen Israël en Iran, maar openlijk ongenoegen uiten op het eigen regime wordt niet toegelaten. VRT NWS sprak met 3 Iraniërs in België. "Een regime dat een bevolking onderdrukt kan nooit de morele bevrijder zijn van een andere onderdrukte groep. Dat geldt zowel

Lees meer »