LIVEBLOG FORMULE 1. Ze zijn weg: kan Verstappen extrasportieve zorgen verdringen met eerste seizoenszege?

Het Formule 1-circus strijkt deze week neer in Manama voor de Grote Prijs van Bahrein, de eerste race van het seizoen. Begint wereldkampioen Max Verstappen met een knal aan de nieuwe jaargang? Volg alle ontwikkelingen de komende dagen op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

OPROEP. Trok u ook op vakantie naar Albanië?

Parelwitte stranden. Ongerepte berglandschappen. Historische steden. En een diner – halve fles wijn incluis – voor 10 euro. Ziedaar de redenen waarom steeds meer Vlamingen op vakantie naar Albanië trekken. Vertoefde u de voorbije weken als gezin met kinderen, eenzame backpacker of lid van een groepsreis ook in de ‘Malediven van Europa’ – zoals Albanië steeds vaker wordt genoemd. En

Lees meer »

Wie wordt Kamala Harris haar running mate? Amerika-expert: “Ze kan best een witte man kiezen”

Nu alles erop wijst dat Kamala Harris de nominatie van de Democraten zal winnen, rijst de vraag wie haar running mate wordt. Waarnemers zijn het erover eens dat ze er goed aan zou doen een witte man op sleeptouw te nemen. Bart Kerremans, professor Amerikaanse politiek (KU Leuven), wikt en weegt vijf mogelijke kanshebbers: “De sterkste kanshebber heeft één nadeel:

Lees meer »

Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem

Tijdens een gezellige feestviering met barbecue in Café Brouwershof maakte dartsclub Hummeltje uit Ichtegem tijd om de kampioenen in de kijker te plaatsen.
The post Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Onze reporter wordt in 10 dagen reservist in het leger: “Als ik één type spier heb getraind tijdens mijn opleiding, dan is het die van mijn wenkbrauwen”

Je leert nuttige dingen in het Belgisch leger. Onze reporter Kasper Goossens is blij dat hij de opleiding tot reservist heeft gevolgd. Toch leek die tiendaagse militaire opleiding ook vaak op een missie naar Absurdistan. “Mocht een geschiedkundige morgen bovenspitten dat Kafka ooit Belgisch militair is geweest, ik zou er niet van schrikken”, schrijft hij.

Lees meer »

“Zijn komst neemt geen grammetje verdriet weg”: Annelies (42) krijgt nieuwe baby jaar nadat Juliette (4) sterft aan agressieve bacterie

Juliette’tje Kroketje. U herinnert zich het meisje van vier misschien nog. In april vorig jaar stierf ze in amper zes dagen tijd aan een agressieve infectie. Het internet werd – op vraag van mama Annelies (42) – met hartjes en eenhoorns overspoeld. Iets meer dan een jaar na haar dood krijgt Juliette er een broertje bij: Clément. “Hij is absoluut

Lees meer »