LIVEBLOG FORMULE 1. Ze zijn weg: kan Verstappen extrasportieve zorgen verdringen met eerste seizoenszege?

Het Formule 1-circus strijkt deze week neer in Manama voor de Grote Prijs van Bahrein, de eerste race van het seizoen. Begint wereldkampioen Max Verstappen met een knal aan de nieuwe jaargang? Volg alle ontwikkelingen de komende dagen op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Hooggerechtshof Arizona herstelt wet uit 1864 die quasi alle abortussen verbiedt

Abortussen zullen binnenkort verboden zijn in de Amerikaanse staat Arizona, met uitzondering van gevallen waarin het leven van de zwangere vrouw in gevaar is. Het hooggerechtshof van de staat heeft besloten dat een restrictieve abortuswet die al van de jaren 1860 dateert, effectief van toepassing is. De Amerikaanse president Joe Biden noemt de beslissing “wreed”.

Lees meer »

LIVEBLOG ARSENAL-ASTON VILLA. Kan Arsenal, met Trossard, profiteren van uitschuiver Liverpool tegen Tielemans en co?

Rode Duivels Leandro Trossard en Youri Tielemans kijken elkaar in de ogen in het Emirates Stadium. The Gunners kunnen, dankzij de uitschuiver van Liverpool, alleen aan de leiding komen in de Premier League. Aston Villa en Youri Tielemans hebben de winst evenzeer nodig om mee te blijven doen voor een plaats in de Champions League. Volg de match op de

Lees meer »

Stortvloed aan racistische reacties op zwarte actrice in ‘Romeo & Julia’ in Londen, 800 collega’s zijn het beu

Actrice Francesca Amewudah-Rivers heeft de afgelopen weken een grote hoeveelheid racistische reacties ontvangen nadat bekend werd dat zij als zwarte vrouw Julia gaat spelen in een nieuwe versie van ‘Romeo & Julia’ in Londen. Na de producent veroordelen nu ook meer dan 880 collega’s het gedrag van de “toetsenbordridders” in een open brief. “Dit is te veel om te verdragen.”

Lees meer »

Na 32 jaar ziet adoptiekind Nathalie haar echte familie terug: “Innige knuffels krijgen van mijn oma: dat voelde alsof ik de Lotto had gewonnen”

“Ik ben altijd blij geweest dat ik in België ben kunnen opgroeien. Maar diep in mij voelde ik een leegte.” Op haar tiende kwam Nathalie naar ons land als Haïtiaans adoptiekind. Inmiddels is ze 42. Vorige week zag ze in New York voor het eerst iemand van haar échte familie terug, 32 jaar later. Dit is het verhaal van een

Lees meer »

Bayern furieus omdat het geen penalty kreeg na opvallend “kinderlijk foutje” waarmee ook Burgess onlangs voor woede zorgde

Een opvallende fase in Arsenal-Bayern. De bezoekende coach Thomas Tüchel schreeuwde moord en brand toen Gabriel een uittrap van z’n doelman met de hand tegenhield. De referee zag het gebeuren, maar floot geen penalty. “Omdat het een “kinderlijke fout” was en dit de kwartfinale van de Champions League is. Wat een vreselijke uitleg”, was Tuchel kwaad. Het moment doet terugdenken

Lees meer »

Koen Wauters mag niet meezingen en gastzanger Tom Walker heeft duidelijke favoriet: dit was de kwartfinale van ‘The Voice’

Slechts zeven van de tien kandidaten kunnen doorstoten naar de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’. Voor die begeerde plekken gooiden de talenten vrijdagavond alles in de strijd in de tweede liveshow, met als gevolg euforie maar ook bitter moeilijke keuzes voor coaches Natalia, Koen Wauters, Jan Paternoster, Mathieu Terryn en Laura Tesoro. Want drie kandidaten werden onherroepelijk naar

Lees meer »