KIJK. Gebroken voet en onverwacht protest, maar Victoria Beckham laat zich niet uit het lood slaan op Paris Fashion Week

Een gebroken voet en een protest op haar catwalk: het leek een desastreuze modeshow te worden voor Victoria Beckham op Paris Fashion Week, maar de ex-Spice Girl liet zich niet uit het lood slaan. Ondanks haar gebroken voet, strompelde Victoria met krukken en in gips over de catwalk onder luid applaus. 

Meer krantenkoppen in België

Belangrijke uitspraak in Zwitserse klimaatzaak: landen die onvoldoende klimaatbeleid voeren, schenden mensenrechten

Een land dat onvoldoende doet om zijn eigen klimaatdoelstellingen waar te maken, schendt de mensenrechten van zijn burgers. Dat zegt het Europees Hof voor de Rechten van de Mens vandaag. Het spreekt zich uit over een Zwitserse klimaatzaak waarin 2.500 oudere Zwitserse vrouwen naar het Hof trokken tegen de Zwitserse overheid. De uitspraak kan grote gevolgen hebben voor volgende klimaatzaken,

Lees meer »

Els Ampe (ex-Open Vld) is na amper één dag haar lijstduwer in Antwerpen al kwijt: “Het is niet de partij die ik dacht te steunen”

De Antwerpse filosoof en Midden-Oosten-kenner Ludo Abicht (87) zal dan toch niet opkomen als lijstduwer van de nieuwe politiek beweging van Els Ampe (ex-Open Vld). Abicht kondigde donderdag aan de Antwerpse kamerlijst van Voor U te duwen, maar amper één dag later ontdekte “hij dat het niet om de partij ging die hij dacht te steunen”.

Lees meer »

Regulator onderzoekt ontwerp van twee Boeing-modellen

De Amerikaanse luchtvaartregulator FAA voert een onderzoek naar het ontwerp van de Boeing 787 Dreamliner en de 777. De waakhond werd gecontacteerd door een werknemer van de Amerikaanse vliegtuigbouwer die beweert dat hun structuur niet veilig is, bevestigen meerdere bronnen.

Lees meer »

PAOK dient officieel klacht in na “krankzinnig” geweld richting eigen fans: “Grotendeels racistisch gedrag van de Belgische politie”

Dat de supporters van PAOK geen al te fijne tijd hebben beleefd in Brugge, is duidelijk. De club dient nu ook officieel klacht in bij de UEFA en de Griekse ambassade in ons land nadat hun aanhang op “krankzinnige wijze” behandeld werd door de Belgische ordediensten. Na de wedstrijd tegen Club Brugge gingen de poppen aan het dansen in en

Lees meer »

Vier horecazaken in Leuven moeten sluiten door muizenplaag

Na een controle van het FAVV zijn in Leuven deze week vier zaken moeten sluiten, omdat er sporen van muizen gevonden zijn. Eerder gebeurde hetzelfde al eens, in zes andere restaurants en cafés. “Het is makkelijk nu met de vinger naar de horeca te wijzen”, zegt Kevin Vanderauwera, voorzitter van Horeca Leuven. “Maar het probleem is veel complexer.”

Lees meer »

Zal de kiezer Conner Rousseau witwassen?

Conner Rousseau (Vooruit) is terug. Hij is lijstduwer voor het Vlaams Parlement in Oost-Vlaanderen. Hij lijkt zijn racistische en seksistische uitspraken te hebben verteerd, al moet volgens de partij de kiezer maar oordelen over zijn lot en dan is alles mogelijk.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlisch leger bevestigt dat aanval van Iran op Israël is begonnen: “Tientallen drones onderweg”

De woordvoerder van het Israëlische leger heeft bevestigd dat de aanval van Iran op Israël is begonnen. Iran heeft vanavond tientallen drones richting Israël gelanceerd. De spanningen in de regio lopen hoog op. Iran heeft zaterdag ook al een vrachtschip in beslag genomen dat “banden met Israël” heeft. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

Lees meer »

LIVE BURNLEY-BRIGHTON (16u). Halen Vincent Kompany en co een broodnodige zege tegen Brighton?

Het Burnley van Vincent Kompany is gebrand op een overwinning tegen het Brighton & Hove Albion van Roberto De Zerbi. Bij verlies kan Burnley gedeeltelijk laatste komen. Brighton, dat vorig weekend met 0-3 verloor van Arsenal, moet de wedstrijd op Turf Moor winnen om in de running te blijven voor Europees voetbal. Kunnen The Clarets hun broodnodige zege eindelijk binnenhalen?

Lees meer »

Figuranten stappen op door ongepast gedrag van Sylvester Stallone: “Hij noemde iemand een bak varkensvet”

Sylvester Stallone (77) bevindt zich momenteel in het middelpunt van een controversie. Figuranten van de serie ‘Tulsa King’ hebben de set verlaten vanwege het ongepast gedrag van de acteur. Stallone wordt ervan beschuldigd verschillende figuranten “een bak varkensvet” en “lelijk” genoemd te hebben. Zelf heeft de ‘Rocky’-acteur nog niet gereageerd op die beschuldigingen.

Lees meer »

Het enthousiasme in de aankondiging van de terugkeer van Conner Rousseau klinkt wat schril: het is van moetens

Vergeet de Conner van de ranzige nachtelijke tirade in een café, vergeet de Conner van de vage beschuldigingen over grensoverschrijdend gedrag, vergeet de Conner die verkrampt pers en publiek toespreekt. En die het dan niet over politieke kwesties heeft, maar noodgedwongen over zichzelf. Vergeet dat allemaal, het mateke is terug. Zo kondigt althans Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere de terugkeer van haar

Lees meer »