EXCLUSIEF. Wat doet Dries Van Langenhove (31) tegenwoordig? En hoe financiert hij dat?

Een jaar na zijn exit bij Vlaams Belang en twee weken voor de uitspraak in het proces over Schild & Vrienden is Dries Van Langenhove (31) nog op vele fronten actief. HLN dook wekenlang in zijn netwerk en sprak met mensen uit zijn directe omgeving en bij Vlaams Belang. Tot slot interviewden we Van Langenhove zelf, vijf uur lang boven de fitness die hij nu uitbaat. Over zijn boksclub en YouTube-inkomsten. Over z’n blijvende banden met de partij. Maar ook over de diepe financiële put waar hij dankzij zijn parlementaire wedde uit kroop en de viér rechtszaken die hem boven het hoofd hangen. 

Meer krantenkoppen in België

Kindster Amanda Bynes raakte zwanger van producer op 13-jarige leeftijd: “Ik werd gedwongen tot abortus”

Ze was een van de populairste actrices van haar generatie, maar al meer dan een decennium worstelt Amanda Bynes (36) om haar leven weer op de rails te krijgen. Een verslaving, verschillende arrestaties en een mentale inzinking. Nu krijgen we éindelijk meer zicht op de reden van haar plotse ‘verdwijning’ uit Hollywood. “Als hij haar niet misbruikt had, zou ze

Lees meer »

DE INSIDER. Zal Israël echt de stad aanvallen waar alle Palestijnse burgers gevangen zitten? “Voor Netanyahu staat er veel op het spel”

Israël blaast warm en koud rond de oorlog in Gaza. Enerzijds trekken ze troepen terug, anderzijds dreigt premier Netanyahu met een aanval op Rafah, de enige stad waar burgers tot nog toe relatief veilig waren. Komt dat er echt van, hoewel de hele wereld smeekt om het niet te doen? “Die mensen daar wachten bevend af op wat er gaat

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Grootste energiecentrale nabij Kiev volledig verwoest: “De vijand heeft opnieuw onze energie-infrastructuur aangevallen”

Bij een luchtaanval van Rusland op de Oekraïense energie-infrastructuur werd de grootste thermische energiecentrale van het land verwoest. Het Oekraïense parlement keurt een wetsvoorstel goed dat de regels rond mobilisatie aanscherpt. En een Amerikaanse topgeneraal waarschuwt dat de Oekraïense wapens snel opgeraken. Volg alle updates over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog.

Lees meer »

Lieve (58) zorgt al 30 jaar voor weeskinderen in Congo: Bayakavrienden vieren jubileum

De Bayakavrienden van Zwevezele mogen een speciaal jubileum vieren, want het is het precies 30 jaar geleden dat Lieve Leenknecht (58) naar het verre Congolese Popokabaka trok om er te zorgen voor de opvang, zorg en onderwijs voor weeskinderen. Wat in die tijd allemaal werd gerealiseerd, is ronduit indrukwekkend. Allemaal met de hulp van een kleine groep vrijwilligers. Op zaterdag

Lees meer »

Succesvolle showcase van Koen De Smet met ‘Benny Smetteloos’ in Veurne: “Ode aan de vriendschap, een innige band en het delen van mooie herinneringen”

Met topmuzikanten stelde Koen De Smet uit Nieuwpoort zijn nieuw project ‘Benny Smetteloos’ voor in de prachtige locatie van ‘Klank en Licht” in Veurne. Tijdens deze showcase toonde Koen heel duidelijk hoe sterk zijn band wel was met de Nederlandse artiest Benny Neyman, die op 56-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker overleed op 7 februari 2008 in Soesterberg (Nederland).<br

Lees meer »

“Ik ben wat onvoorzichtig geweest”: vier jaar cel gevorderd voor veroordeelde verkrachter die 10-jarig meisje betastte in zwembad van Bredene

Zestien jaar nadat hij een jarenlange celstraf kreeg voor de verkrachting van zijn eigen dochter, betastte Ronny D. (52) een 10-jarig meisje in het zwembad van Bredene. Naar eigen zeggen wou de Bruggeling haar enkel op een drijfmat helpen, maar was hij daarbij wat ‘onvoorzichtig’. Achter gesloten deuren eiste het parket maandagochtend vier jaar effectieve celstraf voor aanranding en bezit

Lees meer »