Alleen een foutloos seizoen van Ferrari en co. kan Max Verstappen van vierde wereldtitel op rij houden

 

Met Max Verstappen in polepositie gaat de Formule 1 dit weekend van start in Bahrein. Kan iemand hem in het langste seizoen ooit bedreigen?

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Veiligheidsraad stemt vandaag al over VN-lidmaatschap Palestina” – Iran tegen VS: we willen geen verdere escalatie

Het is volgens een hoge Amerikaanse functionaris onwaarschijnlijk dat Israël een aanval op Iran zal uitvoeren voor het Pesach-feest begint. Pesach is een van de belangrijkste feesten in het jodendom, waarmee het einde van de Joodse slavernij in Egypte wordt herdacht. De Europese Unie neemt extra strafmaatregelen tegen Iran die de productie van drones en raketten moeten raken. En de

Lees meer »

Brown wint Luik-Bastenaken-Luik na prangende spurt met Longo Borghini en Vollering, Kopecky doet niet mee voor de prijzen

Grace Brown (31) heeft de achtste editie van Luik-Bastenaken-Luik gewonnen. Zij haalde het in de spurt van Elisa Longo Borghini (32) en Demi Vollering (27). De Britse tijdrijdster kwam op het einde bijna ten val, maar herstelde net op tijd. De renster van FDJ werd al twee keer tweede, maar weet nu haar eerste monument binnen te halen. Lotte Kopecky

Lees meer »

Twee vermoedelijke Russische spionnen opgepakt in Duitsland

In Bayreuth, een stad in de Duitse deelstaat Beieren, zijn twee vermoedelijke Russische spionnen opgepakt. Dat heeft het Duitse openbaar ministerie laten weten. De twee, die ook de Duitse nationaliteit hebben, worden ervan verdacht sabotage-acties te hebben gepland met het doel de Duitse militaire steun voor Oekraïne te ondermijnen.

Lees meer »

Gewonde bij steekpartij in Schaarbeek

In de Brusselse gemeente Schaarbeek is donderdagmiddag een persoon gewond geraakt bij een steekpartij. Dat meldt de lokale politie Brussel Noord (Schaarbeek/Evere/Sint-Joost-ten-Node). Het slachtoffer verkeert niet in levensgevaar, maar de precieze omstandigheden van het incident zijn nog niet duidelijk.

Lees meer »

Jelle Cleymans is bereid nieuwe ‘Spring’-reünie te organiseren voor Belgian Cat en superfan Julie Vanloo, maar wil er wel iets voor terug

Jelle Cleymans (38) sloot woensdag in ‘Amai zeg wauw!’ een opvallende overeenkomst met Belgian Cat Julie Vanloo (31), die in het programma in geuren en kleuren vertelde dat ze superfan is van de Ketnet-reeks ‘Spring’. Omdat ze de reünie van de cast in het Sportpaleis gemist heeft, probeerde ze Jelle te overtuigen er een nieuwe te organiseren. En hoewel de

Lees meer »

De recepten om onze begroting recht te trekken zijn niet eindeloos

Het gaat er in de verkiezingscampagne nauwelijks over, maar dinsdag staat in het Europees Parlement een cruciale stemming op de agenda. Aan de orde zijn de nieuwe financiële regels voor Europese lidstaten. Dat lijkt technisch, maar dat is het niet. In één klap kunnen die regels ervoor zorgen dat alle beloftes die tussen nu en de verkiezingen van 9 juni

Lees meer »

Uitslaande brand vernielt woning in Oostende

Een brand in de Eduard Hammanstraat in Oostende heeft zondagmorgen een rijwoning volledig vernield. Vier mensen raakten gewond, negen anderen werden geëvacueerd.
The post Uitslaande brand vernielt woning in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kinesist waarbij Evenepoel en Van Aert revalideren geeft inkijk in hun herstel: “Twee dagen na hun operatie stond ik al bij hen thuis”

Nu ze niet kunnen koersen, lopen Wout van Aert (29) en Remco Evenepoel (24) elkaar wel tegen het lijf in LAB Antwerp, waar ze naarstig werken aan de revalidatie na hun val. Kinesist Thijs Hertsens was ruim twee jaar geleden mede-oprichter van LAB Antwerp. “Ze hebben de knop heel snel omgedraaid en de focus meteen naar andere doelen verlegd.”

Lees meer »