Actrice Charlotte Timmers na de crash: ‘Ik wil vechten om het beest in mij buiten te houden’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vier horecazaken in Leuven moeten sluiten door muizenplaag

Na een controle van het FAVV zijn in Leuven deze week vier zaken moeten sluiten, omdat er sporen van muizen gevonden zijn. Eerder gebeurde hetzelfde al eens, in zes andere restaurants en cafés. “Het is makkelijk nu met de vinger naar de horeca te wijzen”, zegt Kevin Vanderauwera, voorzitter van Horeca Leuven. “Maar het probleem is veel complexer.”

Lees meer »

Zal de kiezer Conner Rousseau witwassen?

Conner Rousseau (Vooruit) is terug. Hij is lijstduwer voor het Vlaams Parlement in Oost-Vlaanderen. Hij lijkt zijn racistische en seksistische uitspraken te hebben verteerd, al moet volgens de partij de kiezer maar oordelen over zijn lot en dan is alles mogelijk.

Lees meer »

Meerdere agenten gewond na Club-PAOK, waar ook na de wedstrijd rellen uitbraken: “Vandaag meten we de schade op”

De Europese wedstrijd tussen Club Brugge en het Griekse PAOK draaide uit op rellen en een zenuwslopende avond voor de ordediensten. Zowel voor als na de match braken rellen uit met Griekse supporters. Honderden fans probeerden (soms met succes) zonder ticket in het stadion te geraken. En dat leidde tot meerdere agenten met verwondingen én een hoop vernielingen rond Jan

Lees meer »

LIVE ATLETICO MADRID-GIRONA. Witsel en Vermeeren zien vanop de bank hoe Correa Atlético op voorsprong zet

Atlético Madrid, met Axel Witsel en Arthur Vermeeren op de bank, neemt het op tegen Girona FC, de stuntploeg in LaLiga. Girona, dat de heenwedstrijd won met 4-3, zou bij winst een kloof van 10 punten hebben tegenover Los Colchoneros. Atlético Madrid, dat nog volop meedoet voor een plaats in de Champions League, wil dit logischerwijs niet zomaar laten gebeuren.

Lees meer »

Hooggerechtshof Arizona herstelt wet uit 1864 die quasi alle abortussen verbiedt

Abortussen zullen binnenkort verboden zijn in de Amerikaanse staat Arizona, met uitzondering van gevallen waarin het leven van de zwangere vrouw in gevaar is. Het hooggerechtshof van de staat heeft besloten dat een restrictieve abortuswet die al van de jaren 1860 dateert, effectief van toepassing is. De Amerikaanse president Joe Biden noemt de beslissing “wreed”.

Lees meer »

Jeugdhuis De Harp start jeugdplatform ‘Jongeren Aan Zet’: “Einde examens was ideale moment om dit te lanceren”

De schoolgaande jongeren uit Zwevegem konden de examenperiode van het tweede trimester feestelijk afsluiten op ‘Fin d’Examens’, aan Jeugdhuis De Harp. “Voor hen was dit zeker een moment van ontlading maar soms ook van frustratie. De tieners konden gezellig samenzijn en gratis een frietje stekken in ons jeugdhuis. Voor ons was dit ook meteen het ideale moment om onze nieuwe

Lees meer »