Werkzaamheden aan Paterberg gestart na ernstige grondverzakking: “Nog niet zeker dat de E3 er kan passeren”

Vrijdag zijn de werkzaamheden begonnen bovenaan de afdaling naar de Paterberg. De aannemer gaat er platen diep in de grond trillen om zo de weg terug stabiel te maken. Of de werken op tijd afgerond zullen zijn voor de doortocht van de E3 Saxo Bank Classic, is nog maar de vraag.

 

Meer krantenkoppen in België

Emma Watson verklaart waarom ze al vijf jaar niet meer in films te zien is

Waarom is ‘Harry Potter’-ster Emma Watson (34) al vijf jaar afwezig van het grote scherm? In een interview met de ‘Financial Times’ vertelde de actrice dat ze een stapje terug heeft gezet in de filmwereld opdat ze zich “opgesloten” voelde in de promotie van haar rollen. “Ik vond het echt moeilijk om iets te verkopen waar ik niet veel controle

Lees meer »

Verdediger Neal Joris probeert met SK een barrageplaats te ontlopen: “De laatste weken veel vreemde uitslagen”

In tweede provinciale A proberen Daring Brugge, SK Snaaskerke en FC Lissewege de barrageplaats te ontlopen. Voor Lissewege is dat minder belangrijk dan voor de andere teams, want de club herbegint in vierde. Snaaskerke kwam vorige zondag thuis tegen rechtstreeks concurrent Daring Brugge niet verder dan een scoreloos gelijkspel. “We speelden een zo goed als perfecte match”, verrast verdediger Neal

Lees meer »

Dominique Clarysse gaat bewuster door het leven

Ex-lerares Dominique Clarysse uit de Bissegemstraat heeft zopas haar derde boek uit. Het heet ‘Bewuster door het leven’ en is het voorlopig laatste in een reeks over bewuster leren leven met een chronische aandoening.
The post Dominique Clarysse gaat bewuster door het leven appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vias wil marge voor flitsboetes fors verkleinen

De cruisecontrol instellen op zo’n 130 km/u en toch geen boete riskeren? Verkeersinstituut Vias vraagt dat de technische marge die nog steeds bestaat, fors lager wordt. “Snelheid meten kan nu zo veel nauwkeuriger. Als iedereen beter de bestaande limieten volgt, wordt het verkeer veiliger.”

Lees meer »

“Op één van de eilanden lag een resort aan de achterkant”: hoe écht is ‘Gestrand op Honeymoon Island’?

Vier weken filmen op een exotisch, onbewoond eiland: het klinkt idyllischer dan het is. Van een dreigende tyfoon tot met dakpannen gooiende apen en giftige baby-cobra’s: het team achter ‘Gestrand op Honeymoon Island’ kreeg veel onverwachte uitdagingen op hun bord. Hoe gingen ze daarmee om? En hoe écht is het datingprogramma eigenlijk? “Eén klankman raakte gewond.”

Lees meer »

Francesco Vanderjeugd trekt lijst Open Vld

In Staden lichtte Open Vld een eerste tip van de sluier rond haar lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Huidig burgemeester Francesco Vanderjeugd wordt lijsttrekker ondanks zijn doorverwijzing naar de rechtbank voor mogelijke belangenvermenging.
The post Francesco Vanderjeugd trekt lijst Open Vld appeared first on KW.be.

Lees meer »