Sportjournalist Peter Vandenbempt wil meer respect voor scheidsrechters: “Time-out voor protesterende spelers” 

VRT-sportjournalist Peter Vandenbempt wil dat voetbalspelers meer respect tonen voor scheidsrechters. Hij pleit dan ook voor de invoering van een “blauwe kaart”, waarbij spelers die zich onsportief gedragen een time-out van 10 minuten krijgen. 

Meer krantenkoppen in België

DE INSIDER. Zal Israël echt de stad aanvallen waar alle Palestijnse burgers gevangen zitten? “Voor Netanyahu staat er veel op het spel”

Israël blaast warm en koud rond de oorlog in Gaza. Enerzijds trekken ze troepen terug, anderzijds dreigt premier Netanyahu met een aanval op Rafah, de enige stad waar burgers tot nog toe relatief veilig waren. Komt dat er echt van, hoewel de hele wereld smeekt om het niet te doen? “Die mensen daar wachten bevend af op wat er gaat

Lees meer »

LIVEBLOG CLUB-PAOK (do, 21u). Mignolet en Vanaken in principe speelklaar, geen Skov Olsen, Odoi en Nielsen op training

Club Brugge opent morgen thuis tegen PAOK in de kwartfinale van de Conference League. De wedstrijd begint om 21u. De Bruggelingen proberen als enige Belgische overblijver in Europa de eer hoog te houden. Mignolet en Vanaken raken in principe speelklaar. Skov Olsen, Odoi en Nielsen ontbraken op training. Volg alle ontwikkelingen in de liveblog hieronder.

Lees meer »

Israëlische premier Benjamin Netanyahu zegt dat er datum is voor grondoffensief in Rafah in zuiden van Gazastrook

Er is een datum vastgelegd voor een grondoffensief in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook. Dat zegt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu. Volgens Israël is de aanval nodig om de Palestijnse beweging Hamas volledig uit te schakelen. Daarmee zet Netanyahu extra druk op de onderhandelingen over een staakt-het-vuren. Hamas vraagt zich af "of het zin heeft om die onderhandelingen

Lees meer »

Nederlander (67) overleden die zonder het te weten de terroristen van 9/11 opleidde

De voormalige Nederlandse zakenman Rudi Dekkers (67), die wereldnieuws werd nadat op 11 september 2001 terroristen de Twin Towers in New York invlogen, is afgelopen week overleden in de Filipijnen. De vermogende zakenman raakte aan lager wal toen bleek dat de aanslagplegers van de terreurgroep Al Qaida tot piloot waren opgeleid in de vliegschool van Dekkers in Florida. Hij kampte

Lees meer »

“Deze verdachte doet wel érg denken aan ‘de beste mol ooit’”: onze man speurt mee naar ‘De mol’

Bijna halfweg in ‘De mol’ en één van de zeven overgebleven kandidaten doet er nog steeds alles aan om de boel te saboteren. Wie zat tijdens de proeven op sleutelposities? Wie bracht het minste geld binnen? En welke opmerkelijke details kwamen in beeld? Onze molwatcher speurt mee en komt uit bij twee mogelijke verraders. “Hij geniet het vertrouwen van iedereen.”

Lees meer »