Meer duidelijkheid rond mysterieuze dood in Britse koninklijke familie

Thomas Kingston, de echtgenoot van Lady Gabriella Windsor (42), werd afgelopen zondag dood aangetroffen in een bijgebouw van het huis van zijn ouders in Cotswolds. Uit het gerechtelijk onderzoek blijkt dat Thomas stierf aan een hoofdwond en dat er een pistool dichtbij zijn lichaam werd gevonden. 

Meer krantenkoppen in België

Honderden bedrijven geïnteresseerd in ontslagen Van Hool-werknemers

Begin deze week viel het doek over bus- en touringcarbouwer Van Hool. Alle 2.400 werknemers van het bedrijf uit Koningshooikt staan sindsdien op straat. Nu bekend is dat het bedrijf wordt overgenomen, door de Nederlandse busbouwer VDL en Duitse opleggerfabrikant Schmitz Cargobull, moeten de werknemers opnieuw solliciteren, maar er zijn heel wat kapers op de kust.

Lees meer »

Miljarden cicaden kruipen binnenkort tegelijkertijd uit Amerikaanse grond: “Dit zie je maar 1 keer om de 221 jaar”

De Verenigde Staten maken zich op voor een uniek en vooral overdovend spektakel. Want volgende maand kruipen er miljarden insecten tegelijkertijd uit de grond. Ze behoren tot het geslacht Magicicada, dat zijn cicaden die voorkomen in het oosten van het land. Wat deze dieren zo bijzonder maakt is hun levenscyclus die 13 of 17 jaar duurt afhankelijk van de soort.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

In een videoboodschap heeft Wout Van Aert zich uitgesproken over de haalbaarheid van zijn doelen voor de komende maanden.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Meerdere agenten gewond na Club-PAOK, waar ook na de wedstrijd rellen uitbraken: “Vandaag meten we de schade op”

De Europese wedstrijd tussen Club Brugge en het Griekse PAOK draaide uit op rellen en een zenuwslopende avond voor de ordediensten. Zowel voor als na de match braken rellen uit met Griekse supporters. Honderden fans probeerden (soms met succes) zonder ticket in het stadion te geraken. En dat leidde tot meerdere agenten met verwondingen én een hoop vernielingen rond Jan

Lees meer »

“Ik wil elke vacht voelen”: Sylvies handgemaakte tapijten van schapenvacht beloond met HIB-label

De lijst van Handmade in Belgium is een extra onderneming rijker: Sylvie Cleenwerck van Mouton Mouton mocht uit handen van Unizo-verantwoordelijken Anton Vanoverbeke en Sabine Rotsaert het HIB-label ontvangen. Met Mouton Mouton verkoopt Sylvie Cleenwerck handgemaakte taptijen van schapenvacht.
The post “Ik wil elke vacht voelen”: Sylvies handgemaakte tapijten van schapenvacht beloond met HIB-label appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boerin (26) wurmt zich in nauwe buis van ijskoude beek om lammetjes te redden

Marian Porter (26) wordt als heldin geroemd nadat beelden van hoe ze twee lammetjes redt op sociale media werden gedeeld. De Schotse boerin hoorde een schaap blaten bij de buis waar een beek ondergronds verdwijnt en ontdekte dat er twee lammetjes in de pijp waren gekropen. De dieren werden bijna weggespoeld door de stroming, dus wurmde Marian zich in de

Lees meer »