Man verkracht 13-jarig meisje, ouders voorkomen erger dankzij tracking-app: eerder al twee keer veroordeeld

Een 42-jarige man uit Eeklo riskeert 10 jaar cel voor het verkrachten van een 13-jarig meisje. Het openbaar ministerie eiste ook dat de man voor vijf jaar zou ter beschikking worden gesteld van de strafuitvoeringsrechtbank. “Hij werd al tweemaal eerder veroordeeld voor zedenmisdrijven tegen minderjarigen en pleegde deze feiten terwijl hij onder probatievoorwaarden stond na zijn laatste veroordeling”, klonk het. “Genoeg is genoeg.” 

Meer krantenkoppen in België

KVK-spelers brengen een bezoek aan de Paasfoor: “We zijn niet zo’n durvers”

Op woensdag 10 april bezochten de spelers van KV Kortrijk en coach Freyr Alexandersson de Paasfoor. Ze werden eerst door burgemeester Vincent Van Quickenborne en schepen Wouter Allijns in de Beatrijszaal in het historisch stadhuis ontvangen. Daarna bezocht de delegatie de attracties op de Grote Markt, het Nelson Mandelaplein en Parking 4 van Howest.
The post KVK-spelers brengen een bezoek

Lees meer »

“Twee schamele shows en één finale … Jammer”: Vlaamse artiesten teleurgesteld nu VRT de hakbijl zet in ‘Zomerhit’

De euforie bij de Vlaamse artiesten was groot vorige zomer: eindelijk zetten de grote zenders weer volop in op Vlaamse muziek. VTM zorgde voor ambiance met ‘Tien om te zien’, VRT 1 trok volop de kaart van ‘Zomerhit’. Maar die vreugde is omgeslagen in wanhoop, nu de openbare omroep serieus gaat snoeien in ‘Zomerhit’. “Erg dat onze muziek moet wijken

Lees meer »

Zaakvoerder Gistels koerierbedrijf krijgt celstraf met uitstel omdat hij ruim 51.000 euro lonen niet uitbetaalde

De zaakvoerder van een koerierdienst uit Gistel heeft voor de Brugse rechtbank vijftien maanden celstraf met uitstel gekregen voor zwartwerk en looninbreuken. S.V. (46) riskeerde ook een beroepsverbod, maar daar ging de rechtbank niet op in.
The post Zaakvoerder Gistels koerierbedrijf krijgt celstraf met uitstel omdat hij ruim 51.000 euro lonen niet uitbetaalde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Familie en vrienden van vermoorde Nicole Brown en Ron Goldman “rouwen niet” om O.J. Simpson: “Zijn dood is een opluchting”

Familie en vrienden van Nicole Brown, de ex-vrouw van O.J. Simpson, en haar vriend Ron Goldman “rouwen niet” om de American football-speler. Voor hen is het overlijden van Simpson, die verdacht werd van de moord op Brown en Goldman, “een opluchting”. “Eindelijk is er een soort van gerechtigheid: dat hij van de aardbol is verdwenen”, klinkt het.

Lees meer »

Franse politie valt per ongeluk het verkeerde huis binnen: “Ik vroeg of ik een slipje mocht aantrekken, maar ze waren heel agressief”

De Franse politie is per ongeluk het verkeerde huis binnengevallen in Normandië. De man en vrouw die er wonen, werden overdonderd door tientallen politieagenten, ook al hadden ze niets mispeuterd. Dat zou simpelweg het gevolg zijn van een adreswijziging van de persoon die de politie wél wilde arresteren. Het getrouwd koppel komt er met de schrik van af.

Lees meer »

Leontine Borsato is trots op dochter Jada: “Als klein meisje stond je al met een microfoon in de hand te zingen”

Leontine Borsato (56) heeft op Instagram laten weten hoe trots ze wel niet is op haar dochter Jada (21). Afgelopen vrijdag bracht de dochter van de Nederlandse zanger Marco Borsato haar eerste single ‘Blik Op Jou’ uit. Naar aanleiding van de release blikt mama Leontine nu terug op de muzikale carrière van haar dochter op sociale media. “Het zit in

Lees meer »

Deze week stakingen in gevangenissen Leuven Centraal, Gent, Hasselt en Mechelen

Ook deze week wordt nog gestaakt in de Belgische gevangenissen, maar nu per provincie. Maandag is het de beurt aan Leuven Centraal en de Brusselse gevangenissen, dinsdag aan Gent, woensdag aan Hasselt en vrijdag aan Mechelen. In Wallonië zijn geen gecoördineerde acties, maar ook daar loopt de stakingsaanzegging door. Dat hebben de vakbonden maandag gemeld.

Lees meer »

Geen ‘Grote Prijs Marcel Kint’ meer in Zwevegem door budgetproblemen

De 82ste editie van de wielerwedstrijd zou normaal op zaterdag 25 mei verreden worden, maar de organisatoren hebben beslist het gebeuren af te gelasten. Men krijgt de zaak financieel niet rond. In de gemeenteraad van maart werd nog een gemeentelijke toelage van 20.000 euro goedgekeurd, maar dit was blijkbaar te weinig om het financiële gat dicht te rijden.
The post

Lees meer »

Sijos Menen B staat op een zucht van de titel

Sijos Menen B gaat zondagmorgen op bezoek bij Soncotra Poperinge D. De ploeg van kapitein Yasmine Joye staat op een zucht van de titel in Promo 4.
The post Sijos Menen B staat op een zucht van de titel appeared first on KW.be.

Lees meer »