Man (54) uit De Haan al dagen vermist op de Azoren

Een man van 54 uit De Haan is al bijna een week vermist op de Azoren, een eilandengroep voor de kust van Portugal. De man verdween tijdens een wandeling rond een kratermeer. De Portugese politie zoekt de man met speurhonden en drones, maar voorlopig nog zonder resultaat. 

Meer krantenkoppen in België

Daags nadat BMW vitrine van Toolstation Oostende binnenrijdt, gaat winkel weer open: “Een halfuur eerder waren er nog klanten aanwezig”

Toolstation Oostende in de Torhoutsesteenweg opende donderdagochtend opnieuw de deuren. Nog geen twaalf uur eerder reed een 54-jarige automobiliste met haar BMW de glazen vitrine van de winkel binnen. De materiële schade is enorm, maar gewonden vielen er niet. “Het klonk net als vuurwerk”, zegt filiaalmanager Angelo Sarrazin (40).
The post Daags nadat BMW vitrine van Toolstation Oostende binnenrijdt,

Lees meer »

20 jaar Purfruit, de oudste en grootste zelfpluktuin van het land: “Ik wilde er eerst kalkoenen kweken, maar het werd dan toch fruit”

Ooit had Bart Van Parijs (57) in het Gentse een groothandel in meubelen, tot hij 20 jaar geleden het roer volledig omgooide en als bioboer naar West-Vlaanderen trok. Hij stampte er samen met zijn partner Nele Deweerdt (55) de eerste zelfpluktuin van ons land uit de grond. Een concept dat toen helemaal nieuw was, maar intussen al goed ingeburgerd is.<br

Lees meer »

Gouden huwelijk voor Christelle en Gilbert

Christelle Vandermaes en Gilbert Vonck vierden op vrijdag 12 juli hun gouden huwelijk. Net vijftig jaar daarvoor, op 12 juli 1974, traden ze in het huwelijk.
The post Gouden huwelijk voor Christelle en Gilbert appeared first on KW.be.

Lees meer »

? “En neen, Pogacar weet van geen ophouden”

Het doek valt over de Alpen. Tadej Pogacar heeft de puntjes op de ‘i’ gezet en zal morgen in Nice zijn derde eindzege in de Tour op zak steken. Jonas Vingegaard en Remco Evenepoel verdelen de overige twee podiumplaatsen nadat ze elkaar nog het vuur aan de schenen legden. “De gooi naar plek twee van Remco getuigde wel van lef”,

Lees meer »

“België barst”: uiterst rechtse groep Voorpost laat weer van zich horen in Komen-Waasten, politici kunnen affiche-actie maar weinig smaken

De politieke spanning begint overal stilaan te stijgen. Partijen maken hun lijsten kenbaar, kopstukken stappen naar voren en militanten bereiden zich voor. Komen-Waasten vormt hier geen uitzondering op, al start het wel met een zure noot. Op enkele plaatsen verschenen affiches van Voorpost met een radicale boodschap. “Er is in onze gemeente geen plaats voor dergelijk radicalisme!”
The post

Lees meer »