LIVEBLOG WK INDOOR. Favoriete Noor Vidts grijpt leiding in vijfkamp, belangrijkste uitdaagster Vicente afgevoerd met brancard

Vanaf vandaag tot en met zondag staat het WK indooratletiek op de planning. Onder andere meerkampster Noor Vidts verdedigt haar titel in de vijfkamp, terwijl haar grootste concurrente Maria Vicente al met een zware blessure uitviel. Wat kunnen de 15 aanwezige Belgen – een recorddelegatie – betekenen? Volg het op de voet in onze liveblog! 

Meer krantenkoppen in België

Club Brugge-fans viseren reisbureau omwille van peperdure reis naar Firenze, zaakvoerder verbaasd: “Hier ga ik niet rijk van worden”

Sima Tours uit Lichtervelde is in het oog van een blauw-zwarte storm beland. Het reisbureau koppelt 189 tickets voor Fiorentina-Club Brugge aan een peperdure vliegreis, en dat vinden veel Club-fans not done. Omdat er amper 1.700 kaartjes voor uitfans zijn, werd er zelfs opgeroepen tot een boycot. Zaakvoerder Lieven Vandevelde reageert verbaasd. “Weten die mensen wel wat een vlucht charteren

Lees meer »

Noorse koning Harald keert terug na ziekteverlof

Koning Harald van Noorwegen gaat na een lange ziekteperiode vanaf maandag weer aan het werk. Dat maakte het Noorse koningshuis vrijdag bekend. Hij zal de stafchef van het Noorse leger en twee andere hoge officieren in audiëntie ontvangen. In februari liep de koning een infectie op tijdens een privébezoek aan het eiland Langkawi in Maleisië. De 87-jarige vorst kreeg een

Lees meer »

Het is erger dan een katholiek complot

Bij Operatie Kelk stond zoveel op het spel, dat zowat alle echelons van justitie er vanaf de eerste dag een potje van hebben gemaakt. Vrijzinnigen en katholieken, ze bestaan nog bij justitie, en ze hebben geruzied en getwist bij de vleet en zo het onderzoek gekelderd dat licht kon werpen op de systematiek van misbruik in de kerk.

Lees meer »