Hollywood in de ban van zoektocht naar acteur die Rebecca Ferguson liet huilen: “Ik voelde me zo bang”

De Zweedse actrice Rebecca Ferguson vertelde onlangs in een interview dat ze ooit samenwerkte met “een absolute idioot van een tegenspeler”. Die persoon zou tegen haar geschreeuwd hebben tot ze begon te huilen. Online klinken heel wat speculaties over wie die tegenspeler kan zijn.

 

Meer krantenkoppen in België

Spelers KV Kortrijk steken neergestoken cafébaas hart onder de riem

De spelers van KV Kortrijk hebben een Kortrijkse cafébaas, die onlangs werd neergestoken, een hart onder de riem gestoken. Keeperstrainer Glenn Verbauwhede kwam een truitje afgeven, getekend door alle spelers van de eerste ploeg. Mogelijk komt er ook nog een steunactie vanuit de eersteklasser. Cafébaas Jurgen Vankeersbilck herstelt nog altijd van een steekpartij begin maart.

Lees meer »

Opnieuw brandstichting in GO! schoolgebouw dat al dertig jaar leegstaat

In de oude leegstaande en verloederde schoolgebouwen van het GO! onderwijs in de Rodestraat in Veurne brak zondagavond opnieuw brand uit. Omdat er binnen niets brandbaars meer aanwezig is, gaat het wellicht om brandstichting. Een hoop afval werd binnen gelegd en in brand gestopt. “Wij moesten alvast een kapotgeslagen raam dichtmaken”, zegt brandweerluitenant Didier Salembier.
The post Opnieuw brandstichting in

Lees meer »

Wie is de Zonhovense kinesist (46) die met zijn ‘drukpun­tenthe­ra­pie’ jonge meisjes betastte? “Een fijne baas… met een groot zelfbeeld”

“Hij beseft niet wat hij gedaan heeft. Of hij doet alsof.” Maar volgens een voormalige werknemer van de 46-jarige kinesist uit Zonhoven wist de man maar al te goed dat hij moest opletten met zijn ‘drukpuntentherapie’ voor jonge meisjes. Zo had een arts hem al professionele raad gegeven om die therapie, als ze dan toch noodzakelijk was, helemaal anders aan

Lees meer »

ANALYSE. “Het centrum is nog niet reddeloos verloren, als het perspectief kan bieden”

“Centrumpartijen hebben de voorbije jaren ieder onderling verschil uitvergroot in de strijd om het krimpende centrum. Het besef groeit stilaan dat dit een kapitale vergissing was”, schrijft politicoloog Carl Devos (UGent). “Door samen te werken hadden ze dat centrum kunnen verruimen. Maar daarvoor ontbrak het noodzakelijke vertrouwen. Dat raakt moeilijk hersteld in een campagne, waar vooral verschillen benadrukt worden.”

Lees meer »

“Waanzin wat wij hebben meegemaakt”: afgelopen periode was ‘de hel’ voor Stan Van Samang en echtgenote

Hij ziet z’n kroost doodgraag, maar toch … Stan van Samang (45) heeft er een paar pittige jaren opzitten, met twee kinderen die amper doorslapen. “Het is waanzin wat wij hebben meegemaakt”, geeft hij toe in ‘Dag Allemaal’. Gelukkig is er stilaan verbetering in zicht. En dus is er meer energie om zich te focussen op andere dingen. Z’n deelname

Lees meer »