Binnenvaartschip vaart tegen brug in Rotterdam en komt vast te zitten

In Nederland is een binnenvaartschip geladen met containers vrijdagochtend tegen de Willemsbrug in Rotterdam gevaren. Een aantal containers is daardoor in het water gevallen. Het schip zit nu klem, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio.

 

Meer krantenkoppen in België

Remco Evenepoel spreekt voor het eerst over zware crash en plan voor de Tour: “Volgende week beginnen we al aan de voorbereiding”

Remco Evenepoel (24) herstelt goed van zijn blessures (sleutelbeenfractuur en breukje in het schouderblad), die hij twee weken geleden opliep bij een zware val in de Ronde van het Baskenland. In de podcast ‘The Wolfpack Howls’ van z’n eigen ploeg praat hij voor het eerst over de val en de impact ervan op zijn voorbereiding op de Tour: “We beginnen

Lees meer »

Deze Swifties hebben hun idool altijd bij zich: “Ik kon niet meer wandelen en belandde in een rolstoel. Taylor Swift hielp me erdoor”

Tranen en jolijt bij de Swifties. Na amper een dag is ‘The Tortured Poets Department’ — het nieuwe album van Taylor Swift (34) — de meest gestreamde plaat in de geschiedenis van Spotify. Drie Vlaamse Swifties vertellen over de impact van Taylor Swifts muziek op hun leven, de duizenden euro’s die ze al uitgaven aan haar én de boodschap achter

Lees meer »

Isabel Gadeyne start eigen zorgpraktijk in Wingene

Met Isabel Naturel wil Isabel Gadeyne uit de Gravestraat in Wingene haar passie voor zorgmassages, voetreflexologie en aromatherapie verder uitbouwen in een eigen praktijk. In combinatie met haar job als verpleegkundige wil ze graag haar expertise inzetten om mensen te helpen.
The post Isabel Gadeyne start eigen zorgpraktijk in Wingene appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Twee doden bij Israëlische operatie op Westelijke Jordaanoever – Man die zichzelf dreigde op te blazen bij Iraans consulaat in Parijs had geen explosieven

Een man is vrijdag het Iraanse consulaat in Parijs binnengedrongen en heeft volgens media gedreigd zichzelf op te blazen om “wraak te zoeken voor de dood van zijn broer”. De politie heeft het gebied direct afgezet en speciale eenheden hebben de man overmeesterd. Hij bleek geen explosieven bij zich te hebben. De Europese Unie legt ondertussen voor het eerst sancties

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “VS-sancties tegen legereenheid Israël om schenden mensenrechten”

Tijdens een inval door het Israëlische leger in het vluchtelingenkamp Nur Shams op de Westelijke Jordaanoever zijn zeker veertien doden gevallen. Dat meldt de Palestijnse Rode Halve Maan. De Israëli’s beweerden eerder bij de inval “tien terroristen” gedood te hebben. De operatie in het noorden van het bezette Palestijnse gebied duurde meer dan veertig uur. Volg alle ontwikkelingen in onze

Lees meer »