Binnenvaartschip vaart tegen brug in Rotterdam en komt vast te zitten

In Nederland is een binnenvaartschip geladen met containers vrijdagochtend tegen de Willemsbrug in Rotterdam gevaren. Een aantal containers is daardoor in het water gevallen. Het schip zit nu klem, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE GENTSE FEESTEN. Vlaspoppenworp voor kleine en grote kinderen en Urbanus heeft meteen heel Sint-Baafs mee: zo ging dag 3 eraan toe

Nacht nummer drie van de Gentse Feesten, zit erop! De KetnetBand en de Vlaspoppenworp zorgen voor een onvergetelijke dag voor het jonge volkje. Op de Korenmarkt dook plots Stijn Meuris op tijdens de set van Mixtape voor een duet. Isolde Lasoen betoverde het publiek van achter haar drumstel en Urbanus zette het Sint-Baafsplein in vuur en vlam. Mis niets van

Lees meer »

IN KAART 4 op de 10 toeristen komt uit het buitenland: hoe populair is jouw gemeente bij internationale gasten?

Zelf trekken we in de zomer niet alleen naar de eigen kust, maar ook graag naar het buitenland. Buitenlanders brengen op hun beurt graag een bezoekje aan onze provincie. Vier op de tien toeristen die vorig jaar in West-Vlaanderen logeerden, reisden vanuit een ander land naar onze streek. “Belgen hebben hun eigen land herontdekt”, aldus Westtoer.
The post IN

Lees meer »

Cercle trapt seizoen op gang met gelijkspel op bezoek bij Kilmarnock in Europa League

Cercle Brugge heeft zijn eerste wedstrijd van het seizoen niet kunnen winnen. De Vereniging bleef donderdagavond in de heenwedstrijd van de tweede voorronde van de Europa League – zijn eerste Europese duel in veertien jaar tijd – steken op een 1-1-gelijkspel tegen het Schotse Kilmarnock. De terugwedstrijd is volgende week in het Jan Breydelstadion.
The post Cercle trapt seizoen

Lees meer »

India slaat alarm na overlijden van tiener door Nipah-virus

De gezondheidsautoriteiten in de Indiase deelstaat Kerala, in het zuidwesten van het land, hebben alarm geslagen nadat een 14-jarige jongen is overleden aan het Nipah-virus. Iedereen die in contact stond met de jongen, die afkomstig was uit de stad Pandikkad, werd in isolatie geplaatst en getest. Volgens de regionale minister van Gezondheid vertonen een 100-tal contactpersonen een hoog risico.

Lees meer »

Veilig kopen en verkopen op tweedehandssites doe je zo

De politie en Federale Overheidsdienst Economie krijgen geregeld klachten over oplichting via tweedehandssites. Platformen zoals 2dehands, Vinted, Marktplaats of Facebook Marketplace zijn dan ook erg populair. Helaas ook bij oplichters. Het consumentenprogramma ‘WinWin’ op Radio2 helpt je graag om op een veilige manier te blijven (ver)kopen.

Lees meer »