Bianca Censori choqueert opnieuw: enkel een gsm bedekt haar intieme zone

Bianca Censori (29) liet opnieuw weinig aan de verbeelding over, toen ze met haar man Kanye ‘Ye’ West (46) uit eten ging in Parijs. Dit keer droeg ze een volledig doorzichtig topje én wederom een doorzichtige panty, zonder ondergoed. Slechts enkele dagen nadat bekend werd dat ze een gevangenisstraf kan krijgen voor haar expliciete kledingkeuzes. 

Meer krantenkoppen in België

“Grondwet blokkeert democratisch gesteunde hervormingen”, zegt de N-VA

De Grondwet veroorzaakt een sociaal-economische stilstand. Hij moet dan ook worden herzien, zo niet kunnen bepaalde hervormingen waarvoor een groot draagvlak bestaat, eenvoudigweg niet worden doorgevoerd. Dat staat in de voorstellen van de N-VA om de Grondwet te hervormen."Die vergrendelt niet alleen de democratie, maar verhindert ook de welvaart", zegt Kamerlid Sander Loones.

Lees meer »

Sinerjey zet echtgenote Marthe in de bloemetjes na emotionele aflevering van ‘Liefde voor muziek’: “De allermooiste”

“Liefde voor Marthe”, klinkt het op de sociale media van Sinerjey, de echtgenoot van Marthe. De mooie woorden komen er na de nieuwe aflevering van ‘Liefde voor muziek’ van dinsdagavond. In de aflevering stonden de nummers van de meidengroep centraal. Ook liet Marthe zich tijdens de uitzending van een bijzonder emotionele kant zien. “Ik heb nooit gezegd hoe diep het

Lees meer »

INTERVIEW. Conner Rousseau: “Mijn excuses zijn in café ‘t Hemelrijk niet oprecht overgekomen, terwijl ze dat wel waren”

“Na 20 jaar verlies konden de socialisten weer winnen. En dan heb ik het verkloot.” Conner Rousseau (Vooruit) heeft zichzelf de afgelopen maanden vaak vervloekt. Maar nu is hij terug. Op zoek naar eerherstel, maar ook naar een manier om Vooruit weer vooruit te helpen. Al zal dat op de achtergrond zijn, vertelt de ex-voorzitter. “Ik ken mijn wereld goed

Lees meer »

Chinese investeerders achter FC Den Bosch azen ook op overname Beerschot

Beerschot heeft zich dit weekend verzekerd van de titel, maar de toekomst van de club blijft onduidelijk. Volgens onze bronnen heeft de Chinese investeringsgroep die vorige week de Nederlandse tweedeklasser FC Den Bosch overnam een financieel bod gedaan op Beerschot. De bal ligt nu in het kamp van de Saoedische hoofdeigenaar prins Abdullah, al hapt die niet zomaar toe.

Lees meer »

Bezorger crasht, rijdt in het water en gooit met eten: ‘stuntman’ gaat viraal met mislukte maaltijdleveringen

Een bezorger crasht wanneer hij op rolschaatsen een maaltijd wil leveren, rijdt in het water met zijn fiets omdat zijn remmen niet werken en gooit met eten omdat zijn klanten niet op het gelijkvloers wonen. Of dat lijkt alvast zo. ‘Bezorger’ Matis gaat momenteel de wereld rond met de capriolen die hij in de Franse universiteitsstad Clermont-Ferrand uithaalt.

Lees meer »

Kunstige ontdekkingsreis in Koetshuis in Waregem

Op vrijdag 19 en 26, zaterdag 20 en 27 en zondag 21 en 27 april exposeren Madie Lannoy (creaties in klei), Wivine Van Maelzaeke (schilderkunst) en Paul Gheskiere (fotografie) in Het Koetshuis in Park Baron Casier in de Stationsstraat 34 in Wareegem. De tentoonstelling is telkens gratis te bezoeken van 14 tot 18.30 uur.
The post Kunstige ontdekkingsreis in Koetshuis

Lees meer »

Zes krakers gered bij brand in Sint-Jans-Molenbeek

Op de Nijverheidskaai in Sint-Jans-Molenbeek heeft donderdagochtend een brand gewoed in een kraakpand. Zes krakers moesten daarbij door de brandweer uit het gebouw gered worden, maar geen van hen raakte gewond. Het leegstaand pand is door de brand en de bluswerken zwaar beschadigd, zo meldt brandweerwoordvoerder Walter Derieuw.

Lees meer »