Belfius boekt voor het eerst meer dan 1 miljard euro winst

11:12 De Belgische overheid krijgt zicht op een dividend van 440 miljoen euro nu de staatsbank Belfius dankzij de hogere rente opnieuw kan uitpakken met recordcijfers. 

Meer krantenkoppen in België

Restaurant De Foyer viert 30ste verjaardag: “Toen Herman Van Rompuy een tafel wilde reserveren, dachten we dat het een flauwe grap was”

Al drie decennia lang is restaurant De Foyer een vaste culinaire waarde op de Zeedijk in Oostende. Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan, blikken zaakvoeders Natascha Kemel (56) en Luc Van Caenegem (60) terug op de hoogtepunten van hun carrière. “Of we al aan ons pensioen denken? Helemaal niet, we doen zeker nog wat jaren voort”, lacht het koppel.
The

Lees meer »

Ever-Lynn uit Rumbeke brengt eerste eigen geschreven nummer uit

Eveline Termote (21), alias Ever-Lynn, uit Rumbeke, heeft onlangs haar eerste eigen geschreven single ‘Jij en ik’ voorgesteld in een goed gevulde zaal ‘Den Tap’ in Lendelede. Dit gebeurde nadat ze enkele weken geleden een podiumplaats behaalde tijdens de zangwedstrijd van Kamping Kitsch Club, wat haar een optreden opleverde in de Slager Tente van het festival.
The post Ever-Lynn uit

Lees meer »

“Studeren wordt anders door de komst van AI”: uitgeverij geeft studenten bij hun cursus een tool die samenvattingen maakt

Opmerkelijke zet van Acco. Wie bij de educatieve uitgeverij een studentencursus koopt, krijgt ook toegang tot een AI-tool die de hele cursus op maat samenvat. Studenten krijgen de leerstof hapklaar aangeleverd, rekening houdend met de manier waarop zij het makkelijkst blokken. Hoe werkt dit? Spaar je er echt tijd mee? En worden studenten hier niet dom van?

Lees meer »

VOK Oostende zet lente in met tweedehands- en plantenmarkt

De Oostendse vereniging VOK grijpt de start van de lente aan om op zaterdag 27 en zondag 28 april een rommel- en plantenmarkt te organiseren. Voor koopjes moet je binnenkort in Oostende zijn.
The post VOK Oostende zet lente in met tweedehands- en plantenmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

KDC Ruddervoorde verliest vrouwenploeg

KDC Ruddervoorde verliest volgend seizoen haar vrouwenploeg in de hoogste provinciale reeks aan Hertsberge. Trainer Wim De Wispelaere en alle speelsters stappen over naar de buren en hervatten in derde provinciale.
The post KDC Ruddervoorde verliest vrouwenploeg appeared first on KW.be.

Lees meer »