André Hazes sluit zus Roxeanne weer in de armen: “De aanhouder wint, het is me gelukt”

André Hazes (30) heeft weer contact met zijn zus Roxeanne (31). Dat vertelt de Nederlandse zanger in een interview met ‘RTL Boulevard’. “Het moment dat ik haar zag, dacht ik: ‘Ik hou heel veel van haar.’” 

Meer krantenkoppen in België

“Ik ben niet langer het feestbeest dat graag rondneukt”: ‘Temptation’ Megan probeert de ware liefde te vinden

Ze leek de afgelopen maanden haast permanent op vakantie, maar dezer dagen vertoeft Megan Desaever (24) weer eventjes in onze contreien. Voor de persdag van het All Stars-seizoen van ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ zakte de realityster af naar Amsterdam, waar ze haar hart op tafel legde. Een gesprek over liefde en lust, volwassen worden en grenzen stellen. “Ik

Lees meer »

Wil Iran oorlog? Hoe reageert Biden? Experts maken analyse van Iraanse aanval op Israël: “Wat Iran deed, was gas geven met de handrem op”

De aanval die Iran de voorbije nacht uitvoerde met 300 drones en raketten, was uniek omdat Iran nog nooit in de aanval was gegaan tegen Israël vanop het eigen grondgebied. Dreigt hiermee een oorlog in de hele regio, en hoe kan de VS dat nog verhinderen? Midden-Oostenexpert Koert Debeuf (VUB) en oorlogscorrespondent Robin Ramaekers (VTM) analyseren. “Dat Amerikaanse troepen de

Lees meer »

Proper Strand Lopers willen museum met gevonden retro-afval oprichten: “Met Samo chips, Raiders, en zelfs Treets uit de jaren ‘60”

Tim Corbisier, bezieler van de Proper Strandlopers, wil volgend jaar een museum oprichten of minstens een tentoonstelling organiseren met gevonden retro-afval. Het gaat dan om blikjes en verpakkingen uit de jaren ’60, ’70, ’80 en ’90. “Het toont meteen ook aan hoelang afval bewaard kan blijven”, zegt Tim.
The post Proper Strand Lopers willen museum met gevonden retro-afval oprichten: “Met

Lees meer »

Emma Meesseman wint na trofee voor beste speelster van Europa opnieuw de EuroLeague met Fenerbahçe

Opnieuw een hoogdag voor Belgian Cat Emma Meesseman (30): eerst voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Most Valuable Player (MVP) in de EuroLeague, de belangrijkste Europese clubcompetitie in het vrouwenbasket. Later op de dag won ze met Fenerbahçe de finale van die EuroLeague. Tegen het Villeneuve d’Ascq van Rachid Meziane, de bondscoach van de Belgian Cats, werd het

Lees meer »

Federaal parket opent onderzoek naar Russische inmenging in Europees Parlement

Het federaal parket opent een onderzoek naar Russische inmenging in het Europees Parlement. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open VLD) gezegd tijdens een persconferentie. Het onderzoek moet volgens hem zowel op Belgisch als op Europees niveau gebeuren: met andere woorden zowel door het federaal parket als door het EU-agentschap Eurojust, waarin de parketten van de lidstaten samenwerken.

Lees meer »

Een nieuw seizoen van ‘Nonkels’, een nieuw huis én een cat cam: de toekomst lacht Rik Verheye tegemoet

Na vijftien jaar in Antwerpen keert Rik Verheye (37) terug naar de roots. In het groen, op een boogscheut van de zee. “Heerlijk rustig tussen de koeien en de paarden”, lacht hij. Een groot contrast met z’n drukke agenda. Zo is er ‘Nonkels’, waarvan het tweede seizoen volgende week start op Play4. Vol passie praat Verheye over de opnames, pannenkoeken

Lees meer »

“Je kan nog veel zeggen, maar niet meer met de botte bijl”: Han Coucke en Zoe Bizoe naar kiezer met ‘De lijst van Han Solo’

Nee, we zijn géén politieke partij rijker, maar ‘De lijst van Han Solo’ is wel het ontdekken waard. Met de gelijknamige avondvullende show trekt comedian Han Solo doorheen Vlaanderen, in het gezelschap van enkele podiumparels, onder wie burleske-koningin Zoe Bizoe. Wij brachten de twee samen zo’n dikke 50 dagen voor we naar de stembus trekken, voor een unieke inkijk in

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Grootste energiecentrale nabij Kiev volledig verwoest: “De vijand heeft opnieuw onze energie-infrastructuur aangevallen”

Bij een luchtaanval van Rusland op de Oekraïense energie-infrastructuur werd de grootste thermische energiecentrale van het land verwoest. Het Oekraïense parlement keurt een wetsvoorstel goed dat de regels rond mobilisatie aanscherpt. En een Amerikaanse topgeneraal waarschuwt dat de Oekraïense wapens snel opgeraken. Volg alle updates over de oorlog in Oekraïne in onze liveblog.

Lees meer »

Kerdavo Avelgem is uit de gevarenzone: “We zijn gebeten om te winnen”

Dit weekend staat het burenduel tussen Kerdavo Avelgem en Damesvolley Waregem op de kalender. De ploeg van coach Bart Dewilde boekte al enkele belangrijke zeges met het oog op het behoud, en wil zondag de drie punten thuishouden.
The post Kerdavo Avelgem is uit de gevarenzone: “We zijn gebeten om te winnen” appeared first on KW.be.

Lees meer »