Vrouw van 35 aangehouden nadat politie verminkt lichaam van man van 67 heeft gevonden in Ukkel

In de Brusselse gemeente Ukkel is deze week het verminkte lichaam van een 67-jarige man ontdekt. Het slachtoffer zou al een tijdje overleden zijn. Een 35-jarige vrouw die de man om het leven zou hebben gebracht, is aangehouden. Het parket onderzoekt de zaak. 

Meer krantenkoppen in België

Danny Junior (48), zoon van Danny Fabry, opgenomen na beroerte: “Hij is deels verlamd en kan niet meer praten”

In Café ‘t Deurp in Werchter moet men het voorlopig stellen zonder de flamboyante uitbater. Danny Fabry Junior (48) kreeg in de nacht van dinsdag op woensdag een beroerte, maar hij werd pas vele uren later gevonden door zijn moeder Julia (75). De cafébaas ligt momenteel op de intensive care in Gasthuisberg. Door de bloedprop is hij gedeeltelijk verlamd geraakt

Lees meer »

“De staat pakt ons werk af”: fotografen niet opgezet met gratis pasfoto’s op stadhuis Waregem

Schepen van Burgerzaken Jo Neirynck (CD&V) bevestigt dat het binnenkort mogelijk wordt om pasfoto’s te nemen op het stadhuis van Waregem. De stad tekende in op ‘Live Enrollment’, een project van de overheid tegen identiteitsfraude. Die beslissing botst op kritiek van de beroepsfotografen. “De staat pakt ons werk af.”
The post “De staat pakt ons werk af”: fotografen niet opgezet

Lees meer »

Dit stond te lezen op Meghan Markles blog, waar ze nog écht zei wat ze dacht: “Toen al hard voor William en Kate”

Meghan Markle (42) lanceerde zopas haar nieuwe lifestylemerk ‘American Riviera Orchard’, compleet met gouden lepeltjes en ‘rustieke’ potjes confituur, volledig in lijn met haar koninklijke imago. Maar wie de voormalige actrice écht op de voet gevolgd heeft, weet dat ze zeven jaar geleden haar vorige blog, ‘The Tig’, opdoekte. Daarop gaf ze gelijkaardige tips over eten en mode, maar vertelde

Lees meer »

Waarom trekken BV’s plots massaal naar Zuid-Afrika? Kathleen Aerts legt uit: “Een gin-tonic kost er amper 2,50 euro”

Regi heeft er zijn buitenverblijf, Christoff gaat er jaarlijks op vakantie, Piet Huysentruyt heeft er zijn stek… Zuif-Afrika was nooit eerder zo in trek bij onze bekende Vlamingen. Bijna 10 jaar geleden pakte ook het volledige gezin van Kathleen Aerts (45) hun koffers om daar een nieuw leven te beginnen. Maar wat maakt Zuid-Afrika plots zo ontzettend populair? Showbits-reporter Jarne

Lees meer »

“Mocht Pogacar na zijn irreële raid op de Strade ook Luik inpalmen, schuift hij nog naast Van der Poel als man van het voorjaar”

Luik-Bastenaken-Luik zondag, zeldzame ontmoeting tussen giganten dit voorjaar. Zijnde Mathieu van der Poel versus Tadej Pogacar. Al hadden we voor La Doyenne daar ook graag de namen van Remco Evenepoel en Primoz Roglic bijgezet. Een zoveelste val dit voorjaar besliste er anders over. Het stemt onze analist Michel Wuyts droef. Tegelijk ziet hij hoe de Belgen gretig datgene pakken waar

Lees meer »

Uitslaande brand vernielt woning in Oostende

Een brand in de Eduard Hammanstraat in Oostende heeft zondagmorgen een rijwoning volledig vernield. Vier mensen raakten gewond, negen anderen werden geëvacueerd.
The post Uitslaande brand vernielt woning in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kustreddingsdienst IKWV lanceert campagne ‘Graaf je eigen graf niet’ na incident met 12-jarige jongen in Nieuwpoort

De Intercommunale Kustreddingsdienst van West-Vlaanderen (IKWV) herlanceert een campagne om te waarschuwen voor diepe putten op het strand. Dat doen ze nadat een 12-jarige jongen woensdagavond door de brandweer uit een twee meter diepe put bevrijd moest worden op het strand van Nieuwpoort. “We zijn erg geschrokken dat dit maar blijft gebeuren”, zegt An Beun van IKWV.
The post Kustreddingsdienst

Lees meer »

Na voorwardelijke celstraf voor ‘Temptation’-Megan: ex-verloofde Dennis Roos kent zijn straf in zaak over openlijke geweldpleging

Niet alleen ‘Temptation Island’-ster Megan Desaever (24) moet boeten voor een illegale ‘uitschuiver’. Ook haar ex-verloofde Dennis Roos – bekend van ‘Ex on the beach’ – had het vandaag vlaggen in de rechtbank. De Nederlandse realityster is schuldig bevonden aan openlijke geweldpleging en krijgt daarvoor een werkstraf van 150 uur en een boete van 750 euro. Dat meldt het Nederlandse

Lees meer »

“Passagiers betalen meer voor koffie op luchthaven dan sommige luchtvaartmaatschappijen voor hun CO2-uitstoot”

Alle passagiersvluchten die vorig jaar in Europa vertrokken, stootten samen evenveel CO2 uit als 80 miljoen benzinewagens in een jaar. Maar de luchtvaartmaatschappijen moesten via emissiehandelsystemen voor minder dan een kwart van die emissies betalen. Dat klaagt de ngo Transport & Environment, die strijdt voor milieuvriendelijker vervoer, aan in een nieuw rapport.

Lees meer »

Minstens 160 jongeren zitten zonder school in Antwerpen

Zeker 160 jongeren zitten al weken of maanden thuis omdat er geen plaats meer is voor hen in het secundair onderwijs, nadat ze hadden moeten vertrekken van hun huidige school. “Die jongeren komen in een carrousel terecht die uiteindelijk niet meer op een school eindigt. Dat is bijzonder pijnlijk.”

Lees meer »