Vrouw van 35 aangehouden nadat politie verminkt lichaam van man van 67 heeft gevonden in Ukkel

In de Brusselse gemeente Ukkel is deze week het verminkte lichaam van een 67-jarige man ontdekt. Het slachtoffer zou al een tijdje overleden zijn. Een 35-jarige vrouw die de man om het leven zou hebben gebracht, is aangehouden. Het parket onderzoekt de zaak. 

Meer krantenkoppen in België

Céline Dion zingt vanop de Eiffeltoren voor het eerst sinds diagnose van stiff-person-syndroom tijdens openingsceremonie Olympische Spelen

Het gonsde van de geruchten dat Céline Dion zou optreden op de Olympische Spelen, en de geruchten bleken waarheid. En hoe! Vanop de Eiffeltoren sloot de Canadese zangeres de openingsceremonie van de Olympische Spelen af. Het is de eerste keer dat Dion op het podium staat sinds ze naar buiten bracht dat ze aan het stiff-person-syndroom lijdt.

Lees meer »

Nu prinses Elisabeth officieel afgestudeert aan Oxford: hoe ziet haar toekomst er precies uit?

“Ze is heel bedachtzaam en ze neemt haar werk heel serieus.” Na een bacheloropleiding van drie jaar studeert prinses Elisabeth dinsdag af aan de universiteit van Oxford. Veel tijd om te bekomen heeft onze kroonprinses echter niet, want de 22-jarige dochter van koning Filip en koningin Mathilde wordt binnenkort verwacht op de prestigieuze Amerikaanse universiteit Harvard. Maar hoe zien de

Lees meer »

“Er moet een schepen komen voor tradities en monumenten”: Vooruit wil meer aandacht Oostendse authenticiteit

Met enkele concrete voorstellen vraagt Vooruit Plus aandacht voor Oostendse tradities en monumenten. “We willen ze bewaken en sommige tradities terugbrengen”, klinkt het bij John Crombez en Niko Geldhof. Ze willen een aparte schepen voor toerisme die ook waakt over de authenticiteit.
The post “Er moet een schepen komen voor tradities en monumenten”: Vooruit wil meer aandacht Oostendse authenticiteit

Lees meer »

Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote en kleine cups”

Voor Michèle Depuydt wordt een droom werkelijkheid. Op maandag 12 augustus opent ze haar lingeriezaak Miss Elle in Torhout, een mooie verwijzing naar haar voornaam. De 28-jarige vrouw uit Ichtegem werkte tot nu toe als administratief bediende, maar wou al langer het bureauwerk inruilen voor een eigen winkel.
The post Michèle opent Lingerie Miss Elle in Torhout: “Voor grote

Lees meer »

Pensioenleeftijd moet naar omhoog in China

China wil de pensioenleeftijd verhogen. Op dit moment ligt de gemiddelde levensverwachting in China hoger dan in de Verenigde Staten, terwijl de huidige wettelijke pensioenleeftijd een van de laagste ter wereld is. Door de pensioenleeftijd op te trekken zou de krapte op de arbeidsmarkt worden aangepakt.

Lees meer »

Klimaatactivisten slaan toe op en rond luchthavens: vliegverkeer in Keulen enkele uren stilgelegd, ook problemen in Oslo en Helsinki

Klimaatactivisten hebben in meerdere landen het vliegverkeer verstoord of toch minstens een poging daartoe ondernomen. Keulen Bonn Airport lag enkele uren stil. Bij de luchthavens van Oslo en Helsinki waren lichte verstoringen, in Barcelona kon dat nog net worden voorkomen. In Zürich, Genève en Londen werden activisten van aanvoerwegen gehaald, melden verschillende media uit die landen.

Lees meer »