Toxicoloog Jan Tytgat over mogelijke vergiftiging van speurders met amfetamine: “Poging tot moord is hier zeker gerechtvaardigd”

Werden drie topspeurders in het onderzoek naar Qatar-gate vergiftigd met amfetamines? Volgens toxicoloog Jan Tytgat (KU Leuven) is het alvast niet onmogelijk.

 

Meer krantenkoppen in België

Cercle Brugge viert 125-jarig bestaan met galadiner in Jabbeke

Cercle Brugge bestaat 125 jaar. De dag van de verjaardag, dinsdag 9 april, was er ’s avonds in Lauretum in Jabbeke een galadiner waar onder andere spelers en technische staf en gewezen spelers aanwezig waren.
The post Cercle Brugge viert 125-jarig bestaan met galadiner in Jabbeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Union pleit voor procedurefout bij schorsingszaak Burgess: “Doet denken aan het voetbal uit de jaren zeventig”

Christian Burgess en Philippe Bormans zijn beiden aanwezig op de zitting in Tubeke, waar wordt geoordeeld over de schorsing van de verdediger van Union. Bondsprocureur Ebe Verhaegen ging in beroep en was niet gediend met een telefoontje van de CEO van Union nadien, die hem naar verluidt de les had gespeld. De leider pleit dat er een procedurefout is gemaakt:

Lees meer »

Sam Adam: “Het coachen kan ik moeilijk missen”

De damesploeg van coach Okwor Odinaka won met 6-1 tegen KFC Heist en prijkt op de vierde plaats in de klassering. Sam Adam, de stichter van het damesvoetbal in Damme, fungeert als sportief verantwoordelijke en werkt zich te pletter om het geheel nog meer uitstraling te geven. Kapitein Sofie Compernolle is zijn levenspartner: voetbal viert hoogtij in het gezin.
The

Lees meer »

En plots wordt zon ‘verduisterd’ door testikels tijdens live-uitzending: “Ze hadden de beelden maar moeten controleren”

In delen van de VS en Mexico werd maandag gefascineerd naar de hemel getuurd tijdens de volledige zonsverduistering. Een Mexicaans nieuwskanaal wijdde een live-uitzending aan het spectaculaire fenomeen en had kijkers gevraagd om hun beelden in te zenden. Maar dat beeldmateriaal had RCG Media beter even bekeken voor ze het uitzonden: op een bepaald moment werd de zon ‘verduisterd’ door

Lees meer »

Schandaal rond prins Albert van Monaco wordt steeds waanzinniger: “Het vorstendom staat op instorten”

Militaire drones, koffers vol cash geld en spionage in het prinselijk paleis. Het zouden de ingrediënten kunnen zijn van een Hollywood-blockbuster. Maar in Monaco is het wel degelijk de realiteit. Nadat prins Albert (66) zijn vermogensbeheerder na 22 jaar op straat zette, is de vorst verstrikt geraakt in een web van schandalige onthullingen. Maar ook zijn vrouw, prinses Charlene (46),

Lees meer »

KSA Ambroos viert jubileum met musical Annie: “Door brand in prille begin zijn we eigenlijk niet zeker dat we 60 jaar bestaan”

Op zaterdag 13 en zondag 14 april viert KSA Ambroos haar 60ste verjaardag. Het hoogtepunt van dit jubileumweekend is de opvoering van de musical ‘Annie’ op zaterdagavond om 19 uur in zaal Kubox. Gedurende het hele weekend is er ook een overzichtstentoonstelling.
The post KSA Ambroos viert jubileum met musical Annie: “Door brand in prille begin zijn we eigenlijk niet

Lees meer »

Brussel Airlines lanceert nieuwe opleiding voor piloten

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines lanceert samen met Skywings Flight Training, een Antwerpse pilotenschool, een nieuw opleidingsprogramma voor piloten. Dat kondigt de maatschappij vrijdag aan. Tijdens de opleiding – die doorgaat in Antwerpen – worden deelnemers in een anderhalf jaar tijd klaargestoomd om als copiloot aan de slag te gaan bij Brussels Airlines.

Lees meer »

Nachtraafbrouwer Lieven (54) presenteert alcoholvrij bier AdOnis: “Mét volle smaak”

Amberkleurig, volle smaak van hoppe die voor een fijne nasmaak zorgt én alcoholvrij: dat is AdOnis, het nieuwe degustatiebier van Nachtraafbrouwer Lieven Onraedt (54) uit Diksmuide. Zes jaar geleden zette Lieven Onraedt de eerste stappen in de brouwwereld, intussen kan hij bogen op een tiental degustatiebieren die goed in de smaak vallen.
The post Nachtraafbrouwer Lieven (54) presenteert alcoholvrij bier

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys ziet in Charlotte een fantastische Mol

We zijn drie afleveringen ver en de theorieën rond ‘De Mol’ swingen de pan uit. Als mollenvanger van KW wist ik u vorige week al te vertellen dat het anti-molgedrag van Philippe niet ongestraft kon blijven duren en enkele dagen later was het al zover: een rood scherm voor de sympathieke bedrijfsleider. Maar wie is dan wel de Mol? In

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Iran zegt dat “alle doelstellingen zijn bereikt” en waarschuwt Israël voor verdere escalatie

Bij de Iraanse aanval met meer dan 200 drones en raketten op Israël zijn ten minste 32 mensen gewond geraakt en is lichte schade aan een legerbasis aangericht. De VN-Veiligheidsraad komt zondag bijeen om de aanval, op verzoek van Israël, te bespreken. Israël wil dat de Iraanse Revolutionaire Garde tot terreurgroep wordt verklaard. Het Israëlisch oorlogskabinet zal later bespreken hoe

Lees meer »

Festival Dranouter maakt Portland bekend als laatste headliner

Naast Portland zullen komende zomer ook Iskander Moon, Siân Pottok, BandAdriatica, TechnoBrass, Gallowstreet, Brass Riot en Guiliano Gabriele Trio afzakken naar de hoofdpodia van Festival Dranouter.
The post Festival Dranouter maakt Portland bekend als laatste headliner appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cinema Rio viert twee jubilea met films uit de oude doos

Cinema Rio wordt in juni zeventig jaar, maar Ronny Maheur en Mieke Vanheulenberghe vieren deze maand ook al een mijlpaal: op zondag 14 april zal het exact veertig jaar geleden zijn dat ze het sympathieke buurtbioscoopje overnamen. Voor die gelegenheid stoften ze een aantal klassiekers af.
The post Cinema Rio viert twee jubilea met films uit de oude doos appeared

Lees meer »