Staking duurt verder bij Brussels Airlines

06:29 Het overleg tussen directie en vakbonden van Brussels Airlines leverde woensdag geen resultaat op. Dat deelde de luchtvaartmaatschappij mee. De christelijke vakbond zet donderdag zijn staking verder. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE ATLETICO MADRID-GIRONA. Witsel wordt in de strijd gegooid, Vermeeren blijft (voorlopig?) op de bank

Atlético Madrid, met Axel Witsel en Arthur Vermeeren op de bank, neemt het op tegen Girona FC, de stuntploeg in LaLiga. Girona, dat de heenwedstrijd won met 4-3, zou bij winst een kloof van 10 punten hebben tegenover Los Colchoneros. Atlético Madrid, dat nog volop meedoet voor een plaats in de Champions League, wil dit logischerwijs niet zomaar laten gebeuren.

Lees meer »

Ierse vicepremier verzekert dat Palestina erkend zal worden als staat

De Ierse vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken en Defensie, Michael Martin, heeft dinsdag gezegd dat de formele erkenning van Palestina door Ierland “zal gebeuren”. Martin zei in de Dáil Éireann, het Ierse parlement, dat hij een formeel voorstel over de erkenning van de Palestijnse staat aan de regering zou voorleggen.

Lees meer »

VN-Veiligheidsraad houdt spoedvergadering na aanval Iran, Israël eist actie: “Ernstige bedreiging voor de mondiale vrede en veiligheid”

De Veiligheidsraad van de Verenigde Naties (VN) houdt zondag om 16.00 uur lokale tijd (22.00 uur Belgische tijd) een spoedvergadering in New York. Dat meldt de huidige voorzitter van de Veiligheidsraad, Vanessa Frazier uit Malta. De spoedvergadering komt er nadat Iran zaterdagavond een aanval met drones en raketten heeft uitgevoerd op Israël.

Lees meer »

Kunstige ontdekkingsreis in Koetshuis in Waregem

Op vrijdag 19 en 26, zaterdag 20 en 27 en zondag 21 en 27 april exposeren Madie Lannoy (creaties in klei), Wivine Van Maelzaeke (schilderkunst) en Paul Gheskiere (fotografie) in Het Koetshuis in Park Baron Casier in de Stationsstraat 34 in Wareegem. De tentoonstelling is telkens gratis te bezoeken van 14 tot 18.30 uur.
The post Kunstige ontdekkingsreis in Koetshuis

Lees meer »

Londense Nubi (29) rijdt alleen naar Nigeria om anderen te inspireren, en krijgt grote verrassing bij aankomst: “Dit is te veel!”

De 29-jarige Pelumi Nubi stapte eind januari met een groot doel in haar kleine Peugeot genaamd ‘Lumi’. Ze zou alleen van Londen naar haar thuisland Nigeria rijden, om andere vrouwen aan te moedigen om net zoals haar alleen op avontuur te gaan. De influencer kwam na ongeveer drie maanden en 7.000 km aan bij de grens van het land, en

Lees meer »

Psychiatrisch centrum, begeleiding overdag of gewoon thuis: internering van misdadigers kan op verschillende manieren

Wanneer een dader wordt geïnterneerd, moet zij of hij niet altijd naar een (gesloten) psychiatrische instelling. Dat is onder meer zo voor de man die met wapens onderweg was naar de Miss België-verkiezing, die zich thuis mag laten begeleiden. Wat zijn de opties bij een internering en hoe ziet die begeleiding van thuis er uit? 4 vragen voor gerechtspsychiater Rudy

Lees meer »

Grote brand bij firma Vadegro in Zwevegem-Knokke

In de pannenbakkersstraat in Zwevegem-Knokke woedde vrijdagavond laat een grote brand bij de firma Vadegro. Een bedrijf gespecialiseerd in grond-, afbraak- en omgevingswerken.
The post Grote brand bij firma Vadegro in Zwevegem-Knokke appeared first on KW.be.

Lees meer »