Oprah Winfrey verlaat na jaren het bestuur van Weight Watchers en schenkt aandelen weg, wat is er aan de hand?

Oprah Winfrey verlaat het bestuur van Weight Watchers (WW) International, de bekende organisatie achter de afslankprogramma’s die focussen op gezonde eetgewoontes. Winfrey vertelde onlangs echter dat ze medicatie neemt om haar gewicht op peil te houden. "Een verlossing", noemde ze het. 

Meer krantenkoppen in België

“We zetten kwaliteit voorop”: slagerij Authentiek in Maldegem haalt negen keer Europees goud op vakwedstrijd

Voor het tweede jaar op rij viel de Maldegemse slagerij Authentiek in de prijzen op de Europese vakwedstrijd Confrérie des Chevaliers du Goûte-Andouille de Jargeau. Met hun lekkere artisanale producten behaalden Sharon Duyvejonck (36) en Stefan Van Kerschaever (52) maar liefst negen keer goud en twee keer zilver. Daarnaast werden ze ook nog eens nationaal kampioen in categorie E.
The

Lees meer »

KIJK. Achter de schermen van voetbalhooligans: Tourist LeMc verkent ‘De harde kern’ in zijn nieuwe documentaire

“Hooligans, ultra’s, casuals, crapuul… Het uitschot van het voetbal. Ik wil die gasten leren kennen.” In zijn nieuwe documentaire ‘De harde kern’ onderzoekt Tourist LeMc de subcultuur van hooligans binnen voetbalclubs. “Als je niet begrijpt hoe wij leven, wie wij zijn, kun je ons nooit echt doorgronden. Dit is meer dan alleen een groep, het is een broederschap”, klinkt het

Lees meer »

Laffe aanslag met bierflesje heeft zware gevolgen voor Jurgen, die zijn café definitief sluit: “Weer achter een tapkast staan, kunnen we niet meer aan”

Café De Vlaskapel in Kortrijk sluit definitief de deuren na de moordaanslag die werd gepleegd op uitbater Jurgen Vankeersbilck (50). Na rijp beraad hebben hij en zijn partner beslist om het café nooit te heropenen. “Weer achter een tapkast staan na alles wat er de voorbije maanden is gebeurd, dat kunnen we niet meer aan”, aldus partner Nathalie Tanghe.

Lees meer »

“Politici zijn – ondanks alles – net mensen, ook Meryame Kitir”

Meryame Kitir is uit Vooruit gestapt. Het ultieme sluitstuk van haar politieke carrière. Een afscheid dat in fases verliep. Ze trok zich al eerder terug als lijsttrekker, ze stapte zelfs uit de gemeenteraad van Genk. Maar nu knipt ze ook de allerlaatste banden door. Gedaan. Afgelopen. Schluss. Niemand zou dat een paar jaar geleden hebben voorspeld. Kitir is het type

Lees meer »

Vlamvo A sluit competitie af tegen de kampioen

Zaterdag is er de laatste competitiematch van Vlamvo A in tweede nationale A. Vicekampioen Vlamvo Vlamertinge A ontvangt de ongeslagen kampioen Limal-Ottignies. Intussen maakt het bestuur al werk van de ploegen voor volgend seizoen.
The post Vlamvo A sluit competitie af tegen de kampioen appeared first on KW.be.

Lees meer »

VIDEO Jeugdlokalen Sint-Paulus in Tielt staan in brand: “Geen gewonden”

Donderdagvoormiddag is een zware brand ontstaan in de Hondstraat in Tielt. De oude schoolgebouwen van Sint-Paulus aan de Watewy – die tegenwoordig fungeren als jeugdlokalen – hebben vuur gevat en zijn intussen bijna volledig platgebrand.
The post VIDEO Jeugdlokalen Sint-Paulus in Tielt staan in brand: “Geen gewonden” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Deze zomer is het feest in het Brugse Minnewaterpark: “Voor nog meer beleving gaan we festivalsite uitbreiden”

Op zaterdag 29 juni vindt de 33ste editie van Feest in ’t Park plaats in Brugge. Meteen is dat ook het startschot van de zomer in het vernieuwde Minnewaterpark. Dit gratis mondiale festival, dat heel wat verschillende culturen samenbrengt, palmt voor het eerst ook een deel van het aanpalende Bargeplein in.
The post Deze zomer is het feest in het

Lees meer »

Ondanks fysieke ellende gaat Xandee opnieuw optreden: “Onlangs lag ik wéér twee weken in het ziekenhuis”

Hartaandoeningen. Een depressie. Een nieuwe heup, straks een nieuwe knie… Al zeven jaar sukkelt zangeres Sandy Boets (45), bekend als Xandee, serieus met haar gezondheid. Maar er is ook goed nieuws, vertelt ze in ‘Dag Allemaal’. Ondanks een nieuwe zware klap ziet de zangeres het leven weer zitten. Binnenkort staat ze zelfs opnieuw op het podium. Vanwaar haalt ze de

Lees meer »

Aldi heropent outletwinkel met non-foodartikelen in Middelkerke

Aldi heropent op woensdag 24 april een tijdelijke outletwinkel op de Oostendelaan in Middelkerke. Het is de tweede keer dat de discounter er een outlet opent. Van parasols tot opbergkasten: klanten kunnen er terecht voor allerlei non-foodproducten aan verlaagde prijzen.
The post Aldi heropent outletwinkel met non-foodartikelen in Middelkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Vier weken geleden waren we zogezegd niets waard”: Racing Genk blijft imponeren, maar droomt (nog) niet van de titel

Intensiteit en technische superioriteit. Racing Genk was zaterdagavond een wervelwind die lange tijd weigerde om Anderlecht helemaal weg te blazen. In de extra tijd hielp een panenka van Andi Zeqiri de Limburgers aan 10 op 12 in deze play-offs. Luidop dromen van de titel doet men niet in Genk. Is dat na het komende tweeluik tegen Club Brugge anders?

Lees meer »