LIVE. Poetin houdt State of the Union voor Russisch parlement: “Risico op kernoorlog bij inzet NAVO-troepen in Oekraïne”

De Russische president Vladimir Poetin houdt vandaag zijn jaarlijkse State of the Union in het Russische parlement. Volg zijn speech hier live. 

Meer krantenkoppen in België

Sandrine krijgt al half jaar geen stroomfactuur door problemen bij Fluvius: “Bang dat ik ineens 3.000 euro moet ophoesten”

“Al sinds november krijg ik geen maandfactuur voor mijn elektriciteitsverbruik. Ik hou mijn hart vast voor het moment dat de afrekening dan toch komt”, zegt Sandrine Samyn aan onze HLN-consumentenexperte Safia Yachou. Zij is een van de bijna 17.000 Vlaamse huishoudens en kmo’s die hinder ondervinden door IT-problemen bij Atrias, een platform dat Fluvius ontwikkelde met de andere netbeheerders om

Lees meer »

Verdediger Neal Joris probeert met SK een barrageplaats te ontlopen: “De laatste weken veel vreemde uitslagen”

In tweede provinciale A proberen Daring Brugge, SK Snaaskerke en FC Lissewege de barrageplaats te ontlopen. Voor Lissewege is dat minder belangrijk dan voor de andere teams, want de club herbegint in vierde. Snaaskerke kwam vorige zondag thuis tegen rechtstreeks concurrent Daring Brugge niet verder dan een scoreloos gelijkspel. “We speelden een zo goed als perfecte match”, verrast verdediger Neal

Lees meer »

LIVEBLOG PAOK-CLUB BRUGGE. Hayen kiest voor Balanta centraal achterin, ook Nusa aan de aftrap

Met een 1-0-bonus begint Club Brugge vanavond aan z’n levensbelangrijke terugmatch van de kwartfinale in de Conference League tegen PAOK Saloniki. Slaagt Club erin om in de Griekse heksenketel te overleven? Als blauw-zwart zich kwalificeert, dan is het de eerste Belgische club sinds Antwerp in 1993 die een Europese halve finale haalt. Volg het op de voet in onze liveblog!

Lees meer »

Kasper Cornelus (26) is nieuwe gitarist van Het Zesde Metaal: “Op de plek staan waar Tom Pintens stond, dat is geen evidentie”

Sinds eind vorig jaar is Avelgemnaar Kasper Cornelus de nieuwe gitarist van Het Zesde Metaal. Hij ontluikt zich in een band die zichzelf opnieuw zoekt, na het verlies van geprezen muzikant Tom Pintens.
The post Kasper Cornelus (26) is nieuwe gitarist van Het Zesde Metaal: “Op de plek staan waar Tom Pintens stond, dat is geen evidentie” appeared first on

Lees meer »