“Ik vind het prima in de schaduw van Nafi Thiam”: Noor Vidts tegen wil en dank titelfavoriete in vijfkamp op WK indoor

Noor Vidts (27) begint vandaag in Glasgow als titelverdedigster én als titelfavoriete aan de pentatlon op het WK indoor. Ongebruikelijk voor de Vilvoordse, die dat statuut haastig van zich af smijt: “Het wordt een open strijd. We herbeginnen allemaal van nul.” Vidts meent er elk woord van, maar houdt zo’n statement wel steek? 

Meer krantenkoppen in België

Tibaut Vandelannoote pakt Vlaamse titel op de 800 meter

Tibaut Vandelannoote (AC Hoppeland) liep in Kortrijk naar de Vlaamse titel op de 800 meter. Het werd een spannende race waarin hij pas in de slotmeters voorbij Ruben Cornelus (Olympic Brugge) ging.
The post Tibaut Vandelannoote pakt Vlaamse titel op de 800 meter appeared first on KW.be.

Lees meer »

Britten hebben hun buik vol van veertien jaar conservatief beleid

Een mission impossible, dat wordt de opdracht van de Britse Conservatieve Partij om op 4 juli de nationale verkiezingen te winnen. Alles wijst erop dat de Tories een pandoering zullen krijgen. Na veertien jaar conservatief beleid zijn de partij én het land compleet uitgewoond. Maar zullen de dingen onder Labour beter gaan? En zal Groot-Brittannië zich weer in de armen

Lees meer »

Kaartclub De Sparrevrienden Torhout brengt hulde aan zijn twee kampioenen

Tijdens een gezellige receptie in zaal Sparrenhove op de wijk De Goede Herder heeft kaartclub De Sparrevrienden hulde gebracht aan zijn twee kampioenen van het voorbije seizoen. Algemeen kampioen en meteen ook de beste bij de mannen werd Geert Senaeve vóór Marcel Bolle en Roos Denolf, die tot vrouwenkampioen gekroond werd. De rode lantaarn ging
The post Kaartclub De

Lees meer »

LIVEBLOG. Club-fans (en -spelers) gaan lange nacht tegemoet: volg hier de festiviteiten van kampioen Club Brugge op de voet!

Wát een ontknoping! Club Brugge heeft zich voor de 19de keer tot landskampioen gekroond. In een kolkend Jan Breydel had blauw-zwart genoeg aan een 0-0-gelijkspel tegen stadsrivaal Cercle, maar in het slot ontsnapte Club nog aan de ultieme deceptie door een wel heel discutabele fase. Alle feestelijkheden en reacties na de Brugse titel kan u op de voet volgen in

Lees meer »

Man in de cel na ontvoering in Sint-Gillis

In de nacht van dinsdag 14 op woensdag 15 mei is in de Brusselse gemeente Sint-Gillis een man ontvoerd. Enkele uren later konden in het West-Vlaamse Marke al drie verdachten worden opgepakt, van wie er uiteindelijk een onder aanhoudingsbevel werd geplaatst. Dat meldt het Brusselse parket donderdag.

Lees meer »

100-tal huishoudhulpen protesteert voor correct loon aan arbeidsrechtbank in Hasselt, vandaag start rechtszaak daarover tegen Het Poetsbureau

Een 100-tal huishoudhulpen heeft vanochtend actie gevoerd aan het gerechtsgebouw in Hasselt. Ze vragen om een correct loon. Volgens de bonden is er binnen de sector een minimumloon afgesproken en vastgelegd in een overeenkomst, maar weigert hun werkgever, Het Poetsbureau, al 3 jaar om dat minimumloon te betalen. 30 huishoudhulpen hebben daarover een zaak aangespannen bij de arbeidsrechtbank, vandaag is

Lees meer »

Meldpunt voor everzwijnen opgericht in Everbeek

De gemeente Brakel richt een meldpunt voor everzwijnen op. Daar moeten de inwoners van deelgemeente Everbeek het melden als ze everzwijnen zien of er schade door hebben. Begin dit jaar hebben jagers in Everbeek 2 everzwijnen gezien en als die populatie uitbreidt, kan dat problemen veroorzaken.

Lees meer »